maritbet girişmaritbet
Ofis projelerinde teslimde sonra 100 ayda öde dönemi!

Ofis projelerinde teslimde sonra 100 ayda öde dönemi!

İstanbul’da geliştirdiği ofis konseptleriyle ilklere imza atan FerYapı, iş yaşamını üst standartlara taşımak isteyenlere ‘Yüzyılın’ fırsatını sundu.

FerYapı, ‘Yüzyılın ofis konsepti' Premier Kampüs Ofis'te, ‘Yüzyılın ofis buluşu' iTower Bomonti'de ve ‘Yüzyılın tarifi en kolay ofisi' Parima'da teslimden sonra ödemeye başlayarak 100 ay vade kampanyasını başlattı.

Geliştirdiği finansal çeşitlilik modelleriyle ve yeni nesil ofis konusundaki uzmanlığı ile sektörde yeni bir sayfa açan FerYapı, İstanbul'un merkezi bölgelerinde geliştirdiği ofis projelerinde yine ses getirecek bir kampanyaya imza attı. ‘Yüzyılın ofis konsepti' Premier Kampüs Ofis'te, ‘Yüzyılın ofis buluşu' iTower Bomonti'de ve ‘Yüzyılın tarifi en kolay ofisi' Parima'da ödeme teslimden sonra başlıyor ve 100 ay vade imkânı sunuluyor. 

Yüzyılın ofis konsepti Premier Kampüs Ofis'te teslimler Aralık'ta

premier kampüs ofis

Türkiye'de yeni nesil ofislerin ‘Mucidi' olan FerYapı, Türkiye'nin ilk kampüs ofisini Kağıthane'de hayata geçiriyor. Dünyada kabul görmüş olan kampüs konseptini iş dünyasına kazandıran FerYapı, ‘Akıllı', ‘Verimli' ve ‘Sosyal' olanakları bünyesinde barındıran ‘Yüzyılın Ofis Projesi'nde işini çağın gereksinimlerine taşımak isteyenlere büyük bir fırsat sundu.  Bugün Premier Kampüs Ofis'te yeni bir iş yaşamına başlamak isteyenler, peşinatlarını teslim tarihi olan Aralık 2015'te ödüyor, 100 ay vade imkânından faydalanıyor. 

‘Verimli Ofis'

Ofis konseptinin standartlarını yeniden belirleyen Premier Kampüs Ofis bünyesindeki ortak toplantı alanları, arşiv, sekterya, IT ve lobi hizmetleri sayesinde kullanıcılarına birim alanda maksimum fayda vadediyor. Yüzyılın yeni ofis konseptinde kullanıcılar bu hizmetler için kendi ofislerinin içinde alan ayırmak zorunda değiller; ileri teknoloji sayesinde her katta bulunan toplantı odalarının uygunluğunu kontrol edip, rezervasyon yapabilir, ortak arşivde kendilerine ayrılan alanları kullanabilir ve IT hizmetlerini de gene Premier bünyesindeki ortak IT hizmetinden alabilirler. Bu özelliklerin yanı sıra Premier Kampüs Ofis firmalara ise STOK OFİS konseptini de sunuyor.  Dönemsel olarak büyümek isteyen firmalar stok ofis için ayrılan alanda ofis alanı kiralayıp, işlerini daha rahat ilerletirken, çekirdek kadrosu içinde daha küçük m2'li bir ofis kullanıyor.

‘Akıllı Ofis'

Premier Kampüs, son teknoloji ürünleri bünyesinde barındıran bir proje. Akıllı ofis sistemleri sayesinde enerji dostu ve yüksek konfor sağlayan mimari çözümler ile iş hayatına yeni bir soluk getiriliyor. Premier Kampüs Ofis'te akıllı sistem platformu üzerinden dijital kart sistemi sayesinde tüm hareketlilik takip edilebiliyor. Bu sistem sayesinde toplantı seminer odaları, sosyal tesisler ile ortak kullanıma açık diğer alanlar kullanılmadığında enerji kesilerek tasarruf sağlanıyor. Tüm ortak ve sosyal alanların masraflarının paylaşımında devreye giren ‘kullandığın kadar öde' sistemi ile masraflar sadece kullanımı gerçekleştirenlere yansıtılıyor. Eşsiz sosyal olanaklarıyla dünyadaki ofis tercihinin Türkiye'deki ilk örneği olan Premier Kampüs'te 120 metrekareden 1.000 metrekareye, 1.000 metrekareden 25.000 metrekareye varan akıllı ve verimli üniteler bulunuyor.

