maritbet girişmaritbet
Ankara Ostim Prestij projesinde son durum!

Ankara Ostim Prestij projesinde son durum!

Ostim Endüstriyel Yatırım, KAP'a yatığı açıklamada Ostim Prestij projesiyle ilgili son durumu aktardı.

Ankara'da inşa edilmekte olan Ostim Prestij projesinin yüzde 37'si satıldı. 259 ofis ve 98 dükkandan meydana gelen projeyle ilgili olarak Ostim Endüstriyel Yatırım, KAP'a açıklama yaptı. Firmanın konuyla ilgili bildirimi şöyle;

Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklaması güncellemesi olarak yapılmaktadır.
22.11.2014 tarihinde kamuya  açıklanan Ostim Metro Durağı yanında bulunan 64544 Ada 1 Parsel üzerinde %50'si Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapımına başlanan Ostim Prestij isimli projemizin inşaat faaliyetleri devam etmektedir. A - B - C Blokların kaba inşaatı, duvar imalatları bitirilmiş, mekanik ve tesisat imalatları devam etmektedir. A ve C blokun cephe işleri tamamlanmış, B Blokun cephe imalatı devam etmektedir. D Blokun son kat beton imalatına başlanmıştır. Müteahhit Firma Yükümlülüğünde olan pazarlama ve satış faaliyetleri devam etmektedir. Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından tespit edilen toplam satış tutarının %37'si oranında satış gerçekleştirilmiştir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ostim Prestij projesinin yüzde 41'i satıldı!
  • 14.11.2017 16:39

Ostim Prestij projesinin yüzde 41'i satıldı!

Ostim tarafından yapılan açıklamada yapımına devam edilen projede satışlar yüzde ...

Ankara Ostim Prestij projesinde son durum!
  • 18.05.2017 18:56

Ankara Ostim Prestij projesinde son durum!

Ostim Endüstriyel Yatırım, KAP'a yatığı açıklamada Ostim Prestij projesiyle ilgi ...