maritbet girişmaritbet
İstoç Öksüzoğulları Plaza'da kiralık ofisler!

İstoç Öksüzoğulları Plaza'da kiralık ofisler!

Züccaciye sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Öksüzoğulları’nın 3 yıl önce hayata geçirdiği plazası, İstoç’un en gözde iş merkezleri arasında yerini aldı

 

İstanbul'un en önemli ticaret merkezlerinden biri olan İstoç'a ilgi her geçen gün artıyor. Havaalanına, otellere yakınlığı ve ulaşım kolaylığının birçok ticaret merkezine göre daha cazip olduğu İstoç'a metronun da gelecek olması bölgeye olan yatırımları hızlandırıyor.
Zücaciye sektöründe Türkiye'nin en önemli firmalarından biri olan Öksüzoğulları'nın bu bilinçle hayata geçirdiği proje, 14 kat ve toplam 23 bin metrekare kullanım alanından oluşuyor. Öksüzoğulları Plaza, uzman  teknik ekip ve danışmanlar kadrosunun, maksimum konfor, teknoloji, güvenlik ve deprem riskini  ön plana alarak tasarladığı bir iş merkezi olarak öne çıkıyor. Öksüzoğulları Plaza'da kullanılan ısıtma–soğutma ve havalandırma teknolojisi, gün ışığını maximum oranda içeri alan özel tasarımı, elektrik ve su kesintilerinden etkilenmeyecek şekilde tamamlanan altyapısı ve kameralı güvenlik hizmeti birçok marka için önemli tercih sebebi oluyor.
 
Plazalarının kısa süre içinde İstoç'un en önemli iş merkezlerinden biri olduğunu belirten Öksüzoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Öksüz yaptığı açıklamada, " Öksüzoğulları Plaza projesi, inşaat mühendisi tecrübemi, zücaciye sektöründeki birikimimle birleştirme imkanı sundu. Plazamızı uzman kadromuz ve danışmanlarımızla birlikte hayata geçirdik. Her geçen gün aramıza katılan yeni kiracılarımızla renklenen plazamız üstün özellikleri ile iş dünyasından büyük ilgi görüyor. Bu yönü ile İstoç için “iş merkezi”  olma hedefimize kısa sürede ulaşacağımızı düşünüyorum.“ dedi.
Öksüzoğulları Plaza'da BİFA Bisküvi, Kemal Kükrer, Bank Asya, Premier, T-Shop, Marmaris Büfe, Ixsir ve Medikim gibi tanınmış  pek çok marka hizmet vermeye başladı.
 

Tel: 0212 659 40 20

  • Etiketler:

Yorum Yaz