Maksimum sosyal olanaklarıyla Y kuşağının çalışma ortamı

Projede cep sineması ve seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her alanda  wi-fi, sekreterya temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası gibi olanaklar sunuyor. FerYapı'nın Çelikler Limited Şirketi ile ortak hasılat paylaşımı metodu ile hayata geçirdiği projede büyüklükleri 25 ile 1500 metrekare arasında değişen mağaza, kafe ve restoranlara da yer veriliyor.  6 bin metrekarelik alana sahip Kampüs Meydan'da gurme restorandan kafelere, banka şubelerinden showroomlara kadar pek çok mağaza bir arada bulunuyor. Kampüs Bahçe'de ise Canteen, Fit Stop, Break Room ve açık çalışma alanları gibi pek çok sosyal aktivite mekânı ofis yaşamını renklendiriyor.

Yüzyılın tarifi en kolay ofis Parima Eylül'de teslim ediliyor

parima

E5 karayolunun yanı başında yer alan Parima, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde. Güneyinde Zeytinburnu sahili, kuzeyinde iş merkezleri ve batısında sanayi bölgesiyle Parima, İstanbul'un en değerli bölgelerinin tam ortasında, Tarihi Yarımada'nın yanı başında yer alıyor. İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına 35 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 5 dakika uzaklıkla olan Parima, İstanbul'dan 56 farklı ülkeye olan 4 saatlik mesafesiyle özellikle iş hayatı ve seyahatler açısından büyük avantajlar sunuyor. Ticaretin ve ihracatın kalbinin attığı bir bölgede, Bakırköy ve Çağlayan adliyelerinin tam ortasında konumlanan Parima'da 65 metrekareden 2.300 metrekareye varan ofisler mevcut.

Şehrin tam merkezinde, şehir bahçesiyle öne çıkan özel bir proje

Parima'yı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği, bünyesinde barındırdığı şehir bahçesi. 2 bin 500 metrekare alana sahip olan bu şehir bahçesi, yemyeşil ve tamamı camdan oluşan mekânın içindeki toplantı salonu ve lounge alanıyla Türkiye'de bugüne kadar yeni bir deneyimi yatırımcısına sunuyor. Yine şehir bahçesi içinde yer alan fitness salonu, kafeler ve sosyal alanlar, toplu ulaşıma yürüme mesafesinde olan bir ofis yaşamında doğa ve ferahlık hissi yaratıyor. İstanbul'un kalbi, ticaretin en işlek merkezi Merter'de yer alan Parima'nın teslim tarihi Eylül 2015.

Yüzyılın ofis buluşu iTower'da yaşam başladı

i tower

Lüksün sadece büyük metrekarelerde olmadığının bir ispatı; yüzyılın ofis buluşu iTower. Yatırımını Türkiye'nin ilk küçük metrekareli, nitelikli A+ ofis konseptine sahip iTower Bomonti'ye yapanlar, prestijin sembolü ofislerde iş yaşamlarını geleceğe taşıdılar. FerYapı, sınırlı sayıdaki ofis birimleri için yüzyılın fırsatıyla 100 ay vade imkânını sunuyor. Vizyoner, akılcı, prestijli iş sahiplerini ve yatırımcıları hedefleyen iTower Bomonti'de ofisler, copy center, back office ve concierge hizmetleri, kat bahçeleri, VIP lounge, hobi salonu, spor merkezi, lobi ve danışma, özel restoran, depolama alanları, çarşı gibi standart bir ofis kalitesinin çok üzerindeki hizmet ve anlayışa sahip bulunuyor. iTower'da 300 ile 950 metrekare arasında ofis üniteleri bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ofis projelerinde teslimde sonra 100 ayda öde dönemi!
  • 25.02.2015 12:31

Ofis projelerinde teslimde sonra 100 ayda öde dönemi!

İstanbul’da geliştirdiği ofis konseptleriyle ilklere imza atan FerYapı, iş yaşam ...

Kağıthane Premier Kampüs Ofis'te metrekaresi 3 bin dolara!
  • 23.09.2013 15:49

Kağıthane Premier Kampüs Ofis'te metrekaresi 3 bin dolara!

120 aya varan vadelerle ofis sahibi olma imkanı veren Premier Kampüs Ofis'te met ...