maritbet girişmaritbet
Türkiye’de ilk ve tek Ataşehir Head Office!

Türkiye’de ilk ve tek Ataşehir Head Office!

Aataşehir'de yükselen Head Office projesi, teknik özellikleriyle dikkat çekiyor

LEED Gold standartlarında hayata geçirilen ve Ataşehir'le birlikte Türkiye'de de bir ilk olma özelliğini taşıyan Head Office projesi özellikleriyle dikkat çekiyor. Head Ofis yani merkez ofislerin her zaman en ayrıcalıklı ve en özel ofisler olduğunu belirten Setra Group projenin altına imzasını atıyor.

11. kattan itibaren deniz ve Adalar manzarasına sahip olan proje Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi Köprüsü'ne 15 dakikalık mesafede yükseliyor. 5 bin 515 metrekarelik kapalı alana sahip olan proje kapalı otoparkı, özel balkonları, ferah iş alanları, kat bahçeleri, açık ve kapalı balkonlarıyla iş dünyasının vazgeçilmezi olacak.

2 blok şeklinde tasarlanan projenin ilk bloğu 14 bin 150 metrekarelik kapalı alana sahip. Her katı 386 metrekare büyüklüğe sahip olan ilk blok 3 bodrum+20 kat şeklinde tasarlandı. 190 araçlık kapalı ve açık misafir otopark alanlarının bulunduğu blokta 4 normal ve bir adet yük asansörü bulunuyor. Projenin ikinci bloğu ise 5 bin 514 metrekare kapalı alana sahip. 3 bodrum+10 kat şeklinde inşa edilen kısa bloğun her katı 287 metrekare. Ayrıca blok içerisinde 65 araç kapasiteli kapalı otopark ve açık misafir otoparkı ile 2 normal asansör bulunuyor.

Ataşehir Head Ofis İletişim Bilgileri;

Web:http://www.headofis.com/ 

Telefon: 0 216 484 0 484

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye’de ilk ve tek Ataşehir Head Office!
  • 11.05.2014 08:47

Türkiye’de ilk ve tek Ataşehir Head Office!

Aataşehir'de yükselen Head Office projesi, teknik özellikleriyle dikkat çekiyor ...