maritbet girişmaritbet
Ferko İnşaat, Signature ile Levent’e imzasını atacak

Ferko İnşaat, Signature ile Levent’e imzasını atacak

Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçireceği yeni projesini bugün İstanbul’da düzenlenen bir toplantıda tanıttı

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, Levent'te hayata geçireceği yeni projesini bugün İstanbul'da düzenlenen bir toplantıda tanıttı. İstanbul'un en önemli merkezlerinden Levent'te 127 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip Ferko Signature, ofis anlayışına da yeni bir soluk getirecek. Tasarımı ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de öne çıkan Ferko Signature, iş hayatının konforunu arttırarak, stresi azaltacak. 

Yurtiçinde ve yurtdışında geliştirdiği özellikli projelerle inşaat ve gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Ferko İnşaat, Levent'te inşa edeceği Ferko Signature projesinin tanıtımını bugün Edition Otel'de düzenlenen bir basın toplantısıyla gerçekleştirdi. Tasarım ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına yenilikler getirecek Ferko Signature'ın tanıtım toplantısına Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten ve Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Gökçe Meriçten katıldı. 

Ferit Meriçten: “Bugüne kadarki projelerimiz, kalitemizin birer imzası niteliğindedir''

Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten, toplantıda yaptığı konuşmada, şirketin kurulduğu 1990 yılından bu yana hem yurtiçinde hem de yurtdışında pek çok önemli projeye imza attığını kaydederek, “25 yıla yaklaşan sürede gerçekleştirdiğimiz projeler her zaman özellikli ve adından söz ettiren nitelikte oldu. Kâğıthane'de Papirus Plaza ofisleri ve Kâğıthane Metro grossmarket binası, Yeşilköy'de Ferko Manizade Sitesi, Beylerbeyi Bosphorus Palace Hotel, Kemerburgaz'da Kemermall AVM ve Gökmahal Residence, Caddebostan Ragıp Paşa Korusu Konut Kompleksi, Dudullu İMES Park Oteli ve Metro grossmarket kompleksi bugüne kadar yapmış olduğumuz yatırımların kalitesini anlamanız için önemli birer örnek teşkil edecektir'' dedi. Ferit Meriçten, Ferko İnşaat'ın Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Türkmenistan, Suudi Arabistan, Afganistan ve Libya'da pek çok inşaat projesini hayata geçirdiğini aktardı. 

Projeleri zamanında tamamlayıp teslim etme ilkelerinin kendilerine duyulan güvende önemli bir etken olduğunu anlatan Ferit Meriçten, ‘‘Geçen 24 yılda kaliteden asla ödün vermedik, inanmadığımız hiçbir projede yer alamdık. Bu yaklaşımımız bize başarıyı da beraberinde getirdi. Ferko Signature'ın da diğer projelerimiz gibi adından sıkça söz ettireceğine yürekten inanıyorum'' diye konuştu. 

Gökçe Meriçten; “Projeyi 30 ayda tamamlayacağız”

Toplantıda yeni proje hakkında bilgi veren Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ise Ferko Signature'ın bölgeye ve projeye dahil olacak markalara prestij katacağını belirterek, “İş yaşamında İstanbul'un gözde merkezlerinden biri olan Levent'te gerçekleştireceğimiz Ferko Signature projesi; 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşacak. Projeyi 30 ayda hatta daha da erken tamamlamayı hedefliyoruz'' dedi. Toplam 10 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek Ferko Signature'ın, 30 kattan oluşan Sign-1'deki ofislerinin 25 katını satacaklarını aktaran Meriçten, 6 kattan meydana gelen Sign-2'deki ofisleri ise kiralayacaklarını söyledi. Esnek ofis anlayışıyla dizayn edecekleri ofislerin metrekaresinin kullanıcının isteğine bağlı olarak belirlenebileceğini de belirten Gökçe Meriçten, Ferko Signature'da metrekare satış fiyatlarının 7 bin 500 ila 11 bin dolar arasında değiştiğini kaydetti. 

