maritbet girişmaritbet
Anel İş Merkezi yeni kiracıları ile buluştu

Anel İş Merkezi yeni kiracıları ile buluştu

Propin’in tek yetkili olarak temsil ettiği Anel İş Merkezi’nin, yeni kiracıları Redbull ve Watsons oldu

 

Redbull ve Watsons firmaları PROPIN Property Investment Consultancy aracılığıyla Anel İş Merkezi'ndeki ofislerinde yerlerini aldı. Akıllı bina teknolojisine sahip Ümraniye'deki Anel İş Merkezi'nin kiracılarına Orange Telecom, SAP, NYCOMED' den sonra Redbull ve Watsons firmaları da eklendi.
 
İleri teknolojiye sahip olan  Anel İş Merkezi'nde elektrik enerjisinin bir bölümü güneş panellerinden elde ediliyor.  Lavabo atık, yağmur ve zemin drenaj sularının ön arıtma sonrasında klozetlerde kullanılması düşüncesiyle de sarfiyat minimuma indiriliyor. Otoparklarıyla toplam 20 kat olan yapı, iş merkezi olmasına karşın, doğayla bütünleşen ve çevreye saygılı modern bir yapıya sahip.
 
Çalışanların, bahçenin oksijeninden ve ışığından olabildiğince faydalanabilmesine olanak veren bir mekan olarak tasarlanan yeni iş merkezinin çeşitli bölümlerde 2 kat yükseklikte kış bahçeleriyle birlikte açık pergolalı yeşil bölümler bulunyor. Fotovoltaik (PV) hücrelerden oluşan güneş panelleriyle, kendi enerjisini üreten, ortak hacimdeki enerji ihtiyacını karşılayan, yüksek teknolojiyle bir yenilik yaratıyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz