maritbet girişmaritbet
Sinpaş İş Modern’de isteyene satılık isteyene kiralık işyerleri!

Sinpaş İş Modern’de isteyene satılık isteyene kiralık işyerleri!

İstanbul sanayisinin son yıllardaki en önemli merkezlerinden İkitelli’de imalat, atölye ve depolama ihtiyacı olan firmalar için özel olarak tasarlanan ve yüzde 85’i satılan İş Modern’de yeni bir döneme adım atıldı

İş Modern'in birinci ve ikinci etaplarında isteyen firmalara kiralık, isteyen firmalara satılık bölümler sunulmaya başlandı. Hemen teslim avantajının yaşandığı İş Modern'de 12 ay vade farksız ödeme planı uygulanıyor. 

Merkezi lokasyonu ve fonksiyonel mimarisiyle mobilya, otomotiv, matbaa gibi pek çok sektörde faaliyet gösteren firmalar tarafından tercih edilen Sinpaş İş Modern projesinde yer alan bağımsız bölümlerin satışları yüzde 85 oranında tamamlandı ve yeni bölümler için kiralama süreci başladı. Tanıtımı yapıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören ve her geçen gün değerlenen İş Modern'in birinci ve ikinci etaplarında isteyen firmalara kiralık, isteyen firmalara satılık bölümler sunuluyor. 

Toplam 63 bin metrekare arsa alanından oluşan İş Modern projesinin imalat, atölye ve depolama ihtiyaçları olan firmaların beklentilerine yanıt verecek şekilde planlanan işyerlerinin, büyüklükleri 600 metrekare ile 14 bin 500 metrekare arasında değişiyor. Bu işyerleri, 5 metre ve üzeri tavan yükseklikleri, yüksek taşıma gücü, bölümlerin önünde araç yükleme-boşaltma için otopark alanları ve çift yönlü TIR, kamyon manevra alanları ile büyük ve orta ölçekli firmalar için emsalsiz çözümler sunuyor. 

Ticari değeri yüksek lokasyon 

Tekstil, ayakkabı, mobilya, plastik sanayi, otomotiv, matbaa ve makine imalatı gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için tasarlanan İş Modern, İstanbul'daki en değerli sanayi bölgelerinden İkitelli'de yer alıyor. Bölge'nin gelişim aksı olarak kabul edilen Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde ve Masko'nun yanı başında bulunan İş Modern projesi, ticari değeri çok yüksek olan lokasyonuyla dikkat çekiyor. İmalat sonrası ya da aktarma amaçlı lojistik faaliyetlerinin sorunsuz çözümü için geliştirilmiş emsalsiz bina yapısı ve tüm ana ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkat çeken İş Modern projesi, ticaret bölgesiyle şehir merkezi arasındaki ürün akışının maksimum verimde sağlanacağı bir noktada bulunuyor. İş Modern, TEM'e 1.2, D-100'e 8, havaalanına ise 9 km uzaklıkta yer alıyor. 

Satış ve kiralamalar devam ediyor 

Satışları yüzde 85 oranında tamamlanan İş Modern'in 2'nci etabında yer alan bağımsız bölümlerin satışı devam ediyor. Bölümlerin metrekare birim fiyatları 2.150 TL – 2.350 TL arasında farklılık gösteriyor.

1.etap ve 2.etapta kiralamaya açılan alanların m2 bedelleri ise 13 – 15 TL arasında değişiyor. Kira bedelleri; alan büyüklüğü, konum ve araç ulaşımı gibi özelliklere bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Vade farksız “İş Yeri Sahibi” olma fırsatı sürüyor

Sinpaş Yapı, teslimi hemen yapılan işyerlerinin ödemesini 12 ay vadelendiriyor. Yaklaşık yüzde 40 peşinat ile 12 ay vade farksız ödeme fırsatı, işyerlerini hemen teslim almak isteyen ve banka kredisi kullanmak istemeyen yatırımcılar tarafından cazip karşılanıyor. Projede cazip koşullarla banka kredisi kullanmak da mümkün.

365 gün 24 saat güvenlik hizmeti

İş Modern'in her köşesi, güvenlik merkezi tarafından 24 saat kameralarla denetleniyor. Profesyonel site yönetimi hizmeti, Sinpaş Holding iştiraki Mülk Gayrimenkul tarafından yapılan İş Modern, işyeri sahiplerine ve çalışanlarına 365 gün 24 saat güvenlik hizmeti, teknik destek, temizlik, çevre bakımı gibi çalışma hayatını kolaylaştıran hizmetler sunmaktadır.

Proje Künyesi

Proje ismi: İş Modern Ticaret Merkezi 
Firma: Sinpaş Yapı
Konum: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi
Arsa alanı: 63 bin metrekare
İnşaat başlama tarihi: Aralık 2010
2. Etap Teslim Tarihi: Mart 2013
Toplam Bağımsız bölüm sayısı: 122 bağımsız bölüm
Satış Metrekare birim fiyatı: 2.150 – 2.350 TL
Kiralık Metrekare birim fiyat: 13 TL – 15 TL
İletişim: 444 1974

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kira garantisi ile 'gelirinizi garantileyen' 5 proje!
  • 27.11.2018 11:44

Kira garantisi ile 'gelirinizi garantileyen' 5 proje!

Yatırımlarınızı kazanca dönüştüren "kira garantisi sistemi" son dönemde gayrimen ...

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da 7 bin TL kira garantisi
  • 21.11.2018 10:20

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da 7 bin TL kira garantisi

Ticari gayrimenkuller için ilk niteliği taşıyan kampanyasıyla İş Modern Ambarlı' ...

Sinpaş İŞ MODERN, yatırımcılara kazandırmaya devam ediyor
  • 15.02.2018 13:45

Sinpaş İŞ MODERN, yatırımcılara kazandırmaya devam ediyor

‘Süper Marka’ seçilerek, büyük bir başarıya imza atan Sinpaş, İŞ MODERN projeler ...

Sinpaş, İş Modern’i Ambarlı’ya taşıyor
  • 31.10.2017 09:29

Sinpaş, İş Modern’i Ambarlı’ya taşıyor

Sinpaş Yapı, ticari gayrimenkul alanında uzmanlaştığı projesi İş Modern’in yeni ...

Sinpaş İş Modern’de isteyene satılık isteyene kiralık işyerleri!
  • 26.06.2013 12:15

Sinpaş İş Modern’de isteyene satılık isteyene kiralık işyerleri!

İstanbul sanayisinin son yıllardaki en önemli merkezlerinden İkitelli’de imalat, ...

Sinpaş İş Modern 2. Etap’ta teslimler başlıyor!
  • 03.03.2013 15:11

Sinpaş İş Modern 2. Etap’ta teslimler başlıyor!

İlk etap teslimleri Mayıs 2012’de yapılan İş Modern projesinin ikinci etabında t ...