maritbet girişmaritbet
Yenibosna’nın tam merkezinde milyon dolarlık işyeri!

Yenibosna’nın tam merkezinde milyon dolarlık işyeri!

İstanbul Yenibosna’da ticari merkezlerin yoğun olduğu bölgede ‘prestijli hizmet alanı’ imarlı bir bina komple satışa çıkarıldı.

İstanbul'un en merkezi noktalarından olan Bahçelievler Yenibosna'da 8 katlı bina alıcısını bekliyor. 

Markalı konut projelerinin de büyük ilgi gösterdiği bölgede satışa çıkarılan bina gerek konumu gerek komşuları ile değerine değer katıyor. 

Havaalanına ve toplu taşımaya çok yakın!

İstanbul Vizyon Park'a, Gorrion Hotel'e, İhlas Holding'e, Nish İstanbul projesine, Kuyumcukent'e, İst West'e, Starcity AVM'ye ve daha birçok proje ve nitelikli iş merkezine komşu olan gayrimenkul 5 bin 42 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Ulaşım avantajları ile de dikkat çeken komple satılık bina, metrobüse, otobüs duraklarına, minibüslere ve Atatürk Havalimanı'na çok yakın konumda yer alıyor. 

Plaza bina tipinde bulunan bina; dershane, okul, otel, üniversite, sağlık merkezi, anaokulu, atölye, banka büro & ofis, kuaför & güzellik merkezi, muayenehane, pastane & fırın poliklinik gibi farklı amaçlı kullanım özelliğine sahip bulunuyor. 

Helikopter sahası da var

Toplam yüz ölçümü 17 bin 34 metrekare olan gayrimenkulün asansör, açık otopark, güvenlik kamerası, helikopter sahası, hidrofor hırsız alarmı, jeneratör, kapalı otopark, su deposu, su yalıtımı, yangın alarmı, yangın merdiveni gibi özellikleri bulunuyor. Isınma ihtiyacının merkezi sistem ile sağlandığı projede yakıt tipi olarak ise doğalgaz kullanılıyor. 

Safe Invest tarafından satışa çıkarılan binanın fiyatı ise 28 milyon dolar olarak belirlendi.

Ayrıntılar için tıklayın!

Yorum Yaz