maritbet girişmaritbet
L'unica'dan konforu tasarımla buluşturan köşe takımları

L'unica'dan konforu tasarımla buluşturan köşe takımları

Açık havada modern çizgisiyle dikkat çeken L’unica, birbirinden şık köşe takımlarıyla 2021 ilkbahar-yaz sezonuna iddialı giriş yaptı.

Farklı şık bahçelere estetik mobilyalarıyla imza atan L'unica, yeni sezon köşe takımlarıyla yüksek konforu açık havaya taşıyor. Modern ve yalın tasarımlara sahip Tropez, Riad, Flow, Boho ve France köşe takımlarıyla açık havada zamansız bir şıklık sunan L'unica, yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor.

Açık havaya şıklık katan Türkiye'nin önde gelen bahçe mobilyaları markası L'unica; 2021 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan Tropez, Riad, Flow, Boho ve France köşe takımlarıyla rahatlığı maksimum seviyeye çıkarıyor. Birbirinden şık ve zengin kumaş kalitesiyle bahçe, balkon ve teras gibi açık hava mekanlarında göz alıcı, modern ve davetkâr görünüm sergileyen L'unica köşe takımları, zamansız tasarımlarıyla da uzun yıllar boyunca yaşam alanlarınızın gözde parçası olmaya aday.

Evin en keyifli alanları olan bahçe, balkon ve teraslara yeni bir soluk kazandıran L‘unica köşe takımlarına, markanın İstanbul Levent'te bulunan showroom‘undan ve Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ulaşmak mümkün.

Yorum Yaz