maritbet girişmaritbet
Semerkand Home Office Esenyurt'ta sona gelindi!

Semerkand Home Office Esenyurt'ta sona gelindi!

Markalı gayrimenkul pazarında Semerkand markasının kapsama alanı genişliyor.

Semerkand Yapı bugüne kadar Bahçeşehir'den Esenyurt'a, Beylikdüzü'nden Silivri'ye, Çağlayan'dan Bayrampaşa'ya Zeytinburnu'ndan Bakırköy'e kadar İstanbul'un pek çok bölgesine taşıdığı Semerkand Yapı markalı projelerinde hız kesmiyor. Şirket son olarak Esenyurt'ta homeofis konseptindeki projesi Semerkand Line Home Office'te sona yaklaştı. Bugüne kadar yüzde 60'ı sahibini buldu. İnşaatı hızla devam eden Semerkand Line Home Office projesi yıl sonunda bitirilmiş olacak.

Teslime Yaklaştıkça Satışlar Hızlandı

Semerkand Line Home Office projesi hakkında bilgi veren Semerkand Yapı Proje ve İş Geliştirme Bölüm Başkanı Başkanı Çetin Çapan,  İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Esenyurt'ta pek çok konut projesi yapıldığını söyledi. Çetin Çapan bölgenin mimari ve hizmetiyle ayrıcalıklı ama bir o kadar da fiyat konusunda ulaşılabilir ofis ve ticari birimlere ihtiyaç duyduğunu açıkladı. Çapan “Semerkand Line Home Office projesi bu ihtiyacın tespitinden yola çıkarak hayata geçirilmiş bir proje. İnşaatına Aralık 2014 tarihinde başladığımız bu projede dükkanlar da ofisler de yoğun ilgi görüyor. Teslime 8 aydan kısa bir zaman kalması son haftalarda satışlara yeniden hız kazandırdı” yorumunu yaptı.

semerkand line home office esenyurt

Bir Yılda Yüzde 50 Prim

Semerkand Yapı Proje ve İş Geliştirme Bölüm Başkanı Çetin Çapan, Semerkand Line Home Office projesinde lansmanda alım yapan müşterilerinin daha bir yıl dolmadan kazançlarının yüzde 50'ye yaklaştığını söyledi. Lansmanda 135 bin liradan satılan homeofislerin fiyatları bugün 185 bin liraya çıktı. Modern mimarinin tüm ayrıcalıklarını sunan Semerkand Line Home Office projesinde, 55 ile 100 metrekare arasında değişen cadde cepheli mağazaların yanı sıra 50 ile 90 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 lüks daire ve ev-ofis seçenekleri sunuluyor. Toplantı ve dinlenme odaları gibi tüm ihtiyaçların düşünüldüğü proje, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarına cephe, Esenyurt Belediyesi karşısı, kültür merkezinin yanında yer alıyor. Konut ve iş merkezlerinin bulunduğu bölgenin en hakim noktasında konumlanan proje, 2 bin 270 metrekarelik alanda yükseliyor. 4 katlı tek blokta yükselen projede, yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra, firma bünyesinde 20 ay vade farksız ödemeler yapılıyor. 

çetin çapan

Semerkand Line Home Office fiyat listesi kapsamında 1+1 daire fiyatları 165 bin lira ile 185 bin lira, 2+1 daire fiyatları 290 bin lira ile 330 bin lira arasında belirlendi. 

Bodrum'da da Semerkand Var 

Markalarını gayrimenkulde güvenin simgesi haline gelen bir zincir yapacaklarını dile getiren Semerkand Yapı Proje ve İş Geliştirme Bölüm Başkanı Başkanı Çetin Çapan, sadece İstanbul değil, uygun gördükleri diğer şehirlerde projeler yaptıklarını dile getirdi. Bugüne kadar Bodrum'da, Gökçebel, İçmeler ve Yalıkavak'ta da projeler inşa ettiklerini hatırlatan Çetin Çapan, Bodrum'daki projelerini yine Semerkand markasıyla yaptıklarını açıkladı. 

Yeni Semerkand Projeleri Geliyor

Çetin Çapan “Biz Semerkand markasıyla şehrin mevcut dokusuna yabancılaşmayan, evrensel tasarım anlayışıyla gerçekleştirilen detay ve malzemelerinin seçiminde gösterilen özenle bölgede simge yapı olma özelliği kazanmış eserler ortaya koyuyoruz” dedi.

Şirket olarak hız kesmeyeceklerini anlatan Çetin Çapan, en son Bakırköy Zuhuratbaba'da Semerkand Line Bakırköy'ü hayata geçirmekte olduklarını da dile getirdi. 

Semerkand Yapı'nın kurucu ve yöneticileri, 1970'li yılların başından itibaren meslek edindikleri inşaatçılığı, bireysellikten kurumsallığa taşıyarak, sektördeki başarılı ve kalıcı çalışmalarıyla günümüze dek devam ettirmişlerdir. 1990 yılı itibariyle Esenyurt bölgesinde çalışmalarını yoğunlaştıran, Semerkand Yapı kurucuları, bilgi ve birikimlerinin avantajları ışığında uydukent projeleri gerçekleştirmişlerdir.

Özellikle 7 bin 200 konutluk Esenkent ve 5 bin 735 konutluk Boğazköy Konut -3000 konutluk Beylikdüzü projeleri, imar uygulamaları, alt üst yapı üretimiyle aynı ekip tarafından ülkemiz hizmetine sunulmuş ve Habitat Ödülüne layık görülmüştür.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Semerkand Home Office Esenyurt'ta sona gelindi!
  • 03.04.2015 12:00

Semerkand Home Office Esenyurt'ta sona gelindi!

Markalı gayrimenkul pazarında Semerkand markasının kapsama alanı genişliyor. ...

Esenyurt Semerkand Ofis'te 20 ay sıfır faiz avantajı
  • 07.02.2014 11:47

Esenyurt Semerkand Ofis'te 20 ay sıfır faiz avantajı

Esenyurt Semerkand Ofis'te 20 ay sıfır faiz avantajı mevcut ...