maritbet girişmaritbet
Anka Anadolu Çarşısı basına tanıtıldı

Anka Anadolu Çarşısı basına tanıtıldı

Anka Yapı, İstanbul- Çayırova Bölgesi’nde ki yeni projesi Anadolu Çarşısı'nı basına tanıttı

11.02.2014 Salı günü Ortaköy Radisson Blu Otel'de yapılan toplantıda, Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı
Şaadet Temel bu proje ile hem ev sahibi hem de iş sahibi olmak isteyenlerin yüzünün güleceğini belirtti. Proje de dairelerin 75 bin TL, dükkanların 90 bin TL'den başladığını ve 48 ay vade ile ödeme kolaylığı sağlanacağını söyledi. Anadolu Çarşısı olarak, esnafa değer veren projeler üretip, onların sorunlarını anlamaya çalıştık. Bizim için çözüme giden bir yol varsa, o da önce sorunu doğru teşhis etmekten geçti. Esnafımızın yaşadığı büyük sıkıntıları doğru bir şekilde ele alarak, onlarını yüzünü güldürecek projeler üretmeye karar verdik. Anadolu Çarşısı, E5-TEM arasındaki konumuyla, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, sanayi sitelerinin merkezi GOSB'a 5 dakika uzaklıkta. Çevresinde 15.000 konut bulunanbu eşsiz proje, sunduğu fırsatların yanına lokasyonu da ekliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, Sanayi sitelerinin merkezi GOSB'a 5 dakika, Sabancı Üniversitesi'ne 15 dakika, Çevresinde 15.000 konut.
 
BİR KÜLTÜR PROJESİ…..
 
Anadolu Çarşısı bir alışveriş merkezinden daha fazlasını vaat ediyor, İstanbul - Çayırova yeni bir merkeze sahip oluyor. Küçük işletmelere sunduğu imkanlar, girişimcilere ve esnafa sağladığı kolaylıklarla İstanbul – Çayırova gelişiyor. Yeni bir merkez olacak Anadolu Çarşısı, lokasyonu ve çevresine sunduğu olanaklarıyla kazandırırken, bölge esnafına da yer ayırıyor. Türkiye'de çok ses getirecek bu proje, merkezine kültürü alıyor, sadece bir alışveriş merkezi olmaktan daha fazlasını bölgeye sunuyor.
 
ÇARŞI'DA NELER VAR?
 
Anadolu Çarşısı'na gelenler, alışverişlerini yepyeni bir konseptle yapacak. Kendi ürünlerini kendileri seçecek, mahalledeki bakkallarıyla ve üç sokak ötedeki kasaplarıyla merkezde; Anadolu Çarşısı'nda buluşacaklar.
Avrupa kent pazarlarını referans alan konsept, Anadolu ile buluşuyor,
İstanbul - Çayırova kazanıyor.
 
NEDEN ANADOLU ÇARŞISI?….
 
Anadolu Çarşısı bölgenin merkezi olmayı vaat ederken, hem esnafa hem de bölge halkına faydalar sağlıyor; esnafa işini büyütme, merkezde yer alma şansı sunan proje, bölge halkına da her aradıklarını bulabilecekleri yeni bir merkez sunuyor.
İstanbul - Çayırova'nın yeni merkezi Anadolu Çarşısı'nda yer alanlar kazanıyor!
 
ESNAF İÇİN YENİ MERKEZ…..
 
Anadolu Çarşısı, esnafa ve esnafın fikirlerine alışverişin merkezinde yer veriyor. Küçük fikirlerin büyük başarılara atılan ilk adım olduğunu unutmadan, alışverişin merkezinde esnaf olduğunu düşünüyoruz.
İstanbul - Çayırova'nın yeni merkezinde tüm dükkanlar yalnızca esnafa ve yatırımcılara satılacak, Çayırova esnafı alışverişin merkezinde yer alacak.
 
HER ŞEY KÜÇÜK BİR FİKİRLE BAŞLAR…..
 
Esnaf alışverişin merkezinde yer alamıyor. Günümüzde gelinen noktada; sokaktaki esnafın tüketiciyle buluşmasorunu ortaya çıkmış gözükmekte. Yeteri kadar düzgün bir şekilde gelişemeyen ilçelerde, düzgün bir yapılanma da olamayacağından merkezde yer alma şansına sahip olamayan esnaf, satışları ve bilinirliği açısından bir ilerleme sağlayamıyor. Dağılan ve parçalanan bölgelerde de tam bir merkez sağlanamayacağından,
kaybeden hep esnafımız oluyor.

Anadolu Çarşısı bu sorunu ele aldı ve sorunu çözecek projenin merkezine esnafı aldı. “Mahalle” ve “Sokak” kültürlerinden uzaklaşmadan bir merkez yaratma fikriyle ortaya çıkan Anadolu Çarşısı alışverişin merkezine esnafı alıyor ve bölgeye yeni bir merkez armağan ediyor. Satılacak dükkanlarda esnafına öncelik verecek Anadolu Çarşısı projesi, esnafın markalaşma sürecinde aradığı tüm özellikleri bir arada topluyor. Anadolu Çarşısı'nda yer alacak konsept projeler burayı bir merkez haline getiriyor. Merkezde yer alamamaktan kazanamayan esnaf, İstanbul - Çayırova'nın yeni merkezi Anadolu Çarşısı'nda yer alarak kazanmaya, büyümeye başlıyor.

Bölgeyi de bir durak haline getirecek merkez, artan ziyaretçi sayıları ile esnafına ve yatırımcısına kaynak yaratıyor.
Küçük bir fikirle başlayan Anadolu Çarşısı projesi, esnafa ve yatırımcılara, küçük fikirlerini büyük hayallerine
dönüştürme şansını veriyor!
 
HERKES TEZGAH AÇABİLİR…
 
İstanbul - Çayırova'nın yeni merkezi Anadolu Çarşısı, projelerine ve yenilikçi konseptine bir proje daha ekliyor. Herkes bu projede yer alabilir. Merkezin yıldızı olacak Günlük Pazar'da düzenlenecek konsept günlerle ve günlük kiralama olanaklarıyla, herkes alışverişin merkezinde yerini alıp kazanabilir. Alıştığımız pazar mantığı, konsept günlerle doğru zamanda doğru kişiye ulaşıyor, Çayırova kazanıyor
 
FARKLI BİR ALIŞVERİŞ KEYFİ…
 
Anadolu Çarşısı, alışveriş rutinlerini bozuyor. Avrupa'nın tanınmış kent pazarlarını kendine örnek alan, gelenlere farklı bir deneyim yaşatma, bu kültürle tanışma fırsatı sunan Anadolu Çarşısı, alışverişte 360' derece sokak deneyimi sunuyor. Paralel geçişleri ve köşe dükkanlarıyla Çayırova'nın merkezi Anadolu Çarşısı'na taşınıyor.
  
YENİ DURAK…

 
Anadolu Çarşısı, bölgeye sağlayacağı olanaklarla yeni bir durak haline geliyor. Bölge için yepyeni bir merkez, çevre içinse müthiş bir durak haline gelecek bu proje, esnafa da tüketiciyle buluşmak için doğru noktayı gösteriyor. Esnafın ekonomik açıdan rahatlamasını sağlayacak projeler Anadolu Çarşısı'nda yer alıyor.
20.000 kişinin ücretsiz ulaşım sağlayabileceği Anadolu Çarşısı, etrafındaki 100.000 kişilik potansiyeliyle bölgenin yeni durağı haline geliyor, esnafın ve girişimcinin markalaşma yolculuğu bu durakta başlıyor
  
TEKNOLOJİ VE KALİTE STANDARDI
 

İleri Teknoloji
 
Anka Çağdaş Anadolu Çarşısı projesi, mimari konseptinden üretim aşamasına kadar müşteri memnuniyetini sağlamak ve yüksek kalite standartları sunmak hedefiyle projelendirilmiştir. Anadolu Çarşısı projesinin inşaatında gerekli denetim mekanizmalarından geçirilmiş ve onay almış TSE belgeli yüksek kaliteli yapı malzemeleri kullanılmaktadır.
 
