maritbet girişmaritbet
Premier Kampüs'te yüzde 20 peşinat ve 24 ay 0 faiz

Premier Kampüs'te yüzde 20 peşinat ve 24 ay 0 faiz

Fer Yapı, öncülüğünü dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin yaptığı yeni çalışma modeli geliştirdi

İş yaşamının her gün değiştiğini ve çalışanların ihtiyaçları karşılayamayan eski yapılarda sıkıştığını düşünen Fer Yapı, öncülüğünü dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin yaptığı yeni çalışma modeli geliştirdi. Yeni nesil ofislerde çalışanlarının motivasyonunu artırıcı özelliklere dikkat ediliyor. Siz de sadece yüzde 20 peşinat ve 24 ay 0 faizle Premier Kampüs Ofis'teki yerinizi alın, işinizi ve yatırımınızı geleceğe taşıyın.

Akıllı Ofiste Teknolojik Çözümler

Premier Kampüs Ofis, binaya girişinizden çalışma gününüzün sonuna kadar ileri teknoloji eseri sistemler ile sizinle birlikte çalışıyor. Evinizden çıkarken toplantı odalarınızı ayarlıyor, kahvenizi hazırlıyor, otoparka girerken size tanıyor ve siz ofisinizden ayrılırken gereksiz tüm elektrikli aygıtları kapatıyor. Işinize artı değer katacak ve size ek maliyetlerden kurtaracak akıllı sistemlerle tüm ortak ve sosyal alanlarda gereksiz enerji kullanımının ve maliyetlerin önüne geçiyor.

Sosyal ve Sağlıklı Yaşam

Premier Kampüs Ofis'teki akıllı sistemler mesai sonunda ise size fitness, yüzme havuzu ya da arkadaşlarınızla squash, bilardo organizasyonları yapabileceğiniz sosyal ve spor tesislerine davet ediyor. Sağlığını ve formunu korumak isteyen herkesin vazgeçilmez adresi olacak Fit Stop, yollarda zaman kaybetmeden spor yapabilme, dinlenme havuzunda suyun yenileyen enerjisiyle günün yorgunluğunu atabilme ve Vitamin Bar'da arkadaşlarınızla sohbet ederken iş stresinden uzaklaşma imkanı sağlıyor. Profesyonel bir catering şirketinin hizmet vereceği Canteen, sağlıklı kahvaltılar ve birbirinden lezzetli tatlarla yemek saatlerinin ve molaların keyifli bir şekilde değerlendirilmesine olanak tanıyor.

Her Açıdan Verimli

Önemli ve ekstra özen gerektiren toplantılar için organize edilen Lounge Plus, sizin ve vip misafirlerinizin ayrıcalıklı bir hizmet almasını sağlıyor. Premier Kampüs Ofis sınırsız sosyal olanaklarıyla daha şimdiden “geleceğin ofis standardı” olarak kabul ediliyor. Premier Kampüs iş yaşamını olabileceği kadar zengin hale getirirken her katta açık alanlar sağlamayı da unutmuyor. Mimari açıdan en keyifli perspektifi sağlayan noktalara kat bahçeleri yerleştirilmiş bu alanlar küçük molalarda nefes alma imkanı sağlıyor. Dönemsel olarak daha büyük ofise mi ihtiyacınız var? Premier Kampüs size yedek bir ofis alanı sağlıyor. Stock Office alanı; çalışma masası veya ek odalar halinde kiralanabilecek 1.160 metrekare alanıyla ofisinizi kolayca büyütebilmenizi sağlıyor. Dosyalarınız ve evraklarınız ofisinize sığmıyor mu? Premier Kampüs Ofis'te her katta bulunan toplam 1.200 metrekarelik arşiv alanları, iş hayatının en büyük problemlerinden biri olan depolamam ve arşiv için akıllıca bir çözüm sunuyor.

Herkese Göre Bir Seçenek Var

Premier Kampüs Ofis'te birleştirilebilir modüler sistem sayesinde, 50 metrekareden 10 bin metrekareye kadar zengin ofis seçenekleri sunuluyor. Ister 40 metrekare ile 300 metrekare arasında küçük ofisler, ister 800 metrekare ile 1.000 metrekarelik orta boy ofisler ya da kendi lobisine sahip, özel girişli 10 bin metrekarelik genel merkezler seçebilirsiniz.

