maritbet girişmaritbet
Venezia Mega Offices'ta kiralar 1.800 TL'den başlıyor

Venezia Mega Offices'ta kiralar 1.800 TL'den başlıyor

Gaziosmanpaşa'da bulunan Venezia Mega Offices projesinde ofisler 1.800 TL’den başlayan fiyatlarla kiraya sunuluyor.

Markalı projelerle dikkat çeken Gaziosmanpaşa'da yer alan Venezia Mega Offices, yıl sonuna özel fırsatlarla yeni sahiplerini bekliyor. İstanbul'un en fazla ziyaretçi çeken alışveriş merkezi ile iç içe olan ofisler 1.800 TL'den başlayan fiyatlarla kiraya sunuluyor. 

Yatırımcılar tarafından gelecek vaat eden ilçeler arasında gösterilen Gaziosmanpaşa, konumu ve yaşanan kentsel dönüşümle birlikte birçok firmanın iş yeri açmak üzere tercih ettiği lokasyonlar arasında yer alıyor.

İlçenin öne çıkan projesi Venezia Mega Offices minimum 60 metrekareden başlayan kullanım alanları ile farklı konsept ve ihtiyaçlara yönelik alternatifler sunuyor. İtalyan mimarisinin en güzel örneği Venedik temasıyla tasarlanan Venezia Mega Outlet içerisinde yer alan ofisler, sosyal olanakları ile çalışanların da yüzünü güldürüyor.

Ulaşım kolaylığı ile dikkati çekiyor!

Yerli ve yabancı birçok markanın yer aldığı ofisler uygun kiralarla iş yeri sahiplerini de cezbediyor. Ofisler ana yollara olan yakınlığı, toplu taşıma araçları ve ulaşım kolaylığına sahip konumuyla çalışanlara hızlı ulaşım imkanı sağlıyor. T4 Tramway hattı üzerinde konumlanan Venezia Mega Offices projesi yakın zamanda açılması planlanan Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı ile birlikte ulaşım olanaklarına bir yenisini daha ekleyecek.

24 saat güvenlik, temizlik ve resepsiyon hizmetlerinin yanı sıra kapalı otopark imkanı bulunan projede tam donanımlı toplantı odaları da mevcut.

  • Etiketler:

Yorum Yaz