maritbet girişmaritbet
Premier Kampüs Ofis kiralamalar başladı

Premier Kampüs Ofis kiralamalar başladı

Geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı ‘Premier Kampüs Ofis’i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.

Çalışmalarda son aşamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

Kurulduğu 2010 yılından bu yana ‘İstWest', ‘iTower', ‘Mai Residence', ‘Parima Ofis' ve ‘Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı ‘Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Mekanik, elektrik tesisat, cephe ve boya işlerinin son aşamaya geldiği projede geri sayım başladı. Kağıthane'de konumlanan ve satışı devam eden Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı. Projenin teslim tarihi  ise Aralık 2015 olarak planlandı.  
Son teknoloji kullanılarak inşa edilen proje, yeni nesil ofis konseptinde bir ilk olma özelliği taşıyor. Geniş sosyal olanakları, tasarımı ve imkanlarıyla dünya ofis anlayışının Türkiye'deki ilk ve tek örneği olan ‘Premier Kampüs Ofis' projesine yönelik bilgi veren FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, “Ofis konseptinin standartlarını yeniden belirleyen Premier Kampüs Ofis, son teknoloji ürünleri bünyesinde barındıran bir proje. Geniş sosyal olanaklarıyla dünyadaki ofis tercihinin Türkiye'deki ilk örneği olan ‘Premier Kampüs Ofis'te 120 metrekareden 25 bin metrekareye varan akıllı ve verimli üniteler bulunuyor. Premier Kampüs Ofis için planlanan teslim tarihi bu yılın aralık ayı” dedi.

Akıllı kontrol sistemiyle uzaktan kumanda

Teknolojinin üst seviyede kullanıldığı akıllı binada; ofise uzaktan erişim ile akıllı kontrol sistemini kullanmak mümkün. Projede bina yazılımı ile entegre, enerji tasarrufu sağlayan ve kolay organize edilen toplantı odaları ve seminer odaları bulunuyor. Sadece kullanıldığında enerji harcayan sosyal alanlar, kullanıcı yokken tüm enerji sistemini kapatan tasarruf sistemine sahip Premier Kampüs Ofis verimli bina özelliğiyle; Leed Gold Sertifikası'na da aday. ‘Premier Kampüs Ofis', ofis çalışanlarının verimliliğini arttıracak sosyal donatı alanları ile de öne çıkıyor. Projede 6 bin metrekarelik dev kampüs meydan, restoran ve kafe, 1.250 metrekarelik kampüs bahçe, 1.200 metrekarelik spor merkezi, havuz ve SPA, hobi alanları, her katta kat bahçesi ve dinlenme odaları yer alıyor. Ayrıca ofisine bisiklet ile gelenler için otopark katında duş ve soyunma odası imkanı da sunuluyor.

Google ve Microsoft'la aynı trend

Dünyada hakim olan yeni ofis anlayışına ilişkin bilgi veren Ramadan Kumova, yapılan incelemelerde şirketler için Y kuşağının çalışacağı ofislere sahip olmanın yenileme ile sağlanmayacağını gördüklerini söyledi. Gerek teknolojik altyapı sorunu, gerekse geniş sosyal imkanların mevcut ofislerde elde edilebilirliğinin ciddi oranda sorun oluşturduğunu ifade eden Kumova, “Dünyada ve İstanbul'da Y kuşağına uygun çalışma alanları daha çok gayrimenkul geliştiricilerin sunduğu projeler ile çözümleniyor. Bu konuda en büyük trend ise Google ve Microsoft'un başını çektiği ‘kampüs ofis' projeleri. Bu projeler özellikle Y kuşağının ihtiyaçları doğrultusunda ileri teknoloji ve geniş sosyal imkanlara sahip, esnek çalışma alanları sunmak özelinde geliştirilerek inşa ediliyor. Aynı zamanda kampüs ofis konsepti firmalara sunduğu metrekare verimliliği ve akıllı tasarımlar ile de mevcut ofislerinden daha efektif çalışma alanları sunuyor. Türkiye'nin ilk ve tek kampüs ofis olma özelliği taşıyan ‘Kampüs Ofis Premier' de buradan yola çıkarak geliştirildi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Premier Kampüs Ofis'in basın lansmanı yayında!
  • 26.04.2013 17:18

Premier Kampüs Ofis'in basın lansmanı yayında!

Fer Yapı'nın 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis p ...

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis reklam filmi!
  • 26.04.2013 14:02

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis reklam filmi!

Fer Yapı'nın Kağıthane'de hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis projesinin tanıtı ...

Premier Kampüs Ofis Fer Yapı reklamı için tıklayın!
  • 17.04.2013 13:48

Premier Kampüs Ofis Fer Yapı reklamı için tıklayın!

Fer Yapı'nın Çelikler Holding arazisi üzerinde inşa ettiği Premier Kampüs Ofis p ...

Premier Kampüs Ofis foto galerisi için tıklayın!
  • 26.04.2013 16:15

Premier Kampüs Ofis foto galerisi için tıklayın!

Fer Yapı tarafından 150 milyon liralık yatırımla inşa edilen Premier Kampüs Ofis ...

Kağıthane Premier Kampüs Ofis otel oluyor!
  • 27.05.2021 16:00

Kağıthane Premier Kampüs Ofis otel oluyor!

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis Kağıthane projesinin bir bölümü otel olarak hizmet ...

Premier Kampüs Ofis'e 5 bin öğrenci gelecek!
  • 20.06.2017 09:17

Premier Kampüs Ofis'e 5 bin öğrenci gelecek!

Feryapı tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen Türkiye'nin ilk kampüs ofisi Pr ...