maritbet girişmaritbet
İş dünyasının nabzı Koza Plaza’da atıyor

İş dünyasının nabzı Koza Plaza’da atıyor

Garanti Koza tarafından inşa edilen ve Çamlıca tepesi ile aynı kotta bulunması nedeniyle ''İstanbul'un 8.tepesi'' diye adlandırılan ''Koza Plaza'', 156 bin metrekarelik toplam inşaat alanı ve içerdiği sosyal olanakları ile Türkiye'nin en kapsamlı ofis merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyor

  
 
Garanti Koza tarafından inşa edilen ve Çamlıca tepesi ile aynı kotta bulunması nedeniyle ''İstanbul'un 8.tepesi'' diye adlandırılan ''Koza Plaza'', 156 bin metrekarelik toplam inşaat alanı ve içerdiği sosyal olanakları ile Türkiye'nin en kapsamlı ofis merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyor. Yatırım amaçlı ofis alanların yanı sıra sosyal imkanları nedeniyle kiralık ofisleriyle de dikkat çeken Koza Plaza, sunduğu ödeme kolaylıklarıyla iş dünyasının tercihi oluyor.
 
Türk inşaat sektörünün ilk ve öncü firmalarından biri olan Garanti Koza tarafından inşa edilen ve Çamlıca tepesi ile aynı kotta olan konumu nedeniyle “İstanbul'un 8. tepesi” olarak adlandırılan Koza Plaza, iki blok üzerinde 44 kattan oluşuyor. Esenler bölgesinin ilk ve tek A sınıfı plaza olma özelliği taşıyan Koza Plaza, 315 adet ofis kapasitesi, 3 katlı AVM'si, restoranları ile sadece bir ofis merkezi olmanın ötesine geçerek bir yaşam merkezi olarak da göz dolduruyor.
 
Koza Plaza'da yer alan ofisler  352 metrekare ile bin 406 metrekare arasında değişiyor. İş merkezlerinin yüzde 90' ının satıldığı Koza Plaza, yatırım amaçlı ofis alanların yanı sıra sunduğu birçok kolaylık ve sosyal olanakları nedeniyle kiralık ofisleriyle de dikkat çekiyor. Ofis sahiplerinin sadece kendi kullandıkları elektrik ücretini ödemesi Koza Plaza'yı İstanbul'un en düşük aidatlı plazası olarak farklılaştırıyor.
 
Koza Plaza'da kalan son ofisler; kira öder gibi, ön ve ara ödeme yapmadan hemen taşınacak yeni sahiplerini bekliyor. Sunduğu ödeme kolaylıklarıyla iş dünyasının tercihi olan Koza Plaza'daki yerinizi ister kiraya verebilir, isterseniz ayda metrekaresi 33 dolara kira öder gibi satın alabilirsiniz. Koza Plaza, 156 bin metrekarelik toplam inşaat alanı ve içerdiği sosyal olanakları ile Türkiye'nin en kapsamlı ofis merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyor. Kalan ofislerin satışı bir Garanti Koza kuruluşu olan uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Realty World Türkiye tarafından gerçekleştiriliyor.
 
Çoğunlukla yabancı sermayeli medikal şirketler, gayrimenkul, tekstil ve lojistik firmalarının tercih ettiği Koza Plaza, Türkiye'nin batıya açılan TEM otoyolu üzerinde Maslak, Etiler, Nişantaşı, Bakırköy, Eminönü, Beşiktaş ve Atatürk Havalimanı'na yalnızca 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Günün farklı saatlerinde Silivri'den Pendik'e kadar 36 ayrı noktaya servisle ulaşım imkânının da sunulduğu Koza Plaza'da 44 bin metrekarelik otopark alanı yer alıyor.
 
2009-2010 yılları arasında çalışan sayısı 4 bin 300 kişiye ulaşan Koza Plaza'ya günde 2 bin kişi giriş çıkış yapıyor. Tam doluluğa ulaşması halinde 5 bin kişiye hizmet verecek Koza Plaza'da yer alan AVM'de ise plaza sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek mağazalar yer alıyor. Lacoste, Tommy Hilfiger, Lumberjack, Ceylan Bebe Giyim, WaltDisney Teknoloji, Turkcell gibi mağazaların, Lunch Box, Değirmen Cafe-Brasserie gibi restoranların da yer aldığı Koza Plaza AVM'de ayrıca eczane, tobacco shop, kuaför, kuru temizleme ve bir çiçekçi de hizmet veriyor. Plaza'nın AVM'si ise mağaza çeşitliliği sayesinde hem plaza çalışanlarının hem de bölge sakinlerinin uğrak yeri…
  
Garanti Koza, 1948'de kuruluşundan bu yana, üstün kalite anlayışı çerçevesinde tamamladığı önemli projelerle haklı bir ün kazanmış, güçlü bir inşaat firmasıdır. Barajlardan HES'lere, sulama projelerinden diğer alt yapı tesislerine, havalimanlarından metro ve karayollarına kadar farklı alanlarda inşaat projelerine imza atan Garanti Koza'nın yüksek teknoloji içeren endüstriyel tesisler, çok katlı iş ve ticaret, turizm, konut, hastane, marina, kentsel ve kent dışı geliştirme projelerinin yanı sıra ihtisas gerektiren tarihi renovasyon projeleri de bulunmaktadır. Garanti Koza, 2004 yılından itibaren sahip olduğu taahhüt deneyimlerini gayrimenkul geliştirme alanında değerlendirerek yeni araziler geliştirmek ve konut sektöründe büyümek hedefiyle yoluna devam etmektedir.
 
Tel: 0212 438 63 50

  • Etiketler:

Yorum Yaz