maritbet girişmaritbet
Kağıthane’nin yeni bulvarı Seba Offices Boulevard!

Kağıthane’nin yeni bulvarı Seba Offices Boulevard!

Kağıthane'de inşa edilen Seba Offices Boulevard projesi Seba İnşaat ile Index Grup imzası taşıyor ve metrekare fiyatları 3 bin 225 dolardan başlıyor

Seba İnşaat ile İndex Grup tarafından Kağıthane bölgesinde hayata geçirilmekte olan Seba Offices Boulevard projesi bugün görücüye çıktı. Koray Yavuzer Mimarlık tarafından tasarlanan projede 200 milyon dolarlık ciro bekleniyor. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli 2015 yılında İzmir ve Kağıthane ile birlikte toplamda 150 milyon dolarlık 3 yeni projeye başlayacaklarını söyledi.

Metrekaresi 3 bin 225 dolar

Index Grup CEO'su Erol Bilecik ile Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen lansmana basın mensuplarının ilgisi büyüktü. Toplamda 204 bağımsız birimden oluşmakta olan projede ofislerin metrekare fiyatları 3 bin 225 dolardan başlıyor.

Lansmana özel fırsatlar

Lansman dönemine özel olarak cazip fiyat avantajlarının da sunulduğu Seba Offices Kağıthane'de arsa büyüklüğü 24 bin 651 metrekare olarak belirlenirken toplam satılabilir alan 66 bin 750 metrekare olarak açıklandı.

seba office foto galerisi

Yatay ofis mimarisine merhaba

‘Az katlı yatay mimari' konseptine sahip olan Seba Offices projesinde 188 ofis, 3 restoran ve 13 dükkan bulunuyor. 1 Mayıs 2017 tarihinde tamamlanıp kapılarını açacak olan proje konum olarak E-5 ve TEM bağlantı yollarının yanı başında Levent, Maslak, Mecidiyeköy ve Taksim gibi merkezi lokasyonlara birkaç dakikalık konumda hayat buluyor.

Avrupa'dan büyük ödül

16 bin metrekarelik dev yeşil alana sahip olan Seba Offices Boulevard projesinde A blok 6 kat, B blok 5 kat, C blok 6 kat, D blok 12 kat ve E blok 1 kat şeklinde tasarlandı. Yüzde 53,5'i Seba A.Ş.'ye, yüzde 40,5'i Teklos A.Ş.'ye ve yüzde 6'sı diğer arsa sahiplerine ait olan proje European Property Awards tarafından ödüle layık görüldü.

Dükkanlarda satışta

Lansmanda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Nedim Keçeli ‘103 bin 750 metrekare inşaat büyüklüğüne sahip olan Kağıthane Boulevard projemizde ofisler 116 metrekare ile 1086 metrekare arası alana sahip. Dükkanları 60-100 metrekare ve restoranları 242-424 metrekaresi tasarladığımız Seba Offices projemizde 1 Aralık 2014 günü ruhsatı alıp çalışmalara başlayacağız. Burada yer alan dükkanlarımızı ise metrekaresi 5 bin dolardan başlayan fiyatlarla satıyoruz' diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kağıthane’nin yeni bulvarı Seba Offices Boulevard!
  • 25.11.2014 14:17

Kağıthane’nin yeni bulvarı Seba Offices Boulevard!

Kağıthane'de inşa edilen Seba Offices Boulevard projesi Seba İnşaat ile Index Gr ...