maritbet girişmaritbet
Seyran Şehir’in cadde dükkanları satışa sunuluyor

Seyran Şehir’in cadde dükkanları satışa sunuluyor

Makro İnşaat- Akyapı Ortak Girişimi, Seyran Şehir'deki cadde dükkanlarını açık artırmayla satışa sunuyor

Seçim süreci olmasına rağmen 9 Mart'ta 540/4 Parsel projesinde açık artırmayla 4 saatte 160 milyon liralık satış yapan Makro İnşaat- Akyapı Ortak Girişimi, Seyran Şehir projesinde yer alan Kayaşehir Anacadde ile yeni bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor. Kayaşehir Anacadde, Kayaşehir'in en işlek caddesi Kayabaşı Bulvarı üzerinde bulunuyor. 63 adet cadde girişli dükkân, 270 bin liradan başlayan fiyatlarla 8 Haziran Pazar günü açık artırma usulüyle satışa sunuluyor 

 

Seyran Şehir dükkanları

Emlak Konut GYO güvencesinde Makro İnşaat &Akyapı Ortak Girişimi tarafından Türkiye'nin en büyük uydu kenti olan Kayaşehir'de hayata geçirilen Seyran Şehir'in Anacadde Dükkânları açık artırma yöntemiyle satışa çıkıyor. Büyüklüğü 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişen ve Kayaşehir Anacadde adını taşıyan 63 dükkân için 8 Haziran Pazar günü bir açık artırma düzenleniyor. Açık artırmaya katılmak için son başvuru tarihinin 6 Haziran Cuma olduğunu söyleyen Makro İnşaat- Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, “Açık artırmada cadde girişli dükkânların fiyatı 270 bin liradan başlıyor” dedi. Açık artırmanın büyük ilgi göreceğine ve dükkânların kısa sürede sahiplerini bulacağına inandıklarını belirten Uyan, “Kendi işinin sahibi olmak ya da her dönem kazandıracak bir projede yer almak isteyen herkesi açık artırmaya bekliyoruz” diye konuştu. 

dükkanların olduğu konut projesş

Yerel seçimlerden önce 9 Mart'ta 540/4 Parsel Ticaret Portalı'nı açık artırmayla satışa sunduklarını hatırlatan Uyan, “Seçim süreci olmasına rağmen 540/4 Parsel'de yoğun bir ilgi ile karşılaştık. 4 saatte 160 milyon liralık satış yaptık. Aynı ilginin Seyran Şehir projesinin içinde yer alan Kayaşehir Anacadde'de de yaşanacağına inanıyoruz” açıklamasında bulundu. 

mağazaların önünde park eden araçlar

Kayaşehir'in merkezinde

Makro İnşaat- Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ın verdiği bilgiye göre Seyran Şehir, 2 yıldır yaşamın başladığı 1 milyon nüfuslu Türkiye'nin en büyük uydu kenti olan Kayaşehir'in tam merkezinde yer alıyor. Kayaşehir'in en işlek ve en geniş caddesi olan Kayabaşı Bulvarı üzerine bulunan proje Avrupa'nın en büyük sağlık kentinin de tam karşısında konumlanıyor. Yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 projeksiyonunda yer alan tramvay ve metro güzergahı Seyran Şehir'in hemen yanından geçiyor. Bu nedenle Seyran Şehir'in tam önünde istasyon alanı için yer ayrılmış durumda. 

Seyran Şehir köşe dükkanlar

Hastaneye 2 dakika uzaklıkta

Seyran Şehir, Başakşehir ilçesi, Kayaşehir mahallesinde Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan 23 bin 170 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje, Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi'ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika mesafede bulunuyor.

Seyran Şehir İletişim Bilgileri;

Web: http://seyransehir.com/
Telefon: 444 61 71

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seyran Şehir Evleri'nin tanıtım filmi
  • 06.05.2014 14:42

Seyran Şehir Evleri'nin tanıtım filmi

Geniş yeşil alanlara sahi Seyran Şehir Konut Projesi'nin tanıtım filmi emlaktaso ...

Seyran Şehir projesinin tanıtım filmi yayında
  • 12.02.2014 08:58

Seyran Şehir projesinin tanıtım filmi yayında

Makro-Akyapı ile Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Seyran Şehir projesini ...

Seyran Şehir örnek daire görselleri yayında
  • 05.04.2014 14:53

Seyran Şehir örnek daire görselleri yayında

Makro-Akyapı ortaklığının inşa ettiği proje geniş daire seçenekleriyle dikkat çe ...

Seyran Şehir'de teslimler başladı!
  • 18.05.2016 10:58

Seyran Şehir'de teslimler başladı!

Emlak Konut ve Akyapı İnşaat işbirliğinde Başakşehir'de hayata geçirilen Seyran ...

Seyran Şehir’de teslim öncesi kampanya
  • 16.12.2015 15:19

Seyran Şehir’de teslim öncesi kampanya

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Başakşehir’de teslime hazırlanan Sey ...

Burada 4+1'ler tükendi, 2+1'ler 350 bin liradan başlıyor
  • 01.11.2014 15:29

Burada 4+1'ler tükendi, 2+1'ler 350 bin liradan başlıyor

Başakşehir'de yer alana Seyran Şehir'de daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor ...