maritbet girişmaritbet
Başakşehir Merkez Çarşı'da 6 saatte 122 milyon ciro!

Başakşehir Merkez Çarşı'da 6 saatte 122 milyon ciro!

Makro-Akyapı tarafından Emlak Konut GYO ile inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı'daki 252 dükkan için yüzlerce kişi ihaleye girerek yarıştı.

Fiyatları 150 bin lirayla 9 milyon lira arasında değişen dükkanların 165'i, 6 saatte toplam 122 milyon 260 bin liraya satıldı.

Makro-Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişimi, terör olayları ve Suriye'deki mevcut duruma rağmen rekabet için ihale salonunu dolduran yüzlerce kişinin, inşaat sektörü ve ekonomi adına ciddi bir gösterge olduğunu belirtti.

Uyan, beklenenin üzerinde gerçekleşen katılım ve 6 saatte elde edilen 122 milyon liranın üzerindeki cironun inşaat sektörü açısından moral verici olduğunu ifade etti.

"Halkımız ülkemizin gelecek 10 yılına inandı"

Açık artırma öncesi çevrelerinden 15 Temmuz, terör olayları ve Suriye'deki durum sonrası girilen dönemde ilginin düşük olabileceği, açık artırmayı yapmanın doğru olmadığı uyarıları aldıklarını aktaran Uyan, şunları kaydetti: "Biz de tıpkı ihale salonunu dolduran vatandaşlarımız gibi ülkemizin yarınlarına güvendik. Güvenimizi de küçük bir daire bile satın alınamayacak fiyatlarla dükkanlarımızı satışa koyarak gösterdik. Halkımız da teveccüh ederek bu fiyatlar ve Emlak Konut GYO'nun tarihi kampanyasının koşullarıyla dükkanlarımızı aldı. Halkımız ülkemizin gelecek 10 yılına inandı. Bence 15 Temmuz, terör olayları ve Suriye'deki durum sonrası ekonomimiz bu salonda güven tazeledi. Ülkemize, ekonomimize ve yarınlarımıza güvenen tüm halkımız adına hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

Emlak Konut GYO'nun tarihi kampanyasının halkın güveni üzerinde önemli bir etkisi olduğunu vcurgulayan Uyan, "Emlak Konut GYO ülkemizin yarınlarına inanan, güvenen vatandaşlarımız için ödemeleri 10 yıla yaydı. TÜFE ya da yüzde 0,70 sabit vadenin yanı sıra TÜFE oranını yıllık yüzde 10 ile sınırlandırarak enflasyonunun yüzde 10'un üzerine çıkması durumunda fark almayacağını taahhüt etti. Bu ülkemiz ve ekonomi adına önemli bir hamledir. Emlak Konut'un kampanyasına dahil olan Başakşehir Merkez Çarşı'daki dükkanlar hem sunduğu fırsatla hem de gösterdiği güvenle tarihi kampanyadan payını aldı. Bu fiyatlar ve ödeme koşullarıyla özellikle orta gelir grubundaki vatandaşlarımızın da yarınlarına yatırım yapabilmesi adına tarihi bir şans oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Salondan da anlaşılacağı üzere ülkemizin yarınlarına güvenen vatandaşlarımız bu fırsatı gördü ve yatırımını yaptı." ifadelerini kullandı.

Başakşehir Merkez Çarşı, özel hastane, botanik şehir parkı ve İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü yolu, tramvay durağı, meydan ve resmi kurum alanlarının bulunduğu 7 gün 24 saat yaşayacak bir yaya ve araç trafiğine sahip bir konumda inşa ediliyor.

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut (GYO) Gelir Paylaşımı Modeli ile inşa edilen projenin, Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!
  • 06.10.2022 11:05

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!

Emlak Konut GYO, Göktürk'te villa ve konutlardan oluşan yeni projeye başlıyor. F ...

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!
  • 18.08.2022 11:04

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!

Emlak Konut GYO, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan arsa satı ...

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!
  • 22.07.2022 15:34

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başla ...

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!
  • 21.07.2022 11:26

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası sahibi buldu. Emlaktasondakika.com olara ...

Emlak Konut Avcılar 2. Etap arsasına 4.7 milyar TL! 
  • 25.06.2022 01:04

Emlak Konut Avcılar 2. Etap arsasına 4.7 milyar TL! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap arsa ihalesini Cevahir Yapı&HB ...

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihaleye çıkıyor!
  • 15.06.2022 17:08

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım arsası ihale yöntemiyle satışa aç ...