YÜKSEK STANDART
 
Anadolu Çarşısı projesi, yürürlükteki son deprem yönetmeliği, T.S. 500-2000 betonarme yapıların tasarım ve yapım kuralları, 4708 sayılı Yapı Denetim Kanunu ve İlgili yönetmelik hükümlerive TS 825 ısı yalıtım, TS 2381 ses yalıtım, TS3128 su ve nem yalıtımı standartlarına uygun birşekilde ileri teknoloji ile inşa edilmektedir.
 
Profesyonel İşletme Yönetimi
 
Profesyonel işletme yönetiminin sağlayacağı 24 saat güvenlik hizmeti, çevre ve yeşil alanların bakımı, sosyal olanakların düzenli işleyişi, teknik servis ve diğer tüm hizmetler site sakinlerinin hayatını kolaylaştıracaktır.
 
ANKA ÇAĞDAŞ HAKKINDA
 
1950'lerde Kayseri de faaliyete başlayan ve 1987'lerde İstanbul'da faaliyetlerini devam ettiren Anka Çağdaş, 2002 yılına kadar İstanbul'da çeşitli semtlerde modern sitelerden oluşan yaklaşık 1000 konut inşaa etti.
2004-2013 yılları arasında 7.500 adet konut, 200 adet işmerkezi, 1 adet hotel, 3 adet antrepo üretti. Aynı dönemde Silivri bölgesindeki Kınalı'da 1.500 konutluk proje başarıyla tamamlanarak, gününden önce sahiplerine teslim edildi.

Anka Çağdaş son olarak Beylikdüzü'nde 236 dairelik, Pendik'te 44 dairelik projelerini tamamlayarak sahiplerine teslim etmiştir.Halen devam eden projeler ar asında Yakacık'ta 100 dairelik, Rahmanlar sahil'de 64 dairelik projeler ile Armutlu Termal Yazlık Evleri projesi bulunmaktadır. Anadolu yakasındaki Kentsel Dönüşüm Projesi'nde %100 anlaşmaya varan ilk inşaat firması olan ANKA ÇAĞDAŞ, Evim Kadıköy projesiyle Kadıköy'ün dönüşümüne öncülük ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Anadolu Çarşısı projesinin basın lansmanı yayında
  • 11.02.2014 16:11

Anadolu Çarşısı projesinin basın lansmanı yayında

Anka Yapı Anadolu Çarşısı projesinin basın lansmanı emlaktasondakika.com farkıyl ...

Şaadet Temel Anadolu Çarşısı projesini anlatıyor
  • 11.02.2014 16:10

Şaadet Temel Anadolu Çarşısı projesini anlatıyor

Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Anadolu Çarşısı projesinin detayl ...

Anadolu Çarşısı projesinin reklam filmi
  • 11.02.2014 14:06

Anadolu Çarşısı projesinin reklam filmi

Anka Yapı tarafından hayata geçirilen Anadolu Çarşısı projesinin reklam filmi em ...

Anka Yapı Fikirtepe kentsel dönüşüm proje videosu!
  • 01.02.2013 11:36

Anka Yapı Fikirtepe kentsel dönüşüm proje videosu!

Anka Yapı'nın Fikirtepe'de yapacağı kentsel dönüşüm projesinin tanıtım filmi eml ...

Şaadet Temel sektörü değerlendiriyor
  • 16.04.2012 19:19

Şaadet Temel sektörü değerlendiriyor

Anka Yapı yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, kentsel dönüşümü ve inşaat sektör ...

ŞAADET TEMEL RÖPORTAJ
  • 05.01.2012 17:17

ŞAADET TEMEL RÖPORTAJ

Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel kentsel dönüşüm sürecine ilişkin a ...