maritbet girişmaritbet
Nef 05 Levent Offices’da 5 bin dolar+!

Nef 05 Levent Offices’da 5 bin dolar+!

Timur Gayrimenkul Levent'te ofis projesi geliştiriyor. Yakın zamanda inşaatına başlanacak olan projede ofislerin tamamı satışa sunulacak

Timur Gayrimenkul Levent'te ofis projesi geliştiriyor. Yakın zamanda inşaatına başlanacak olan projede ofislerin tamamı satışa sunulacak.

İşyerlerine ev konforunu ve rahatlığı getirmek üzere projeler geliştiren Timur Gayrimenkul, yeni bir 'mutluluk binasının hazırlıkları içinde. 'Nef 05 Levent Office' projesinin inşaatına başlandı. İnşaat alanında, klasik müzik eşliğinde konuştuğumuz Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Timur, inşaat devam ederken verilen klasik müzik konserinin gerekçesini şöyle anlattı: "Bugüne kadar burada inşaat sesiyle çevrede çalışanları rahatsız ettik. Bir gün de güzel bir müzik yükselsin istedik. Mülkiyet hakkı kadar "kentli hakkına da önem veriyoruz. Bu nedenle dünyada ilk defa bir inşaat alanında klasik müzik konseri gerçekleştirdik."

220 ofisli olacak

Yeni proje İstanbul Leventte inşa ediliyor. Proje 5 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek, içinde 220'ye yakın ofis bulunacak. ' Projeyi satmayan ve tümüyle kiralama yöntemi ile işletecek olan şirket, yeni ofis projesini satışa sunacak. Satış rakamları henüz belli değil. Ancak bölgede metrekare fiyatı 5 bin lira civarında ve proje 5 bin doların altında olmayacak. Ofislerin büyüklükleri 60 metrekareden başlayacak. Ofislerin satışının 1 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Yurtdışına sistem satacak

Katlanabilir ev (Foldhome) sistemini geliştiren ve böylece 1 +0 evlerde bile +24 oda imkanı sunan şirket, konsepti yurtdışına satmak için çalışmalara başladı. Erden Timur, 'foldhome' sisteminin Norman Foster gibi çalıştıkları dünyaca ünlü yabancı mimarlar aracılığıyla yurtdışına da yayıldığını ve Londra, Berlin, Hong Kong, Singapur ve New York gibi toplam 11 ülkeden teklif geldiğini söyledi.

Her ofis oditoryum
İnşa edilecek ofislerde en küçük metrekareli ofis için bile eğitim odası ve oditoryum gibi imkanlar bulunacak. Sürekli kullanılmayacak olan alanların gerektiğinde kullanılmasına imkan tanıyacak katlanabilir sistemin ofislerde de bulunacağını kaydeden Erdem Timur, "Katlanabilir sistem çerçevesinde 23 tane oda yer alacak. Böylece daha önce bildirim yapılmak kaydıyla bu odalar ofisler tarafından kullanılacak" bilgisini verdi.

Emine Açar/Bugün

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nef 05 Levent Offices’da klasik müzik konseri!
  • 12.05.2012 14:35

Nef 05 Levent Offices’da klasik müzik konseri!

Nef 05 Levent Offices’da inşaat seslerinin gürültüsünü önlemek için klasik müzik ...

Nef 05 Levent Offices’da 5 bin dolar+!
  • 31.05.2012 15:23

Nef 05 Levent Offices’da 5 bin dolar+!

Timur Gayrimenkul Levent'te ofis projesi geliştiriyor. Yakın zamanda inşaatına b ...

Erden Timur Nef’i anlatıyor!
  • 20.05.2012 09:47

Erden Timur Nef’i anlatıyor!

Timur Gayrimenkul'ün patronu Erden Timur, Nef markasının nasıl oluşturulduğunu, ...

Nef 05 Levent Offices'da klasik müzik konseri!
  • 07.05.2012 16:39

Nef 05 Levent Offices'da klasik müzik konseri!

NEF, Levent’te inşaatı devam eden Nef 05 Levent Offices’da, birkaç saatliğine de ...