Hayata Mola Vermeyin

Yüzde 50'ye yakın kısmı yeşil alan olacak Kampüs Bahçe'de Canteen, Fit Stop, Break Room, açık çalışma alanları gibi pek çok sosyal aktivite mekanı ofis çalışanlarını bekliyor. 6 bin metrekare üzerine kurulan Kampüs Meydan'da ise şık restoranlardan banka şubelerine, showroomlardan kafelere kadar birçok mağaza yer alacak.

İş Dünyasının Yeni Adresinde

Premier Kampüs Ofis, İstanbul'un hızlı bir değişim sürecinden geçen iş dünyasının yeni hedef bölgesi Kağıthane'de hayata geçiriliyor. Bölge son yıllarda önemli metro ve diğer ulaşım yatırımlarının etkisi ile dönüşüm projelerine de ev sahipliği yapıyor.

Mimar Julien De Smedt İmzası Taşıyor

Çeşitli ödüllere sahip bir mimar olan Julien De Smedt aynı zamanda yeni tasarım akımlarının öncüsü ve yenilikçi yönleri ile tanınıyor. Birkaç ülkede ofisi bulunan Julien De Smedt dünyada önemli işlere imza atıyor. Premier Kampüs işte bu öncü ismin Türkiye'deki ilk projesi.

4 Yılda 500 Bin Metrekare'ye İmza Attı

2010 yılı Nisan ayında sektörde fark yaratan projelere imza atma hedefiyle yola çıkan Fer Yapı; farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurulu çalışma anlayışıyla Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu dünya standartlarında projeler üretmeyi amaçlıyor. Kuruluşunun ilk yılından itibaren, toplam değeri 2 milyar TL'ye yaklaşan, 500 bin metrekarelik inşaat alanına yaptığı projeler ile sektöre sağlam temeller atan Fer Yapı, Türkiye pazarındaki lider şirketlerden biri olmayı hedefliyor. Fer Yapı'nın hayata geçirdiği projeler arasında Türkiye'nin ilk küçük metrekareli, nitelikli A+ ofis konseptine sahip projesi iTower, Basın Ekspres Yolu'nda İstWest, Anadolu Yakası'nın en önemli lokasyonlarından biri olan Kartal'da konumlandırılan Mai Residence ve Merter'de yükselen Parima Residence bulunuyor.

Premier Kampüs Ofis İletişim Bilgileri;

Web: http://www.premierkampusofis.com/
Telefon: 0212 222 47 47

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Premier Kampüs Ofis'in basın lansmanı yayında!
  • 26.04.2013 17:18

Premier Kampüs Ofis'in basın lansmanı yayında!

Fer Yapı'nın 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis p ...

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis reklam filmi!
  • 26.04.2013 14:02

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis reklam filmi!

Fer Yapı'nın Kağıthane'de hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis projesinin tanıtı ...

Premier Kampüs Ofis Fer Yapı reklamı için tıklayın!
  • 17.04.2013 13:48

Premier Kampüs Ofis Fer Yapı reklamı için tıklayın!

Fer Yapı'nın Çelikler Holding arazisi üzerinde inşa ettiği Premier Kampüs Ofis p ...

Premier Kampüs Ofis foto galerisi için tıklayın!
  • 26.04.2013 16:15

Premier Kampüs Ofis foto galerisi için tıklayın!

Fer Yapı tarafından 150 milyon liralık yatırımla inşa edilen Premier Kampüs Ofis ...

Kağıthane Premier Kampüs Ofis otel oluyor!
  • 27.05.2021 16:00

Kağıthane Premier Kampüs Ofis otel oluyor!

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis Kağıthane projesinin bir bölümü otel olarak hizmet ...

Premier Kampüs Ofis'e 5 bin öğrenci gelecek!
  • 20.06.2017 09:17

Premier Kampüs Ofis'e 5 bin öğrenci gelecek!

Feryapı tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen Türkiye'nin ilk kampüs ofisi Pr ...