maritbet girişmaritbet
Ottomare’de ticari alanlar satışa çıktı!

Ottomare’de ticari alanlar satışa çıktı!

Kesintisiz deniz manzarasıyla şehrin en prestijli projelerinden biri olan Ottomare’de hemen teslim ticari alanların satışına başlandı.

Denizden karaya yaklaşanları adeta bir deniz feneri formuyla karşılayan ve etkileyici bir eser niteliği taşıyan proje, İstanbul'un en güzel deniz manzarasına sahip yerlerinden Bakırköy Sahil Yolu üzerinde yer alıyor.

Denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ottomare Suits'te beklenen ticari alan satışları başladı. 126 m2 ile 975 m2 arasında değişen ticari alanlarda hemen teslim avantajı sunuluyor. Ticari alanların, ana yol üzerinden ulaşım kolaylığı sağlayan giriş ve çıkış bağlantıları bulunuyor. 

Ottomare Suits'de ise sınırlı sayıda deniz gören kat bahçeli, teraslı  apart üniteler hemen teslim  aşamasında olup  %1 KDV avantajı ile satışları devam etmektedir.  İlk dört katında rezidans hizmetleri sunan 5 yıldızlı otelin yer alacağı Ottomare projesinde; kat bahçe bakımı, catering ve yemek sipariş hizmeti, 24 saat özel güvenlik, concierge hizmeti, park-vale hizmeti, helikopter kiralama, resepsiyon, seyahat, transfer ve rezervasyon, alışveriş, parti ve organizasyon hizmetleri gibi hayatı kolaylaştıran otel konforunda özel hizmetler de sunuluyor. Ayrıca, projenin merkezi konumu, İstanbul'da inşa edilen ve inşası devam eden yeni,  avantajlı ulaşım seçeneklerinin de merkezinde yer alması ve çevresindeki yatırımlar da burada ticari faaliyette bulunacak yatırımcı için büyük bir avantaj olarak dikkat çekiyor. 

Hayat başladı, yatırım değeri yükseldi

Projenin ayrıcalıklı ve prestijli dünyası, yaşamın başlamış olması, lokasyon avantajı, ulaşım kolaylığı ve yakın çevredeki önemli yatırımlarla birlikte, projenin ilk dört katında 5 yıldızlı otel işletmesinin faaliyete geçecek olması da, ticari alanların yatırım değerini artırıyor.  

Türkiye'nin ilk deniz limuzini

Merkezi konumuyla yaşamınızı kolaylaştıran Ottomare projesi, ayrıca Türkiye'de bir ilki de gerçekleştirerek, projeye özel deniz limuzini hizmetini sunuyor. Ottomare Suites'e özel tasarlanan deniz limuzini ile suit sahipleri konforlu bir şekilde deniz ulaşımından da faydalanabilecek.

Avantajlarla dolu ödeme planı seçenekleri

Dileyene deniz cepheli, dileyene cadde cepheli mağaza seçeneklerinin sunulduğu Ottomare'de, farklı ödeme planı seçenekleriyle de avantajlar sağlanıyor. 

Ticari alanlar için şirketlere özel 48 ay  vadeli sabit ödeme  seçenekleri sunulurken; apart üniteler için 36 ay vade seçenekleri oluşturuluyor. 

Ottomare'de ayrıca, peşin ödenen tutar üzerinden % 10 indirim uygulanıyor. Tümüyle peşin ödemelerde ise %10 peşin iskontosu satış bedelinin tamamı üzerinden yapılıyor.

Proje Künyesi

Proje ismi: Ottomare Suites 
Firma: Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Ticaret A.Ş.
Konum:  Bakırköy sahil yolu
Suit sayısı:    360
Ticari alan büyüklüğü: 126 m2 - 975 m2
Teslim tarihi:  Hemen teslim

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ottomare’de ticari alanlar satışa çıktı!
  • 01.06.2015 11:18

Ottomare’de ticari alanlar satışa çıktı!

Kesintisiz deniz manzarasıyla şehrin en prestijli projelerinden biri olan Ottoma ...