maritbet girişmaritbet
Oto World yurtdışından da oldukça ilgi görüyor!

Oto World yurtdışından da oldukça ilgi görüyor!

Günümüzde “tematik” AVM’ler yükselen bir trend. Bu trende uyan Oto AVM’ler galericilerin ihtiyacını karşılaması ve açık oto pazarlarına gidemeyen ailelere de rahat alışveriş imkanı sağlaması nedenleriyle oldukça ilgi görüyor

Oto AVM'ler bu konseptin hayata geçirilmemiş olduğu Avrupa ülkelerinde de önemli bir yatırım ve iş aracı olarak görülüyor. Yurt dışında da çalışmalar yapan proje ortakları Has Şirketler Grubu ve Evra Group'a duyulan güven ve Sabiha Gökçen Havalimanına yakınlık Oto World Asya'yı bir adım öne çıkarıyor.

“Tematik” AVM'lerin bu kadar gündemde olduğu ve yükselişe geçtiği bu dönemde Anadolu Yakası'nın “ilk ve tek” Oto AVM'si olma özelliğine sahip Oto World Asya, galericilerin en çok heyecanla beklediği proje. İstanbul Anadolu Yakası dışında Gebze, Kocaeli, Yalova gibi çevre illerdeki galericilerin de dikkatini çeken proje, bölgenin en hızlı gelişen ilçesi Pendik'te yükselmeye devam ediyor. Temel atma töreninin üzerinden geçen 6 aylık süreçte yüzde 45'lik satış oranına ulaşan Oto World Asya, Avrupa'dan da alıcılar buluyor. Avrupa'da özellikle Almanya, Belçika, Fransa gibi ülkelerden alımların gerçekleştiği Oto World Asya'nın kurucu ortaklarından Has Şirketler Grubu Başkanı Ali Gedik; Yaz sezonunun başlamasıyla vatanına tatile gelen gurbetçilerimizin projeye özellikle ilgi göstereceği ve satın almalar gerçekleştireceği kanaatinde olduklarını belirtti.

YAZ SEZONUNDA GURBETÇİLERDEN İLGİ BEKLENİYOR

Has Şirketler Grubu Başkanı Ali Gedik Oto World Asya'nın satışlarına dair: “Biliyorsunuz projemizin temel atma töreni aralık ayında gerçekleşti. Bu 6 aylık dönemde çok büyük yol kat ettik. İnşaatın ilerlemesi ve iş yerlerinin satılması konularından çok memnunuz. İlk 6 aylık hedeflerimizi tutturduğumuzu söyleyebilirim. Anadolu yakasında ilk ve tek olmamız bize çok büyük katkılar sağladı çünkü burada galericilerin böyle bir AVM'ye ihtiyacı vardı. Biz bu ihtiyacı karşılıyoruz. Mesela Caddebostan'daki, Göztepe'deki galericilerden 30'a yakını şimdiden burada yerlerini aldılar. Yine Yalova, Kocaeli hatta Bursa gibi yakın illerden de ilgi görüyoruz. En dikkat çeken alımlardan bir kısmı Avrupa'dan gerçekleşti. Fransa, Almanya, Belçika gibi ülkelerde yaşayan Avrupalılar projemizi çok önemsiyorlar. Özellikle Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın olması ve günübirlik dahi gelebilme imkanı onları çok cezp ediyor. Şimdiden 15'ten fazla iş yerimiz kendilerine satıldı. Biz özellikle yaz aylarına girmemiz ve okulların kapanmasıyla birlikte ülkelerine gelen gurbetçilerimizden de ilgi bekliyoruz. Oto World Asya'yı onların da iyi bir yatırım aracı ve iş imkanı olarak göreceğini ve yazın önemli sayıda satın almalar gerçekleşeceğini öngörüyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Oto World İletişim Bilgileri;

Web: http://www.otoworld.com.tr/sayfa/1/anasayfa

Telefon: 0216 392 22 22

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Oto World Asya projesinin şantiye görüntüleri!
  • 07.02.2013 11:08

Oto World Asya projesinin şantiye görüntüleri!

Oto World Asya projesinin şantiyesini emlaktasondakika.com ekibi olarak ziyaret ...

Oto World Asya projesinin temelleri atıldı!
  • 03.12.2012 14:15

Oto World Asya projesinin temelleri atıldı!

Pendik'te hayata geçirilen Oto World Asya projesinin temelleri Nihat Ergün ve Nu ...

Oto World Asya'yı Seda Hercan anlattı!
  • 24.11.2012 17:12

Oto World Asya'yı Seda Hercan anlattı!

Pendik'te inşa edilen Oto World Asya'da, 365 mağaza yer alıyor. Ticari alanların ...

Hasan Topaloğlu, Oto World Asya’yı anlatıyor!
  • 11.10.2012 11:57

Hasan Topaloğlu, Oto World Asya’yı anlatıyor!

Evra Group Başkanı Hasan Topaloğlu, Oto World Asya projesinin ayrıntılarını emla ...

Oto World Asya’nın lansmanı için tıklayın!
  • 10.10.2012 17:22

Oto World Asya’nın lansmanı için tıklayın!

Has Şirketler Grubu ve Evra Group ortaklığında hayata geçirilen Oto World Asya’n ...

Oto World Asya'nın tanıtım filmi yayında!
  • 10.10.2012 13:29

Oto World Asya'nın tanıtım filmi yayında!

Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si Oto World Asya, Has Şirketler Grubu ve Evra Gr ...