maritbet girişmaritbet
Metroport Busidence’da son 6 ofis satışta!

Metroport Busidence’da son 6 ofis satışta!

İş dünyası için akla gelebilecek her tür konforu sunan Metroport Busidence’da son 6 ofisin satışı başladı

 

Mutlu İnşaat, Evren İnşaat, Gül İnşaat, Keleşoğlu Group ve AOG konsorsiyumu tarafından inşa edilen ve aralarında; Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden İş Leasing, Akbank Özel Bankacılık, Mutlu İnşaat; Gül İnşaat, Medical Park Hastanesi, Royal Denizcilik (Reza Zarrab), Erbil Steel, Beta AVM gibi uluslararası şirketlerin yoğunlukta olduğu  Metroport Busidence'ın son 6 home office'i satışa çıkarıldı.
 
Alıcılarının seçerken titizlik gösteren Metroport Busidence'larda kriter zengin olmak değil.  Bu yüksek konforlu ve sıra dışı ofislere sahip olmak isteyenlerin özenle seçildiği Busidence'lar, alıcıların istekleri doğrultusunda özel olarak dizayn ediliyor. Doğa ve deniz manzarasına sahip, büyüklüğü 110 metrekareden başlayan ve 400 metrekareye çıkan süper konforlu Busidence'ların, proje pazarlama ve danışmanlık hizmetleri ise Buvan Yatırım tarafından yürütülüyor.
 
Bina içindeki şirketlerin yaklaşık 15 milyar dolarlık ekonomik gücünün olduğunu belirten Buvan Yatırım'ın sahibi Hakan Buvan ”Metroport Busidence'lara sahip olmak büyük bir ayrıcalık. Kriter, çok zengin olmak değil. Metroport Busidence, Türkiye'de ilk uygulanan home ofis konseptidir. Bundan esinlenen bir çok inşaat şirketi son 2 yılda home office üretimine başladı. Busidence markası sadece Metroport için kullanılıyor. Bulunduğu bölgeye ciddi anlamda değer kazandıran Metroport, Cevizlibağ'dan başlayarak Atatürk Havalimanına kadar ayrıca basın ekspres yolu dahil olmak üzere   E-5 güzergahındaki üretimlere  ilham verip değer kattı.” dedi.
 
Metroport Busidence sahiplerine özel Primeclass CIP hizmeti !
Son 6 home office,  115 ve 240 m2 olmak üzere iki seçenekten oluşuyor. Fiyatlar 375.000 dolar ile 1200.000 dolar arasında değişiyor. Bina 220 kamera ile korunuyor. Tokyo, Londra ve New York gibi iş şehirlerinde uygulanan Busidence konseptinin ilham verdiği; işadamları, iş ve yaşamla ilgili bütün ihtiyaçlarını bina içinde karşılayabildiği Metroport Busidence'da yaşayanlara özel “primeclass” CIP servis hizmeti Buvan Yatırım tarafından satışa sunulan 6 ofis sahibine ücretsiz olarak veriliyor. 
 
“primeclass” CIP Servis, yolcularına seyahatleri esnasında konforu en üst seviyede hissettirebilmek amacıyla tasarlandı. Stressiz seyahat etmek isteyen, zamanla yarışan yolcular için düşünülen “primeclass” CIP Servis, TAV tarafından işletilen havalimanlarında tüm uçuş işlemlerini kolaylaştırarak zaman kazandırıyor, uçuş öncesi ve sonrasında yaşanan heyecanı, stresi yok ediyor ve üzerine bir de konforu ekliyor.
Metroport Busidence yaşamın konforunu iş dünyasına taşıyor!
 
Metroport Busidence, sahipleri ve kullanıcılarına yüksek standartlarda konfor ve hizmet sunuyor. Bu konseptin içinde 24 saat resepsiyon hizmeti, limuzin ve araç kiralama servisi, bilgisayar bakım ve onarımı, 200 kamera ile takip edilen güvenlik hizmeti, panik butonu, fitness center, sauna, masaj ve Türk hamamı, cafe ve  restoranlar yer alırken her tür rezervasyon, 24 saat sağlık hizmeti, housekeeping hizmeti, catering, valet parking, fatura takibi ve ödenmesi, bakım & tamirat servisleri ve 850 araçlık otopark yer alıyor.
 
Metroport Busidence'ın en cazip özelliklerinden biri de ulaşım kolaylığı açısından ana arterlerde ve şehir merkezlerinde olması. Busidence kullanıcıları isterlerse, ofislerine bir konaklama odası da yaparak misafirlerini burada ağırlayabiliyor yahut burada yaşıyorlar. Dünyada başka bir örneği olmayan bu konsept, franchising sistemi ile
yalnızca seçkin binalarda uygulanabiliyor.
 
Havalimanına 10 dakika uzaklıkta
Lokasyonu ile zamandan kazanmak ve iş yaşamının konforunu seçmek isteyenler için sık seyahat eden işadamlarına hitap eden Metroport Busidence'da yaşayanlar, Atatürk Havalimanı'na 10 dakikada ulaşılabiliyor. Bu nedenle Anadolu'dan İstanbul'a birkaç günlüğüne gelen işadamları işle ilgili tüm ihtiyaçlarını Busidence'da karşılarken, arzuya göre ofisin bir kısmını home office olarak kullanabiliyor. 
 
 STANDART HİZMETLER
- Busidence card
- Resepsiyon, lobby, consierj
- Elektronik ve fiziksel güvenlik
- Temizlik – house keeping
- Kuru temizleme
- Lostra
- Fitness, center, spa
- Sağlık hizmetleri
- Toplantı ve seminer salonu
- Cafe- Restaurant
- Oda servisi
- Rent a car
- Fatura takibi
- Isıtma, soğutma
- Sıcak su
- Tv sistemi
- Teknik servis
- Otopark – valet parking
 

İletişim bilgileri 

Web: www.metroportavm.com.tr

Tel: 484 01 00
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz