maritbet girişmaritbet
Varyap Meridian Business’ta 2012 fiyatlarıyla ofis!

Varyap Meridian Business’ta 2012 fiyatlarıyla ofis!

Lüks ofis yaşamına yeni bir bakış açısı kazandıran Varyap Meridian Business’ta 2012 fiyatları 21 Ocak’a kadar devam ediyor

 

Uluslararası otellerden birisini getirecek olan bir otel yatırımcısı ile imzalanan anlaşmayla  5 yıldızlı otel-spa-kongre merkezinin de hizmete gireceği Varyap Meridian Business'taki sınırlı sayıda ofisler 398 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Batı Ataşehir'de İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında yer alan dünyanın “en iyi mimari” projesi Varyap Meridian, içerisindeki Meridian Business bloğu ile iş dünyasının yoğun ilgisini çekiyor. Satışa açılan ofislerin % 70'nin mali müşavirlik firmaları, bilişim, sigorta, faktoring şirketleri tarafından tercih edildiği Meridian Businees'ta, 21 Ocak'a kadar 2012 fiyatları geçerli olacak. 53 m² ile 930 m² arasında değişen büyüklüklerde 260 adet ofis seçeneği bulunan Meridian Business'ta ofisler % 18 KDV dahil 398 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
3 ay sonra teslim
 
Meridian Business, ticari hayatın çok canlı olduğu Ataşehir'de 5 yıldızlı otel -kongre merkezi ile A Plus iş merkezini tek binada bir araya getiren, ilk ve tek proje olarak dikkat çekiyor. Uluslararası otel zinciri getirecek olan bir yatırımcı ile anlaşması tamamlanan Meridian Business'ta açılacak 35 bin metrekarelik otel-spa-kongre merkezi de projeye değer katacak.
 
Dünyanın en önemli 5 finans merkezinden birisinin yer alacağı bölgede, Meridian Business lüks ofis ihtiyacını karşılayacak. Konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane, yüzme havuzu, spa-spor merkezi, konsiyerj hizmetleri, eğlence ve hobi odaları, turizm acentesi, asistanlık hizmetleri, lüks restoran ve kafeleri bir araya getirecek. Yeni nesil ofis anlayışıyla hayata geçirilen projede ofis sahipleri, konuklarını executive lounge'da ağırlayabilecek, toplantı için özel olarak hazırlanan kültür ve kongre merkezindeki toplantı odasına yönlendirebilecek, dilerlerse şehrin karmaşık trafiğine girmeden İstanbul'un en şık restoranlarında birlikte yemek yiyebilecek.
 
Tasarım aşamasında alınan önlemler, çevreci malzeme seçimi, atık yönetimi ve elektriğin bir kısmının rüzgar ve güneş enerjisinden yararlanılarak üretilmesiyle yüzde 40'a varan enerji ve su tasarrufu sağlayacak. Dış cephe giydirmesi için yangın yönetmeliğine uygun, yanmazlık açısından en üst sınıf olan A2 sınıfı alüminyum kompozit levhaların kullanıldığı Meridian Business, Anadolu Yakası'nın uluslararası niteliklerde ilk iş merkezi olacak.
 
Varyap Meridian Business İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 40 30

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Varyap, Bodrum’u fethedecek!
  • 21.12.2015 15:14

Varyap, Bodrum’u fethedecek!

Türkiye’nin en büyük projelerinden biri Varyap Metropol İstanbul projesini 2016’ ...

Bu röportaj başka yerde yok!
  • 25.09.2014 15:42

Bu röportaj başka yerde yok!

Varyap Meridian projesinin mimarlık ofisi RMJM'nin direktörü Neil van der Veen, ...

Varyap Meridian'ın helikopter görüntüsü için tıklayın!
  • 27.02.2013 17:29

Varyap Meridian'ın helikopter görüntüsü için tıklayın!

Varyap Meridian projesinin helikopter görüntüleri emlaktasondakika.com farkıyla ...

Metin Gürşen, Varyap Meridian'ı anlatıyor!
  • 17.12.2012 17:11

Metin Gürşen, Varyap Meridian'ı anlatıyor!

Varyap Meridian Tesis Yönetim Müdürü Metin Gürşen, projenin yönetim detaylarını ...

Havadan Varyap Meridian projesine bakın!
  • 14.11.2012 16:52

Havadan Varyap Meridian projesine bakın!

Varyap tarafından hayata geçirilen Varyap Meridian projesi farklı mimarisi ve üz ...

Varyap Meridian Ataşehir'de son durum ne?
  • 18.09.2012 12:47

Varyap Meridian Ataşehir'de son durum ne?

Ataşehir'de hayata geçirilen Varyap Meridian projesinde son durumu emlaktasondak ...