maritbet girişmaritbet
Mehpare Evrenol’un tasarladığı İncek Life Konutları, Ankara’yı Değiştiren Projeler Forumları’nda masaya yatırılıyor!

Mehpare Evrenol’un tasarladığı İncek Life Konutları, Ankara’yı Değiştiren Projeler Forumları’nda masaya yatırılıyor!

Her ay yapılmakta olan “Ankara’yı Değiştiren Projeler Forumları” bu ay mimar Mehpare Evrenol’un proje müellifi olduğu İncek Life Konutları projesi ile devam ediyor

Her ay yapılmakta olan “Ankara'yı Değiştiren Projeler Forumları” bu ay mimar Mehpare Evrenol'un proje müellifi olduğu İncek Life Konutları projesi ile devam ediyor.

Her ay bir güncel proje, tasarımcısı, işvereni, yatırımcısı, yüklenicisi, işletmeci/ pazarlamacısı ve  ilgili tüm tarafları ile sunulmaya ve tartışılmaya devam ediyor. “Şehir İçinde Şehir Konutlar” temalı forumda "İncek Life Konutları" projesi mimar Mehpare Evrenol'un da konuşmacı olarak yer alacağı forumda masaya yatırılıyor.

19 Nisan Cuma günü Mimarlık Merkezi'nde Saat 18:30''da TSMD Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Hatırlı'nın açılış konuşması ile başlayacak olan forumda, plancı, mimar ve yatırımcı gözüyle "İncek Life Konutları" değerlendirilecek. 

Ayrıca proje sunumunda, şehir içi ve şehir dışı büyük ölçekli konut tasarımlarını, konut yerleşimlerinin değişen ölçeğini, konut kavramının değişkenleri ve girdileri tartışılacak.

Her ay farklı projelerin değerlendirildiği forumlar, tüm mimarlık ve sektör paydaşlarını sağlıklı bir diyalog ve eleştiri ortamı için bir araya getirmeyi, mimarlık öğrencileri ve meslek pratiğinin yeni katılımcıları için, mesleki karar, üretim ve süreçlere dair tüm aşamalar, sorunlar ve çözümlerin tarafların ağzından dinlenebileceği paylaşımcı bir ortam sunmayı amaçlıyor.

Mehpare Evrenol-Mimarlar Workshop

İzmir'de doğan Mehpare Evrenol ilköğrenimini Ankara Koleji, Orta Öğrenimini İzmir Amerikan Koleji'nde tamamladı. İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Mimarlık Bölümünden 1977'de mezun oldu. 1982'ye kadar aynı kurumda, şehircilik kürsüsünde asistan olarak görev yaptı. Prof. Mehmet Çubuk ile doktora çalışması yürüttü ve birlikte "Güzel Sanatlar Üniversitesi Modeli" isimli çalışmayı yayımladılar. 1982-1990 yılları arasında Mimarlar A.Ş. 'de projeci olarak çalıştı. Evrenol 1990 yıllında Alp Evrenol ile birlikte kurduğu Workshop Mimarlar Ltd. Şti.'nde mimari ve iç mimari projelerin tasarımcısı ve yürütücüsü olarak çalışmaktadır.

Mimarlar-Workshop, kültürel mirasın kazandırdığı mimari değerleri koruyup yeniden yorumlayan; sosyoloji, psikoloji, sanat, bilim ve teknik gibi düşün ve üretim alanlarını bir potada eriten bir mimarlık ofisidir. Projelerinde özellikle kent kültürünün gelişmesine katkıda bulunan, yapılı çevrenin doğa ile olan ilişkisini önemseyen; deneyimli ve genç ekibiyle “atölye” anlayışında büyük ölçekli projeler üreten bir yaklaşım benimsemiştir. Mimarlar Workshop'ta projeler mimarlardan, iİlüstratörlerden, kent plancılarından ve peyzaj mimarlarından oluşan bir ekiple geliştirilmektedir. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ataköy'deki projenin mimarı konuştu!
  • 21.09.2014 15:59

Ataköy'deki projenin mimarı konuştu!

Sea Pearl Ataköy projesinin mimarı Mehpare Evrenol, Dubai Cityscape 2014 Fuarı'n ...

Mehpare Evrenol 'Mimari alanda çok tecrübe kazandık'
  • 14.03.2014 09:35

Mehpare Evrenol 'Mimari alanda çok tecrübe kazandık'

Evrenol Architects'in kurucularından Mehpare Evrenol, MIPIM 2014 Fuarı'nda emlak ...

Mehpare Evrenol şirketin değişimini anlatıyor
  • 04.01.2014 16:49

Mehpare Evrenol şirketin değişimini anlatıyor

Evrenol Architects Yönetim Kurulu Başkanı Mehpare Evrenol, Mimarlar Workshop'un ...

Evrenol Architects tanıtım toplantısı yayında
  • 04.01.2014 16:45

Evrenol Architects tanıtım toplantısı yayında

Mimarlar Workshop'un ismi Evrenol Architects olarak değiştirildi. Şirket, Mehpar ...

Mehpare Evrenol 'Gayrimenkul heyecan verici bir sektör'
  • 11.12.2013 16:31

Mehpare Evrenol 'Gayrimenkul heyecan verici bir sektör'

Mehpare Evrenol, Gayrimenkul Zirvesi 2013'te emlaktasondakika.com mikrofonlarına ...

Mehpare Evrenol'dan Recep Gültekin'e özel açıklamalar!
  • 19.03.2013 16:34

Mehpare Evrenol'dan Recep Gültekin'e özel açıklamalar!

Workshop Mimarlık Kurucusu Mehpare Evrenol, MIPIM 2013 Fuarı'nda Recep Gültekin' ...