maritbet girişmaritbet
Flatofis’te kiralık ofisleren metrekaresi 20 liradan başlıyor

Flatofis’te kiralık ofisleren metrekaresi 20 liradan başlıyor

Flatofis’teki kiralık ofislerde fiyatlar metrekareye göre 20 ila 25 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Büyük plazalardan, sıkışık iş ortamlarından bunalanlar, Sinpaş Yapı'nın Haliç'teki Flatofis projesiyle yeni bir iş ve yaşam alanına kavuşuyor. Çalışan mutluluğunun yanında, verimliliğini de artıran mimari tasarım ve hizmet anlayışıyla büyük ilgi gören Flatofis, dünyaca ünlü firmaların tercihi olmaya devam ediyor. Proje içerisinde yer alan ofislerin kiralama bedelleri metreakre başına 20 TL ile 25 TL arasında değişiyor.

Flatofis'te yer alan firmalar arasında; Pronet, Samsung, Centrum, Sadece Hosting, Teleperformance, Grupanya, Mondi, Bossa, One Agency, NGM, Fastcom,  Doğa Telekom, Indigo İstanbul,  Gefco, Treo, Branda Digital, Arzum bulunuyor. Schott, Cipro, Karal Mimarlık, Marchon Türkiye, Optomod'un da ofislerinin yer aldığı Flatofis'in yeme-içme bölümünde ise Burger King, Değirmen, Kampüs, Kumpir, Mamma Mia, Mambocino ve İbrahim Kutluay'ın ortağı olduğu.

Farklı mimari yapısıyla ünlü dizilerin de tercihi…

Yatay ofis konseptinin yanında, yoğun iş temposu içinde çalışanların kendilerini doğayla iç içe hissedecekleri özel peyzajı, gün ışığından maksimum yararlanan mimarisi ve fitness, sauna, spa, havuz gibi özelliklerle de dikkat çeken Flatofis, Türk televizyonlarının en çok izlenen dizileri ve Türk sinema filmleri tarafından da çekim mekanı olarak tercih ediliyor. İlk olarak Engin Altan Düzyatan ve Sedef Avcı'nın oynadığı Romantik Komedi filmine mekan olan Flatofis, bugün kadar Vodafone ve Eti markalarının reklam filmleri, Ezel, Sende Gitme, Seni Bana Yazmışlar ve Tövbeler Tövbesi gibi dizilerde de kullanıldı. Flatofis son olarak, Ozan Güven ve Özgün Namal'ın başrollerini paylaştığı Koyu Kırmızı dizisine ev sahipliği yapıyor.

Flatofis İstanbul, zamanının önemli bir kısmını ofislerinde geçirenleri yatay ofis kavramıyla tanıştıran Türkiye'nin ilk A sınıfı yatay ofis projesi olarak göze çarpıyor. Tek katta 200 m2'den 12 bin 500 m2'ye varan ofisleriyle iş hayatında “yatay geçiş” hareketini başlatan, 3 ayrı Court'tan Oluşan Sera Court, Terra Court ve Aqua Court ile 4 katlı Flatofis'te, toplam 62 bin metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. 

Flatofis İstanbul projesinde verimliliği artırmayı ve çalışan mutluluğunu baz alan yatay ofis konsepti, çalışanlara yoğun iş temposu içinde kendilerini doğayla iç içe hissedecekleri özel peyzajlı yeşil bir ortam, gün ışığından maksimum yararlanan mimari ve fitness, sauna, spa, havuz gibi özelliklerle de desteklenerek, tam bir çalışan mutluluğu odaklı ortam sunuyor. Flatofis İstanbul'un çalışma hayatını kolaylaştırıcı diğer özelliklerinden biri ise firmalar için özel toplantı salonlarının bulunması.

Flatofis İstanbul, E-5 otoyoluna 50 m, Ayvansaray Metrobüs durağına yürüyerek 5 dakika, Taksim'e 14, Mecidiyeköy'e 8, Maslak'a 11 dakika uzaklıkta son derece rahat ulaşım imkanı sağlıyor.

İletişim Bilgileri

Web: www.flatofis.com.tr

Telefon: 0212 437 83 83

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özbekistan Hava Yolları Fergana-İstanbul seferlerini başlattı
  • 31.03.2021 12:59

Özbekistan Hava Yolları Fergana-İstanbul seferlerini başlattı

Özbekistan Hava Yolları, İstanbul seferini düzenleyen ilk uçağın Fergana Havaala ...

Dubai Cityscape Fuarı beklentileri karşılamıyor!
  • 17.09.2020 11:17

Dubai Cityscape Fuarı beklentileri karşılamıyor!

Bir dönem gayrimenkul firmalarının yoğun ilgi gösterdiği ve dev stantlarla katıl ...

Sinpaş Finans Şehir’de daire fiyatları 475 bin liradan başlıyor
  • 08.01.2018 14:10

Sinpaş Finans Şehir’de daire fiyatları 475 bin liradan başlıyor

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir, İstanbul Ümraniye’de ...

Sinpaş Finans Şehir, özgün mimarisi ile dikkat çekiyor
  • 06.01.2018 10:38

Sinpaş Finans Şehir, özgün mimarisi ile dikkat çekiyor

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir İstanbul'un finans m ...

Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı güçlerini birleştirme kararı aldı
  • 09.10.2017 12:39

Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı güçlerini birleştirme kararı aldı

Türkiye’de nitelikli, markalı konutun lider markası Sinpaş, her geçen yıl konut ...

Konut yapmaktan ve almaktan vazgeçmiyoruz!
  • 17.02.2017 08:30

Konut yapmaktan ve almaktan vazgeçmiyoruz!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, "Konut satışları 1,4 milyona dayandı ...