maritbet girişmaritbet
Otonomi projesi satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 500 dolar!

Otonomi projesi satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 500 dolar!

Ankara Esenboğa yolunda temelleri atılan ve 750.000.000 TL’nin üzerinde bir yatırım projesi ile 5.000 kişiye istihdam sağlayacak Otonomi Projesi, satışa sunuldu

Özgüven tarafından inşaatı gerçekleştirilen Otonomi projesi, Ankara içindeki oto galerilerinin şehir dışına taşınması kapsamında 375 bin metrekarelik alana inşaa edilecek. Satışa açılan proje, kent içerisinde dağınık haldeki otomobil satış alanlarının tek merkezde toplanmasını amaçlıyor. 

Ankara Esenboğa yolunda Mayıs 2013'te temeli atılan, 2015 yılı içerisinde Türkiye'ye kazandırılmış mega projeler listesinde yerini alacak olan OTONOMİ projesini Özgüven ortaklarından inşaat mühendisi Özgür Onur Özgüven şu şekilde anlatıyor:

"Satışa sunulduğu ilk hafta proje hatırı sayılır şekilde dikkat çekerek yüzde 15'lik bir satış başarısı yakaladı. Gün be gün artan talep, bu projenin ne kadar doğru ve zamanında olduğunun da bir göstergesi."

Otonomi, 21. yüzyıl başkentine yakışır, modern ve işlevsel yapıya sahip, otomobil ticaretini yüksek standartlara çıkarmayı hedefleyen ve bunu nitelikli donatı alanlarıyla destekleyen bütüncül bir mega proje. Otonomi, tüm etapları tamamlandığında 750.000.000 TL'nin üzerinde bir yatırım ile 5.000 kişiye istihdam sağlayacak.

Otonomi, bünyesinde 600 Oto Showroom'a ve 6 Oto Plaza'ya ev sahipliği yapacak. Bir başka deyişle, aynı anda 12.000 araç bu mega projede yeni sahiplerini bekliyor olacak.

Otonomi, A sınıfı mekânsal kalite yaratacak şekilde tasarlandı. Oto Showroom ve Oto Plaza sahipleri, ferah ve nitelikli iç mekanlarının yanında araçlarını müşteriye son derece rahat sunabilecekleri açık ve kapalı alanlara kavuşacaklar. Bu mega proje trafik sorunu yaşamayacağından, kısa sürede bir cazibe merkezine dönüşecek ve sunduğu kamu hizmeti ve nitelikli mekanlarla ilgili ilgisiz herkesin dikkatini çekecek.

Proje, ikinci el otomotiv ticaretine çok yüksek bir kalite ve standart geleceğinden, doğacak rekabet müşterinin yararına olacak. Aynı işi yapan firmaların kümeleşmesiyle bu tip merkezlerde toplanan esnafların ekonomik refah seviyesinin yükseldiği, önceki örneklerinden bilinmektedir. Bu standart ve kalitenin altında kalan firma ve tüzel kişiler zamanla bu sektörden silinecekler. Hâlihazırda şehir içinde bulunan otomobil showroomları taşındığında, şehir merkezindeki trafik büyük ölçüde rahatlayacak. Bu mega proje, çeşitlilik ve bütçe bazında müşteri beklentilerinin çok ötesinde olanaklar sunacak.

Son dönemde hayat bulan ikinci el oto ticaret projeleri, AVM konsepti ile tasarlanmış ve hizmetlerini çok katlı ve kapalı alanlarda veriyor. Otonomi, hem lokasyonu hem büyüklüğü hem de tasarım prensipleriyle genel yaklaşımdan çok farklı, bünyesinde tüm ihtiyaçları karşılayacak ve mikro bir şehir özelliği taşıyor. Otonomi, barındırdığı işlev ve kalite ile tüm benzerlerinden ayrılıyor.

Otonomi İletişim Bilgileri;

Web: http://www.otonomi.com.tr/

Telefon: 0312 398 20 20

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Otonomi Ankara projesi görücüye çıktı!
  • 28.08.2013 13:38

Otonomi Ankara projesi görücüye çıktı!

Özgüven Mimarlık tarafından tasarlanan ve aynı firma tarafından inşa edilecek ol ...

Otonomi Ankara projesinin foto galerisi yayında!
  • 27.08.2013 14:24

Otonomi Ankara projesinin foto galerisi yayında!

Özgüven Mimarlık tarafından tasarlanan ve inşa edilen Otonomi projesinin foto ga ...

Otonomi'de yangın eğitimi verildi!
  • 08.10.2017 11:04

Otonomi'de yangın eğitimi verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Otonomi projesinde yangın eğitim ...

Otonomi'de ekspertiz hizmeti de başladı
  • 22.02.2017 09:28

Otonomi'de ekspertiz hizmeti de başladı

Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’de, bankalar, note ...

Cizre'de 'Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması' başladı
  • 02.12.2016 14:41

Cizre'de 'Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması' başladı

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki "Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması" kapsamında trafi ...

Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi açıldı
  • 02.12.2016 14:35

Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi açıldı

Ankara’da 500 milyon TL’lik bir yatırımla kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv t ...