maritbet girişmaritbet
Yeşil çalışanlar 22 Nisan’da Regus Ofisleri'nde buluşuyor

Yeşil çalışanlar 22 Nisan’da Regus Ofisleri'nde buluşuyor

22 Nisan Dünya Günü’nde tüm Regus Ofisleri ücretsiz kullanıma açılıyor

Esnek çalışma alanları sağlayıcısı Regus, daha yeşil ve daha sürdürülebilir bir iş hayatı için, 22 Nisan Dünya Günü'ne özel olarak, Türkiye de dâhil olmak üzere tüm dünyadaki ofislerinde bulunan business lounge alanlarını bir günlüğüne ücretsiz kullanıma açıyor. Trafiğe çıkıp işe gitmek yerine, evlerine yakın bir Regus ofisinde çalışma imkanı bulan profesyoneller, karbon salımı oranlarını azaltarak çevreye katkıda bulunurken, çalışma verimlerini de artırmış olacak.

Dünyanın lider esnek çalışma alanları sağlayıcısı Regus, çalışanların işe gitmek yerine bir Regus merkezinden çalışarak hem benzinden tasarruf etmelerine hem de işe giderken sebep oldukları karbon salımını azaltmaya yardımcı olmak üzere, 22 Nisan Dünya Günü'nde tüm yerel iş merkezlerini ücretsiz kullanıma sunuyor.
ofis

Gereksiz karbon salımı, verim kaybı ve boşa giden zaman, işe giderken kat edilen uzun yolların sebep olduğu olumsuzluklardan sadece birkaçını oluşturuyor. Taşıt sigortaları sağlayıcısı Elephant şirketinin bir araştırmasına göre, İngiltere'de taşıt kullanan bir kişi işe gidip gelirken ortalama 47 dakikasını trafikte geçiriyor. Bu rakam yılda 200 saatin üzerine çıkıyor, atmosfere tonlarca zararlı sera gazı salınıyor. Herkes için esnek çalışma alanları sunan Regus, yalnızca çalışma alanı sürdürülebilirliğini teşvik etmekle kalmıyor, aynı zamanda bu uygulamaya katılan şirketlerin çalışanlarına esnek çalışma seçenekleri sunmanın faydalarını da deneyimleyeceğine inanıyor.
 
Çalışanlarına esnek çalışma seçenekleri sunmak isteyen işverenler için Regus birkaç başlangıç önerisinde bulunuyor:
 
Çalışanlarınızla konuşun: Bireysel ihtiyaçları hakkında daha fazla şey öğrenin ve isteklerini değerlendirin.
 
Alternatif çalışma mekânı opsiyonlarını değerlendirin: İşe giderken kat edilen uzun yollar stresi artırırken çalışan verimi ve mutluluğunu da azaltıyor. Çalışanın evden veya evinin yakınlarında bir ortak ofis alanından çalışmasına olanak tanımak iş-hayat dengesini iyileştirirken, yol masraflarını da azaltıyor. Aynı zamanda daha yeşil bir kurumsal kültürü teşvik ediyor.
 
Performansı sonuca göre ölçün: Uzaktan çalışanların yönetilmesi kesinlikle bir düzenleme gerektiriyor ancak net hedefler ve ölçütler belirlendiğinde süreç daha kolaylaşıyor. Bu hedefler yöneticilerin mikro yönetimden daha çok sunulan işin kalitesine odaklanmasını sağlıyor.
 
İletişim tarzınızı değiştirin: Çalışanların alternatif mekanlardan çalışırken başarı için doğru araçlara sahip olduğundan emin olun. Web tabanlı proje yönetim programları ve video konferans gibi teknolojilere yatırım yaparak çalışanlarınızın projeler ve ofisteki gelişmeler hakkında haberdar olmasını sağlayın.

Banliyölerde hızla genişlemeye devam eden Regus, her gün işe gitmek için uzak semtlerden şehir merkezine gelenlere; evlerine yakın, tam donanımlı ve modern iş merkezlerinde çalışma imkanı sunarak, ikinci bir seçenek vaadediyor. Aynı zamanda şirketlerin esnek çalışma uygulamalarını benimseyerek çalışan sağlık, moral, bağlılık ve verimlerini artırmalarına yardımcı oluyor.
 
Regus EMEA Bölge CEO'su Filippo Sarti konuyla ilgili “Bu seneki Dünya Günü'nde, çalışanların gerçekten trafiğe çıkmak zorunda olup olmadıkları konusunda yeniden düşünmelerini sağlayarak, çevreye katkıda bulunmalarını teşvik etmek istedik. Çalışanlara kendilerine yakın bir Regus merkezinden çalışma imkanı sunarak daha yeşil ve daha sağlıklı bir iş hayatı sunuyoruz.  Çevresel sürdürülebilirlik, işimizin merkezinde yer alıyor, uğrak ofislerde veya yarı zamanlı çalışma alanlarında çalışan profesyoneller, sabit bir ofiste çalışanlara göre çok daha az karbon ayak izine sebep oluyor. Artık birçok şirket her çalışana sabit bir masa sunulan eski ofis sisteminin modern çalışma stilleriyle boy ölçüşemez hale geldiğinin farkına varıyor. Sabit ofis sistemi kullanan şirketler, haftanın yarısı boş kalan ofis alanlarına gereksiz kiralar ödüyor. Boş masalar, hem çevreye hem de şirkete zarar veriyor” açıklamasında bulunuyor.
 
Size en yakın Regus ofisini bulmak için lütfen, www.regus.com.tr adresini ziyaret ediniz.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lavobalarda tüm ihtiyaçlar tek muslukta buluştu!
  • 23.12.2020 11:19

Lavobalarda tüm ihtiyaçlar tek muslukta buluştu!

Sıvı sabun, su ve kurutma tek muslukta birleşerek özellikle ortak alan kullanıml ...

İstanbul Garden Loft ile iş dünyasına yeni bir soluk geliyor!
  • 24.05.2012 13:09

İstanbul Garden Loft ile iş dünyasına yeni bir soluk geliyor!

İstanbul Garden Loft rezidans, mağaza ve ofisleriyle İstanbul'un değerine değer ...

MERKEZ KAYAŞEHİR
  • 10.10.2011 14:44

MERKEZ KAYAŞEHİR

Merkez Kayaşehir Business ekimde Avrupa'nın en büyük uydu kentinin merkezinde in ...

Ofis içerisinden ses geçirmeyen alanlar oluşturun!
  • 08.03.2021 15:43

Ofis içerisinden ses geçirmeyen alanlar oluşturun!

Tek veya birkaç kişilik ses geçirmeyen kabinlerin ofislerde kullanımı yaygınlaşı ...

Ofislerde yaygınlaşan kabin kullanımına en güzel örnekler
  • 02.12.2020 11:51

Ofislerde yaygınlaşan kabin kullanımına en güzel örnekler

Ofis içinde odaların yanısıra yeni kapalı alan sağlayan kabinler gitgide yaygınl ...

Versace Home çizgisi ile tasarlanan iç mekanlar
  • 26.09.2020 15:14

Versace Home çizgisi ile tasarlanan iç mekanlar

Versace Home Koleksiyonu ile tasarlanan ev ve ofis tasarımlardan kareler. ...