maritbet girişmaritbet
Servcorp net kârını yüzde 24 artırdı

Servcorp net kârını yüzde 24 artırdı

Dünyanın en iyi hazır ve sanal ofis çözümlerini üreten, dünyada 120’den fazla lokasyonda, en prestijli binalarda yüksek kalite ve IT altyapısı ile yerel pazarda kurumsallaşmak veya yurtdışına açılmak isteyen firmalara hizmet veren Servcorp Hazır Ofis Sistemleri, 12 aylık net karını yüzde 24 artırdı

Türkiye pazarına 2010 yılında Nişantaşı'nda açtığı VIP ofislerle giren Servcorp, 2011'de Tekfen Tower'de iş dünyasına prestijli ve güçlü IT sistemli hazır ve sanal ofis sistemleri ile hizmet vermek üzere ikinci büyük ofisini açtı. Servcorp Türkiye ile birlikte Haziran 2010-Haziran 2011 döneminde 12 ülkede 29 şehirde 40 ofis sistemi daha açarak mevcut ofis sayısını yüzde 10 arttırdı. Haziran 2011 itibarıyla Servcorp'un Dünya çapında ofis adedi 3 bin 280'e yükseldi.

Dünya çapında 22 ülkede, 120 lokasyonda hazır ve sanal ofis çözümleri sunan Servcorp, en prestijli binalarda yüksek kalite ve IT ile özellikle yurtdışına açılan firmalara hizmet veriyor. Türkiye'de Nişantaşı Orjin ve Levent Tekfen Tower'de ofislerini iş dünyasına açan Servcorp, dünyanın en büyük kentlerinde de yüksek prestiji binalarda yer alan ofis ve toplantı odaları ile tüm müşterilerini global ofis sisteminden yararlandırıyor.

Servcorp'un Dünya'da 3 bini aşkın sayıdaki hazır kiralık ofis ve sanal ofis hizmeti, güçlü teknoloji yatırımları ile 2011 mali yılında büyük gelir ve kâr artışı getirdi.  Servcorp Haziran 2010-Haziran 2011 arasındaki mali yılında tarihindeki en hızlı yıllık büyüme gerçekleşti.

Dünyanın lider hazır ofis tedarikçisi, sanal ofis ve BT ve iş altyapısı çözümleri uzmanı Servcorp vergi öncesi tüm yıl net kârını yüzde 24 oranında artırdı.

Bu sonuç müşterilerin yeni pazarlardaki risklerini esnek işyeri çözümleri ve bulut tabanlı mobil uygulamalar yoluyla düşürmeye devam etmelerinden kaynaklanıyor. Servcorp'un vergi öncesi toplam karı 30 Haziran 2011 tarihinde sona eren 12 aylık dönemde, önceki yılın aynı dönemine göre 24 oranında artışla 31,19 milyon dolara yükseldi.

Servcorp'un Satış Direktörü ve CIO'su Marcus Moufarrige, dünya çapındaki belirsiz ticaret koşullarına, şirketin faaliyet yürüttüğü bazı pazarlardaki doğal afetlere ve Avustralya dolarının güçlü olmasının olumsuz etkisine rağmen birçok coğrafi bölgede beklenenden daha iyi gelir ve kâr marjı kaydederek kazançlarını ve pazar payını büyüttüğünü söyledi.

Moufarrige, “2011 mali yılının tamamını kapsayan bu sonuçlar şirket tarihindeki en hızlı büyümenin gerçekleştiği bir yıl içerisinde elde edildi . Donya çapında umut verici büyüme işaretleri ve güçlenme görüyoruz. Avustralya ve Güneydoğu Asya bizim için güçlü pazarlar olmaya devam ediyor. Şu anda ABD lüks bir ürünü pazarlayarak ilgi çekiyor ve ofis satışlarında umut verici işaretler gösteriyor” dedi.

Moufarrige 2012 mali yılında hızlarını kesmeyi ve en az 15 ofis katı açmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Daha fazla güç ve karlılık oluşturmak üzere yeni ve mevcut pazarlarda hızlı büyümeyi sürdüreceklerini bilerten Mufarrige, “Mevcut piyasa volatilitesi dikkate alındığında, esnek çalışma alanı çözümleri ve bulut tabanlı mobil uygulamalarıyla müşterilerimizin yeni pazarlardaki risklerini azaltmalarına yardım etme kararlılığımızın bizi 2012 mali yılında iyi bir büyüme için uygun bir konuma getireceğine inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lavobalarda tüm ihtiyaçlar tek muslukta buluştu!
  • 23.12.2020 11:19

Lavobalarda tüm ihtiyaçlar tek muslukta buluştu!

Sıvı sabun, su ve kurutma tek muslukta birleşerek özellikle ortak alan kullanıml ...

İstanbul Garden Loft ile iş dünyasına yeni bir soluk geliyor!
  • 24.05.2012 13:09

İstanbul Garden Loft ile iş dünyasına yeni bir soluk geliyor!

İstanbul Garden Loft rezidans, mağaza ve ofisleriyle İstanbul'un değerine değer ...

MERKEZ KAYAŞEHİR
  • 10.10.2011 14:44

MERKEZ KAYAŞEHİR

Merkez Kayaşehir Business ekimde Avrupa'nın en büyük uydu kentinin merkezinde in ...

Ofis içerisinden ses geçirmeyen alanlar oluşturun!
  • 08.03.2021 15:43

Ofis içerisinden ses geçirmeyen alanlar oluşturun!

Tek veya birkaç kişilik ses geçirmeyen kabinlerin ofislerde kullanımı yaygınlaşı ...

Ofislerde yaygınlaşan kabin kullanımına en güzel örnekler
  • 02.12.2020 11:51

Ofislerde yaygınlaşan kabin kullanımına en güzel örnekler

Ofis içinde odaların yanısıra yeni kapalı alan sağlayan kabinler gitgide yaygınl ...

Versace Home çizgisi ile tasarlanan iç mekanlar
  • 26.09.2020 15:14

Versace Home çizgisi ile tasarlanan iç mekanlar

Versace Home Koleksiyonu ile tasarlanan ev ve ofis tasarımlardan kareler. ...