maritbet girişmaritbet
Mokko ile hayatınıza yer açın!

Mokko ile hayatınıza yer açın!

Mokko “hayata yer aç” mottosuyla modern dünyanın ayrılmaz parçası olan şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.

Adını Japonca'da ahşap işçiliği sözcüğünden alan Mokko, ev ve ofis tasarımlarında özgün dokunuşlara yer açan şık ve fonksiyonel ürünleriyle mobilya sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Yarım yüzyıla yaklaşan deneyim ve bilgi birikiminin aktarıldığı, sektörün en genç oyuncuları arasında yer alan Mokko modern dünyanın belirlediği tüm zarif çizgileri tasarımlarıyla buluşturuyor. Şık ve fonksiyonel tasarımları ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye sunan Mokko, ev ve ofislerde kolayca değiştirilebilen çalışma alanları konseptini de bizlerle buluşturuyor.


Evinizde keyifli bir ofis alanı oluşturun

Gündemin yön verdiği yeni yaşam koşullarıyla her gün daha yaygın hale gelen home-office tarzı, Mokko'nun çalışan odaklı dinamik ve modern tasarımları ile kusursuz alanlara dönüşüyor. Tüketici ihtiyaçlarına yönelik sunduğu modüler mobilya çözümleri ile sektöre yeni bir soluk getiren Mokko, küçük alanlarda bile ideal konfor ve uzun süreli rahatlık sunuyor. Mokko aynı zamanda doğadan ilham aldığı tasarımlarında ihtiyacınız olan tüm konforu modüler ürünleriyle sizlere ulaştırıyor. Evinde özgün bir çalışma alanı oluşturmak isteyen herkes, Mokko'nun sunduğu şık, fonksiyonel ve modern tasarımlarla home-office yaşamın tadını çıkarıyor.

Mokko güvenli dekorasyon demek

Ev ve ofislerde özgün tasarımlarıyla fark oluşturan Mokko, aynı zamanda güvenli dekorasyon önerileriyle de tüketicilerinin yanında yer alıyor. Olası deprem ve afetlerde olası riskler için sabitlenebilir ürünleriyle güvenli dekorasyon seçenekleri sunan marka, ev ve ofislerde güvenle çalışma ayrıcalığına da imza atıyor. Mokko, duvara monte çalışma masaları, kitaplıklar, bilgisayar üniteleri ve daha birçok ürün seçeneğiyle ev ve ofislerde güven, konfor, estetik ve pozitif enerjiyi ahenkle birleştiriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mokko ile çalışma alanı oluşturmak artık çok kolay!
  • 10.01.2021 08:45

Mokko ile çalışma alanı oluşturmak artık çok kolay!

Mokko, ev ve ofis tasarımlarında özgün dokunuşlara yer açan şık ve fonksiyonel ü ...

Mokko ile hayatınıza yer açın!
  • 03.12.2020 15:35

Mokko ile hayatınıza yer açın!

Mokko “hayata yer aç” mottosuyla modern dünyanın ayrılmaz parçası olan şıklık ve ...