maritbet girişmaritbet
Ayda 500 TL'ye sanal ofis kiralamak mümkün!

Ayda 500 TL'ye sanal ofis kiralamak mümkün!

Hazır ofis ve sanal ofis sektörünün ilk yerel oyuncusu Plaza Cubes'ta ayda ortalama 500 TL’ye kiralanabiliyor.

Son dönemde özellikle start-up'lar ve freelancer'ların sıklıkla tercih ettiği sanal ofisler, ayda ortalama 500 TL'ye kiralanabiliyor. Hazır ofis ve sanal ofis sektörünün ilk yerel oyuncusu Plaza Cubes, 10 yıllık deneyimi ve geniş hizmet alternatifleri sayesinde müşterilerine bu tarz uygun fiyatlarla hizmet verebiliyor.

Gün sayısı ve hizmet alanına göre değişse de, fiyatlar indirimlerle birlikte 360 TL'ye kadar inebiliyor. Plaza Cubes'un İstanbul ve Ankara'daki prestijli lokasyonları, tek kişi ya da küçük bir ekiple bile olsa plazada iş adresi sahibi olmayı mümkün kılıyor. Telefonların cevaplanması, kargo teslimatı, lounge alanı ve networking imkanı gibi kolaylıkları ile yalnızca bir ofis alanı olmanın ötesine geçiyor. Plaza Cubes ortaklarından Süleyman Çoruh, sanal ofis hizmetlerinden yararlanan 1000'e yakın müşterileri olduğunu belirtiyor.

Türkiye'de girişimcilik ekosistemi giderek büyürken, onu destekleyen yan sektörler de hızla gelişiyor. Özellikle start-up'lar ve freelancer'ların ofis ihtiyacına yönelik hizmetleri ile sanal ofisler giderek çoğalıyor. Türkiye'nin ilk yerel hazır ve sanal ofis firması Plaza Cubes, 10 yıllık deneyimi ile hizmetlerini girişimciler için çok avantajlı paketlerle sunuyor. Bugün, farklı gün sayıları ve hizmet alanının çerçevesine göre değişse de, Plaza Cubes'da aylık ortalama 500 TL'ye sanal ofis kiralamak mümkün. Bu fiyat uygun paketler ve çeşitli indirimlerle 360 TL'ye kadar düşebiliyor.

Sanal ofislerde yaklaşık 1000 kişiye hizmet veriyor

Türkiye'deki 85 firma içerisinde sektörün en büyük oyuncularından olduklarını belirten Plaza Cubes ortaklarından Süleyman Çoruh, “Sanal ofis hizmetimizden yaklaşık 1000 kişi faydalanıyor. “Siz işinizi yönetin, biz ofisinizi” mottosu ile çalışıyoruz. Profesyonel biçimde yönetilen plaza ofislerinde, müşterilerimiz sadece işlerine odaklanabiliyorlar. Gelecek vadeden fikirlerin Plaza Cubes çatısı altında yeşerdiğini görmek bizleri de mutlu ediyor” diyor.

Tek başına plazada ofis tutmayı mümkün kılıyor

Sanal ofis konsepti, yalnızca bir çalışma alanı sunmanın ötesine geçiyor. Firma ya da kişiler yasal iş adresi olarak Plaza Cubes'un prestijli 9 lokasyonundan dilediğini gösterebiliyor; kartvizitinde bu adresi kullanabiliyor. Herhangi bir plazada tek başına ya da küçük bir ekiple ofis tutmak zordur; Plaza Cubes ise müşterilerine bu imkanı sunuyor. Ek olarak, mesai saatlerinde firma adıyla telefonları cevaplayan, yabancı dil bilen profesyonel bir ekibi bulunuyor. Kargo ve yasal tebligatlar müşterilerin adına teslim alınıp ilgiliye bildiriliyor. İster ofis ister toplantı odası kullanımı sağlanıyor. Gün boyu kahve ve çay ikramının yanı sıra, lounge alanı ve çeşitli sosyal etkinlikler sayesinde çalışanlar arasında networking imkanlarını güçlendiriyor.

Yakında 2 tane daha açıp 9 lokasyona ulaşacak

Plaza Cubes'un sanal ofisleri Maslak Sun Plaza ve Spring Giz Plaza'da, Levent Metrocity'de, Ümraniye Akkom Office Park'ta, Ataşehir Palladium Tower'da ve Ankara Çukurambar'daki The Paragon ile Söğütözü'ndeki Via Flat'te yer alıyor. Çok yakında İstanbul Şişhane'deki Bilsar Binası ve Kağıthane Papirus Plaza'da hizmet vermeye başlayacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ofis kiraları dolar cinsinden açıklanmaya başlandı
  • 23.02.2022 16:17

Ofis kiraları dolar cinsinden açıklanmaya başlandı

PROPIN tarafından hazırlanan Istanbul Ofis Pazarı Genel Bakış Raporu’nda; COVID- ...

"Pandemiyle fabrika kiraları arttı, ofis kiraları düştü"
  • 26.05.2021 17:08

"Pandemiyle fabrika kiraları arttı, ofis kiraları düştü"

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, pandemini ...

Nippon Paint ve AYDA'dan "Jüriye Sor" etkinliği!
  • 22.03.2021 17:11

Nippon Paint ve AYDA'dan "Jüriye Sor" etkinliği!

Asya’nın prestijli tasarım yarışması AYDA ile ilgili merak edilenler “Jüriye Sor ...