maritbet girişmaritbet
Windowist Tower'la işiniz İstanbul’un tam merkezinde!

Windowist Tower'la işiniz İstanbul’un tam merkezinde!

İş dünyasının hızlı ve dinamik beklentilerine yenilikçi çözümler sunan Windowist Tower, girişimcilere, üst düzey yöneticilere, KOBİ’lere ve serbest çalışanlara gereksinimlerinin ötesinde bir hizmet sunarak, küresel ve yerel iş dünyasının ihtiyaçlarına çözüm oluyor

 

İş dünyasının hızlı ve dinamik beklentilerine yenilikçi çözümler sunan Windowist Tower, girişimcilere,  üst düzey yöneticilere, KOBİ'lere ve serbest çalışanlara gereksinimlerinin ötesinde bir hizmet sunarak, küresel ve yerel iş dünyasının ihtiyaçlarına çözüm oluyor.   

Windowist Tower, yeni konsepti ile modern ofis anlayışına farklı bir boyut kazandırıyor. Sabit ofislerin artık yetersiz kaldığı hızla globalleşen dünyada, Windowist Tower kısa süreli ofis konsepti ile bir ilke imza atarak iş dünyasının artan ihtiyaçlarına cevap veriyor. Windowist Tower, kısa süreli ofis hizmeti kapsamında saatlik, günlük ve haftalık alternatifleriyle girişimcilerin, uluslararası şirketlerin,  yerli şirketlerin, üst düzey yöneticilerin hayatını kolaylaştırıyor.

Windowist Tower, kısa süreli ofis hizmeti ile iş dünyasının İstanbul'daki penceresi oluyor ve dünyanın en uğrak ticaret merkezlerinden biri olan şehrin profesyonel imajına değer katıyor.  Kafelerde, otel lobilerinde, çağ dışı kalmış ofislerde sıkışıp kalan toplantılar ve ek çalışma alanı arayışı Windowist Tower ile son buluyor. Kaliteli hizmet anlayışını ilke edinen Windowist Tower, ihtiyaca yönelik hizmet anlayışı ile maksimum verimliliği ve prestiji önemseyenler için tek adres. Yenilikçi iş çözümlerini ve kurumsal yapısını kısa süreli ofis konsepti altında birleştiren Windowist Tower, sizleri bekliyor.

Windowist Tower, iş dünyasının sürekli değişen dinamiklerine anında uyum sağlayarak, günümüzün anlık ihtiyaçlarının neden olduğu boşluğu dolduruyor. İstanbul'un yoğun iş trafiği arasında bir nefes alıp, kendine özel bir çalışma ortamı isteyen ve son dakika değişiklikleriyle toplantı mekanı bulmakta zorlanan üst düzey yöneticiler ve geleceğine önem veren şirketler için özel bir yer.

Windowist Tower hakkında:

Maslak'ta bulunan 26 katlı Windowist Tower, kişiye özel concierge hizmetleri gibi birçok hizmeti bünyesinde barındıran bir hazır ofis çözüm ortağı. Windowist Tower çatısı altında yönetici bölümü ayrı olarak dizayn edilmiş 64 adet 5-7 kişilik corner suit ofisler, 23 adet 5 kişilik ofisler, 79 adet 2-3 kişilik ofisler ve 16 adet tek kişilik ofisler bulunuyor. 200 kişilik kapasiteye sahip konferans katıyla fark yaratan Windowist Tower'ın her katında resepsiyon, kişisel asistan, toplantı odası, tam donanımlı mutfak, business center, Wi-fi telefon, kablosuz internet, düşük maliyetli telefon görüşmeleri için VOIP telefon sistemi yer alıyor.  Bilgi çağının tüm gerekliliklerine uygun üstün teknolojik altyapısı ile Windowist Tower,  ‘akıllı bina' özelliğini sürekli verilen bilgi-işlem desteği ile birleştirerek son nesil ofis hizmeti veriyor. Gelişmiş teknolojik özelliklerinin yanında Windowist Tower, enerji tasarrufuna önem veren ve çevre dostu uygulamalarıyla ‘yeşil bina' özelliğiyle de sürdürülebilirliğe de önem veriyor. Bu servislerin yanı sıra aidat, elektrik, su, ofis, bina temizliği ve güvenlik hizmetleri gibi her türlü detay ücretsiz olarak sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Windowist Tower'da ofis kiralayanlar ilk ay ücret ödemiyor!
  • 13.02.2015 16:08

Windowist Tower'da ofis kiralayanlar ilk ay ücret ödemiyor!

Hazır ofis konseptini 5 yıldızlı otel anlayışıyla sunan Windowist Tower’da Mayıs ...

Windowist Tower 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü sürdürülebilir çalışmalarıyla kutluyor!
  • 04.06.2013 11:31

Windowist Tower 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü sürdürülebilir çalışmalarıyla kutluyor!

Çevreye duyarlı ofis anlayışı ile gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakab ...

Windowist Tower, bir katı sanat galerisi yaptı!
  • 21.05.2013 08:19

Windowist Tower, bir katı sanat galerisi yaptı!

Windowist Tower, alternatif çözümleriyle dikkat çekiyor. Projede, teknik destek ...

Windowist Tower, TAV Passport üyelerine benzersiz fırsatlar sunuyor!
  • 17.05.2013 13:38

Windowist Tower, TAV Passport üyelerine benzersiz fırsatlar sunuyor!

İş dünyasının profesyonel çözüm ortağı Windowist Tower, sunduğu ayrıcalıklı hizm ...

Windowist Tower, Maslak’ta hazır ofis konseptini geliştirdi
  • 12.05.2013 07:40

Windowist Tower, Maslak’ta hazır ofis konseptini geliştirdi

Alternatif çözümleriyle, geleneksel ofis kavramına yepyeni bir bakış açısı kazan ...

Windowist Tower Konferans ve İş Merkezi toplantılara çözüm sunuyor!
  • 09.01.2013 15:20

Windowist Tower Konferans ve İş Merkezi toplantılara çözüm sunuyor!

İş hayatının vazgeçilmez bir parçası olan toplantılar için uygun alan bulabilmen ...