maritbet girişmaritbet
Cemal Tekin, ‘Ergonomi nerede, verimli çalışma orada sağlanır’

Cemal Tekin, ‘Ergonomi nerede, verimli çalışma orada sağlanır’

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Tekin, ofislerde kullanılan mobilyalarda konforun yanı sıra sağlığın da gözetilmesi gerektiğini belirtti

İş hayatında yoğun tempoya şahit olan ofislerde, verimli çalışma ortamı sağlamanın yolu sağlıklı ofis mobilyalarından geçiyor. Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, ofislerde kullanılan mobilyalarda konforun yanı sıra sağlığın da gözetilmesi gerektiğini belirterek, kendi tasarımlarında bu iki unsurun harmanlandığına dikkati çekti.

Tekin, özellikle verimli çalışma ortamı sağlama konusunda ofis mobilya seçiminin önemine işaret ederek, şunları söyledi: "Geçmiş yıllara göre ofis mobilya tasarımlarında sağlık açısından büyük gelişmeler kaydedildi. Eskiden tasarım daha ön plandaydı. Günümüzde ise, tasarımın yanında üretilen mobilyanın vücudu ne ölçüde sardığı, iskelet yapısına zarar vermemesi, yormaması, aksine yorgunluğu alması, terlemeyi önlemesi gibi sağlık açısından etkileri de sorgulanıyor. Bu aşamada mobilyanın tüm parçaları önemli. Ancak en önemlisi sandalye. Tam ergonomik, lüks otomobil konforunu aratmayan, dinlendirici özelliklere sahip ofis koltukları çok revaçta.”  

Cemal Tekin, hızla değişen ofis trendlerinde kalıcı olan tek şeyin ergonomi olduğunun altını çizerek, "Daha verimli bir çalışma ortamı oluşturmak  için doğru mobilya seçimi son derece önem taşıyor. Bunun için sağlık ve konforun  buluştuğu ürünler seçilmeli. Aksi takdirde zaten yoğun stresin hakim olduğu iş hayatı çekilmez bir hal alır ve kişileri sağlığından eder" dedi. İş dünyası profesyonellerine hitap ettikleri Ofis Tekin Exclusive mağazalarında yer alan mobilyaların uzun süren ARGE çalışmaları sonucu üretildiğinin altını çizen Cemal Tekin, tasarladıkları ergonomik ürünlerle ofislerde etkin ve verimli çalışma ortamlarına büyük katkı sağladıklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ofis kiraları dolar cinsinden açıklanmaya başlandı
  • 23.02.2022 16:17

Ofis kiraları dolar cinsinden açıklanmaya başlandı

PROPIN tarafından hazırlanan Istanbul Ofis Pazarı Genel Bakış Raporu’nda; COVID- ...

Ofislere ilgi azalıyor, nitelikli depolara talep artıyor!
  • 28.01.2021 11:33

Ofislere ilgi azalıyor, nitelikli depolara talep artıyor!

Esneklik ve üretkenlik ofis pazarının itici gücü olurken, E-Ticaret katlanarak b ...

2017‘de doğru lokasyonda olan ofisler satıldı
  • 04.01.2018 12:45

2017‘de doğru lokasyonda olan ofisler satıldı

Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, doğru lokasyonda geliştiril ...

İstanbul'da en yüksek ofis kiraları yine Esentepe'de!
  • 14.11.2016 12:42

İstanbul'da en yüksek ofis kiraları yine Esentepe'de!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarına göre, İstanbul'daki ...