maritbet girişmaritbet
Türkiye’nin ilk hız temalı toplantı salonu Flatofis’te!

Türkiye’nin ilk hız temalı toplantı salonu Flatofis’te!

Sinpaş Holding’in geliştirdiği Türkiye’nin ilk A+ ofisi Flatofis Haliç’te toplantılar daha keyifli ve motivasyonlu geçiyor.

Flatofis Haliç, Flatofis Toplantı Hizmetleri ile 8 kiralanabilir toplantı salonu ve Hız Temalı 9. toplantı salonu SpeedRoom ile tüm iş dünyasına hizmetler sunuyor. Ferah, modern tasarıma sahip, gün ışığı alan toplantı salonları ile çalışanlara motivasyon katan Flatofis, Flatofis Toplantı Hizmetleri ile aktivite ve toplantı seçenekleri getiriyor.  

Flatofis Haliç bünyesinde, iş dünyasının farklı toplantı ihtiyaçlarına uygun ayrıcalıklı hizmetler sunan Flatofis Toplantı Hizmetleri, Türkiye'nin ilk hız temalı toplantı salonu SpeedRoom'un yanı sıra 8 farklı eğitim toplantı salonu ile de hizmet veriyor.  150 kişi kapasiteli fuaye alanında kokteyl, lansman, ödül töreni gibi çeşitli etkinlikler de düzenlenebiliyor. Güçlü teknik altyapısı ile hizmet veren Toplantı Hizmetleri'nin içersinde bulunan Botanik Bahçe ise toplantı molalarında açık hava ihtiyacı duyanlar için özel olarak dizayn edildi.

Toplantılar, farklı konseptlerle renkleiyor!

İş ve eğitim toplantılarına hız ve motivasyon katacak SpeedRoom ise Flatofis Haliç bünyesindeki Speedcity'de hizmet veriyor. Tüm motor severlerin keyifli vakit geçirebileceği Flatofis Speedcity'de hız tutkunları;  Formula simülatörleri ile yarışmanın tadını çıkarıyor. Türkiye'nin ilk hız temalı toplantı salonu olan SpeedRoom, aktivite ve motivasyonu öne çıkaran özel temalı toplantılar yapmak isteyenlere, 120 kişilik kapasitesiyle fark sunan özel bir hizmet sunuyor.

Hız konsepti ve geniş katılımcı kapasitesiyle yeni bir imkan sunan SpeedRoom'un açılışıyla birlikte Flatofis Toplantı Hizmetleri bünyesindeki toplantı salonlarının sayısı 9'a çıktı. 

Flatofis Haliç bünyesindeki Speedcity ise motor sporlarının teknoloji ve simülasyonla buluştuğu Türkiye'nin ilk ve tek motor sporları eğlence merkezi olarak, 7'den 70'e tüm motor sporu tutkunlarının keyifli vakit geçirebildikleri yeni buluşma noktası olarak hizmet veriyor. 

Flatofis Toplantı Hizmetleri ile Speedcity'nin imkanları bir araya geldiğinde ise özel motivasyon toplantıları ve farklı konseptli aktiviteli toplantılar daha da renkleniyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye’nin ilk hız temalı toplantı salonu Flatofis’te!
  • 27.05.2015 10:56

Türkiye’nin ilk hız temalı toplantı salonu Flatofis’te!

Sinpaş Holding’in geliştirdiği Türkiye’nin ilk A+ ofisi Flatofis Haliç’te toplan ...