maritbet girişmaritbet
Çalışmak için sadece duvara değil bunlara da ihtiyaç var!

Çalışmak için sadece duvara değil bunlara da ihtiyaç var!

Başkent iş dünyası yalnızca dört duvarı olan değil, çalışma hayatına da katkısı olacak ofislere yöneliyor

“İş ve yaşam merkezi” konseptiyle inşa edilen Regnum Sky Tower iş adamlarına istediğinden de fazlasını veriyor.

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: “Artık firmaların prestiji ofisleriyle ölçülüyor. İnşa edilen her iş merkezi bir öncekinden daha fazla donanıma sahip oluyor. Regnum Sky Tower Ankara'da sosyal yaşamdan kopmadan verimli çalışma dönemini başlatacak”
 
Başkent Ankara, geçmişten gelen klasikleşmiş ofis anlayışını yıktı. Artık firmalar yalnızca dört duvarı olan değil, çalışma hayatına da katkısı olacak ofislere yönelirken, “iş ve yaşam merkezi” konseptiyle inşa edilen Regnum Sky Tower, iş adamlarına istediğinden de fazlasını veriyor.

Uzaltaş ve Öztürk Group işbirliğinde kurulan OP Grup tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower'ın 150 metrelik yüksekliğiyle tamamlandığında Başkent'in en yüksek iş ve yaşam merkezi olacağını bildiren Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, ofisler açısından Ankara'nın büyük yol aldığını ifade etti.

Önceden ofislerin apartman dairelerine sıkıştığını, ancak artık bu durumun tarihe karıştığını kaydeden Pala, “Apartman daireleri firmalara dört duvar vermekten öteye geçemiyordu. Ancak bu değişti. Artık firmaların prestiji ofisleriyle ölçülür hale geldi. Ofisler iş merkezlerine doğru ilerledi. Bu durum iş merkezleri arasında da rekabeti başlattı. Her iş merkezi, bir öncekinden daha fazla donanıma sahip olarak inşa ediliyor” dedi.

Başkent'te iş merkezlerinin yoğun olarak inşa edildiği Mevlana Bulvarı'nın Yüzüncü Yıl mevkinde inşa ettikleri Regnum Sky Tower ile Ankara'da bir ilke imza attıklarını anımsatan Pala, “iş ve yaşam merkezi” konseptinin öncüsü olacaklarını ifade etti.

Pala, iş dünyasının performansını artıracak detayların yer aldığı Regnum Sky Tower'ın ofis anlayışını değiştirecek bir forma sahip olduğunun altını çizerek, şunları söyledi:
“Regnum Sky Tower, Ankara'da sosyal yaşamdan kopmadan verimli çalışma dönemini başlatacak. İş dünyasının tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek hizmetlere sahip olmasının yanında, iş yoğunluğundan bunalıp nefes almak isteyenler için de stresten uzaklaşıp, iş performansını arttırabilecek çözümlere yer veriyoruz. Projede anti stres bahçesinden, yüzme havuzuna; spor merkezinden, seyir terasına kadar birbirinden farklı hizmetler sunarak, çalışma hayatına renk katmayı hedefliyoruz.  Ayrıca bu projede ofislerimizin kat yüksekliği 4 metre, bazı ofislerde ise 7,4 metreye kadar çıkıyor. Ankara'da bu kadar yüksekliğe çıkan proje yok. Şuan inşaat çalışmaları hızla devam eden projemiz tamamlandığında Başkent'e ofis tanımında reform yaşatmış olacağız.”

Pala, bu reformu yaşamak isteyen Ankaralı işadamlarına Ocak ayının ikinci haftasında çıkacakları ön lansmanı beklemelerini önerdi.

regnum sky tower

Regnum Sky Tower

Gerek rakımı, gerekse 150 metre yüksekliği ile iş dünyasının kalbinin attığı Mevlana Bulvarı'nda sembol bina olacak Regnum Sky Tower projesi, Başkent'te ilk kez “iş ve yaşam merkezi” konseptini hayata geçiriyor.

Mimari projesi MSA Mimarlık'a ait Regnum Sky Tower, 58-209 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 115 ofis ve 10 dükkandan oluşuyor. Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek ofis kulesi olacak Regnum Sky Tower, Uzaltaş AŞ ve Öztürk Grup işbirliğiyle kurulan OP Grup ile Canpa tarafından hayata geçiriliyor.

İş merkezlerinin en büyük sıkıntılarından aidat sorununa da çözüm getirecek Regnum Sky Tower'da amaç işletme giderlerini düşürüp, firmaların aidata verecekleri miktarı kâra çevirerek “kârlı ofis” sistemini hayata geçirmek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ünal Pala ve eşi Evrim Pala tekne kazasında öldü!
  • 11.07.2022 11:11

Ünal Pala ve eşi Evrim Pala tekne kazasında öldü!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan tekne kazasında, iş insanı Uzaltaş AŞ'nin Yön ...

Regnum Sky Tower, iş stresini sporla yok ediyor!
  • 18.05.2017 12:56

Regnum Sky Tower, iş stresini sporla yok ediyor!

Regnum Sky Tower projesi, içerisinde bulunan sosyal aktiviteler ile iş stresini ...

Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımında Guardian Glass imzası
  • 05.05.2021 17:18

Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımında Guardian Glass imzası

Guardian Glass ürünleri Regnum Sky Tower'da yenilikçi bir mimari yaklaşım ile bu ...

Regnum Sky Tower projesi bölgeye nefes aldıracak
  • 02.02.2018 10:50

Regnum Sky Tower projesi bölgeye nefes aldıracak

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Ankara Çukurambar’daki yoğunluğun düze ...

Regnum kampanyalarında son hafta!
  • 16.01.2018 10:12

Regnum kampanyalarında son hafta!

Regnum Sky Tower’da yürütülen kampanyada “%18 KDV bizden” ve “Opet bayilerine % ...

Regnum Sky Tower'ın 'Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı
  • 04.01.2018 11:19

Regnum Sky Tower'ın 'Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı

Regnum’un sosyalleşme mekanı olarak kurgulanan “Yaşam Sokağı”nda, iş merkezlerin ...