maritbet girişmaritbet
Weltew Home'dan 2021’de 18 yeni mağaza atağı!

Weltew Home'dan 2021’de 18 yeni mağaza atağı!

Mobilya sektörünün devler liginde hızla yükselen Weltew Home, mağazalaşma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. 

Son olarak Erzurum’da yeni mağaza açılışını gerçekleştirdiklerini belirten markanın Yurt İçi Satış Müdürü Akın Can, Türkiye genelinde 108 mağaza sayısına ulaştık” dedi. 

Akın Can “2021 yılı içerisinde yurt içinde toplam 17 mağaza açılışı yaptık. Amasya Merzifon, Manisa Soma, Mersin Mezitli, Artvin Hopa, Malatya, Diyarbakır, Bolu, Kocaeli Darıca, Trabzon Vakfıkebir, Tarsus, Gebze’de, Siirt, Kırşehir, İnegöl Mobilimo AVM ile İstanbul Pendik, Maltepe ve Tuzla mağazalarını hizmete açtık. Bu mağazaları ise Manisa Salihli, Niğde Bor, Muğla Fethiye ile yine Muğla Milas’ta açacağımız ikinci şube açılışımız takip edecek. Yılsonuna kadar toplam 120 mağaza sayısına ulaşmayı hedefliyoruz” diye ifade etti.  

“Mobilya sektörünün önündeyiz! 2021’in ilk 6 ayında yüzde 80 büyüme gerçekleştirdik”

Weltew Home Yurt İçi Satış Müdürü Akın Can, “Pandeminin etkilerinin devam ettiği 2021 yılında sektörümüz oldukça sıkıntılı süreçlerden geçti. Hafta sonları mağazaların kapalı olduğu dönemde özellikle giderleri yüksek olan metropol mağazalarımızın hizmet verememesi elbette hedeflerimizi etkiledi. Ancak bir önceki yıldan edindiğimiz tecrübelerle ilk 6 ay temkinli bir ilerleyiş sergiledik. Bu doğrultuda yeni yapılanmadan ziyade mevcut bayilere yönelik çalışmalar yürüttük. Ve bu stratejimizin faydasını iç piyasada büyüme sağlayarak görmüş olduk.  Sektörün devler liginde en yüksek büyüme rakamlarından birine ulaştık ve tüm zorluklara rağmen geçen seneye oranla yüzde 80 büyüme gerçekleştirdik. İçinde bulunduğumuz yılın ikinci yarısında ise yurt içinde toplam 120 mağaza sayısına ulaşmayı planlıyoruz. 

“400 milyon TL ciro hedefliyoruz”

Franchising çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Akın Can, “Bayilik taleplerini titizlikle değerlendiriyoruz. Hali hazırda 15 bayi ile görüşme halindeyiz. Hedeflerimizi sürekli ileri taşıyoruz ve hem yurt içi hem de yurt dışı mağaza açılışlarımızla yılsonunda 200 mağazaya ulaşmak ve 400 milyon TL ciro hedefine varmayı planlıyoruz. İstihdama destek konusunda başlattığımız çalışmalar kapsamında da 1000 kişilik bir ekibe istihdam sağlama arzusundayız” dedi. 

“Kampanyalı satışlarımızla vatandaşlarımızı mutlu ediyoruz”

“Vatandaşın alım gücünü de düşünerek fiyat kalite endeksi bakımından uzun yıllar kullanılabilecek modeller üretiyoruz. Yalnızca düğün sezonunda değil yıl içerisinde farklı dönemlerde yaptığımız kampanyalar da kullanıcılarımızın yüzünü güldürüyor. Ayın ürünleri kapsamında seçili modellerimizde yüzde 40 + 10 indirim kampanyası ile birlikte bu dönem, kullanıcılarımızın eski yatağını evlerinden alarak 500 TL’ye varan indirimlerle yenisi ile değiştiriyoruz” diye belirten Akın Can “Avantajlı ödeme koşullarını da yine kullanıcılarımıza sunuyoruz”  diyerek sözlerini noktaladı.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz