maritbet girişmaritbet
Space Gayrimenkul’ün yeni ofisi adeta sanat galerisi…

Space Gayrimenkul’ün yeni ofisi adeta sanat galerisi…

İstanbul’daki üçüncü ofisini Nişantaşı’nda açan Space Gayrimenkul, yeni ofisiyle sanatla iç içe bir ortam sunacak.

Seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, İstanbul'daki üçüncü ofisini Nişantaşı'nda açtı. Aynı zamanda bir pop up sanat galerisi olarak yılda 3 veya 4 ayrı sergiye ev sahipliği yapacak olan ofisin kapıları sanatsever tüm İstanbullulara açık. Ofiste, 30 Haziran tarihine kadar, 6 sanatçının eserlerinin yer aldığı, Galerist'ten bir seçki sergileniyor.

Space Gayrimenkul, sektördeki 15. yılını Nişantaşı'nda açtığı, yenilikçi bir tasarıma sahip ofisiyle kutluyor. Dekorasyonu Vivian Elvaşvili tarafından yapılan, aynı zamanda bir pop up sanat galerisi olarak sanatseverleri bekleyen ofis, yalın, kullanışlı ve seçkin detaylarıyla dikkat çekiyor. Space Gayrimenkul Nişantaşı ofisi, her yıl 3-4 ayrı sergiye ev sahipliği yapacak. Ofiste, 30 Haziran tarihine kadar Galerist'ten bir seçki sergileniyor. Sergide Ayça Telgeren, Oleg Dou, Arik Levy, Merve Morkoç, Ali Emir Tapan ve İdil İlkin'nin eserleri yer alıyor.  

Space, sektördeki 15. yılını kutluyor

Nişantaşı ofisin açılışı ile ilgili olarak Space Gayrimenkul Kurucu Ortağı Filiz Çakmur, “Genişleyen kadromuz ve zenginleşen portföyümüzle 3. ofis hedefimiz 2 yıldır planlarımızın içindeydi. Sosyal ve kültürel anlamda İstanbul'un en önemli semtlerinden olan Nişantaşı, trendlerin belirlendiği, ekonomisinde kültür ve eğlence sektörlerinin yer aldığı gözde bir bölge. Bu nedenle yeni ofisimizi Nişantaşı'nda ve aynı zamanda pop up sanat galerisi olarak planladık. Sektördeki 15. yılımızı, vizyonumuza yeni ve seçkin bir yaklaşım ekleyerek kutlamak istedik. Space olarak, işimizi yaparken aynı zamanda sanata ve sanatçılara destek olabilmek için küçük de olsa bir girişimde bulunmuş olmak bizi çok mutlu ediyor. Gelecek yıl da Bodrum'da bir ofis açmayı hedefliyoruz” dedi.

Yalın, kullanışlı, sanatla iç içe bir ofis

Space Gayrimenkul Nişantaşı ofisinin dekoratörü Vivian Elvaşvili; “Space Gayrimenkul Nişantaşı ofisinin tasarımındaki amaç, mekanın hem Space ekip ve yönetiminin çalışma alanını sağlamak hem de rahat gezilebilecek bir sanat galerisine yer vermekti. Bu iki işlevin birbirinden bağımsız ve uyum içinde çalışmasına imkan verebilmek, projenin önceliği ve en heyecan veren özelliğiydi. Hem açık ofis hem de özel görüşmelere imkan veren bölümler oluş, yalın, kullanışlı ve ruhuna uygun şekilde projelendirildi. Space Gayrimenkul Kurucu Ortakları Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur'un iki değişik dünyayı birleştirme amaçlı bu yenilikçi projesi ve önerilerime olumlu bakışları beni her aşamada çok motive etti” dedi.

Space Gayrimenkul'ün şu anda, merkez ofis Bebek olmak üzere, Kandilli ve Nişantaşı'nda ofisleri bulunuyor. Filiz Çakmur, faaliyet alanlarının sadece bu semtlerle sınırlı olmadığını, Anadolu ve Avrupa yakası Boğaz hattında, bunun yanında birçok merkezi semtte (Ulus, Levent, Etiler, Galata, Cihangir, Karaköy, Kemer, Acarkent, Beykoz, Erenköy, Kalamış gibi) ve Bodrum'da da danışmanlık hizmeti verdiklerini belirtti.

Nişantaşı'na talep artacak

Çakmur, Nişantaşı'yla ilgili olarak da şu bilgileri verdi: “Nişantaşı ofisimiz yeni açılmış olsa da, aslında zaten en yoğun faaliyette olduğumuz bölgelerden biri. Boğaz hattı ile benzerlikler gösteriyor. Burada da alımlar sadece ikamet amaçlı değil. Nişantaşı'nda ev almak aynı zamanda bir yaşam felsefesine de ortak olmak demek. İstanbul'un “en”lerini bulabileceğiniz, modern ve seçkin bir yaşam tercihi. Bu nedenle talep konusunda şanslı bir semt. Ayrıca son birkaç yıldır yenilenen binaların, yeni açılan otel, restoran ve marka mağazaların da getirdiği enerjiyle talebin gittikçe artacağı kanaatindeyiz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Space Gayrimenkul’ün yeni ofisi adeta sanat galerisi…
  • 13.04.2015 10:17

Space Gayrimenkul’ün yeni ofisi adeta sanat galerisi…

İstanbul’daki üçüncü ofisini Nişantaşı’nda açan Space Gayrimenkul, yeni ofisiyle ...