“İş hayatına konforu taşıyacak”

Sign-1 bloğunun Belgrad ormanlarından İstanbul Boğazı ve Haliç'e kadar uzanan geniş bir panoramaya karşı çalışma imkânı sunduğunu belirten Gökçe Meriçten, “Projeye başlarken, Levent bölgesinde İstanbul'un keyfini ve konforunu ofis hayatında da yaşanmasını amaçladık. Geniş cam yüzeyler, hem manzaranın keyfine varılmasına imkân veriyor hem de güneş ışığının daha çok içeriye girmesi sağlanarak enerji tasarrufuna ve dolayısıyla da çevreye katkı sağlıyor. Meriçten, ayrıca alışılagelmiş standartların aksine, 13'ncü kata kadar manuel, 13. kat üzerinde ise bina otomasyon sistemi dâhilinde çalışan ve otomatik olarak açılabilen pencereler ile de ofis hayatının en büyük sorunlarından biri olan temiz hava eksikliğine çözüm sunduklarını müjdeledi.  
Sign-2'nin ise Büyükdere Caddesi üzerinden görkemli lobisinin açıldığı ferah girişi, ofis katlarında oluşturulan kusursuz işçiliği ve bugüne kadar düşünülmemiş işlevsel detayları ile modern iş dünyasının lüks yorumu niteliğinde olduğunun altını çizen Gökçe Meriçten; kuzey, güney ve batı cephelerini saran Sign-2'nin Dede Korkut Caddesi üzerinden sağlanan 20 metre yüksekliğindeki cam atrium girişiyle ve 6 kat üzerinde farklı büyüklükteki ferah ve modüler yatay ofis alanları sunacağını söyledi. 

Ofis hayatına lüks bir dokunuş 

Ferko Signature, iş konforunu artıracak teknolojik özellikleriyle de dikkat çekiyor. İş hayatının profesyonel yönüne hitap eden tam donanımlı ‘Business Center'ında ofis ve toplantı odaları lüks birer çalışma mekânı olarak tasarlandı. İş görüşmeleri için de ‘Signature Lounge' ile özel toplantılara ferah mekânlar sunuluyor. 
Klasik iş hayatına tamamen farklı bir dokunuş sunan Ferko Signature, ferah ve modern ofislerinin yanı sıra molalar için özel olarak tasarlanan 'Kent Bahçesi' ile de farklılığını ortaya koyuyor. ‘Kent Bahçesi' konsepti ile oluşturulan yeşil alan, cafe ve restoranları da içinde barındıran bölge, iş yaşamının temposunda çalışanlara nefes alacak zamanlar oluşturacak. 

Merkezi konumu ile de ön plana çıkıyor

Sosyal yaşamın kalbinde, şehrin gözde merkezlerinden Levent'te lüksün kapılarını aralayacak olan Ferko Signature, merkezi konumuyla da ön plana çıkıyor. Metroya 50 metre, Şişli – Mecidiyeköy'e 3 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 km, Maslak'a 6 km ve Taksim'e 7 km mesafede yer alıyor. 

Signature İletişim Bilgileri;

Web: http://ferkosignature.com/
Telefon: 0212 268 11 44

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ferko İnşaat'ın Ilgaz Mountain Otel'i görücüye çıktı!
  • 20.10.2014 14:42

Ferko İnşaat'ın Ilgaz Mountain Otel'i görücüye çıktı!

Ferko İnşaat, Kastamonu Ilgaz Dağı’ndaki Ilgaz Mountain Resort’e yaptığı ek tesi ...

Ferko Line proje görselleri!
  • 25.11.2016 11:19

Ferko Line proje görselleri!

Ferko İnşaat tarafından Kağıthane'nin merkezinde hayata geçirilen Ferko Line pro ...

Ferko Line’daki son gelişmeler paylaşılacak
  • 13.12.2017 15:52

Ferko Line’daki son gelişmeler paylaşılacak

Ferko İnşaat, Kağıthane’de hızla yükselmekte olan Ferko Line’daki son gelişmeler ...

Ferko Line projesinde ofis fiyatları 11 bin 750 TL'den başlıyor
  • 26.12.2016 19:27

Ferko Line projesinde ofis fiyatları 11 bin 750 TL'den başlıyor

Ferko İnşaat tarafından Kağıthane'de yükselen Ferko Line projesinin yatırımcısın ...

Bağcılar Belediyesi'nden asansör denetimi!
  • 25.11.2016 11:30

Bağcılar Belediyesi'nden asansör denetimi!

Bağcılar Belediyesi, yaklaşık 5 bin asansörün kullanımda olduğu Bağcılar ilçesin ...