maritbet girişmaritbet
European Property Awards'dan EAA'ya Ödül Yağmuru

European Property Awards'dan EAA'ya Ödül Yağmuru

EAA-Emre Arolat Architects 2010 European Property Awards'da 4 projesiyle 5 ayrı kategoride "Highly Commended" ödüllerini alarak Avrupa'da önemli bir basarıya daha imza attı

 

EAA-Emre Arolat Architects 2010 European Property Awards'da 4 projesiyle 5 ayrı kategoride "Highly Commended" ödüllerini alarak Avrupa'da önemli bir basarıya daha imza attı.
 
EAA-Emre Arolat Architects tarafından projelendirilen 7800 Çesme Konutları ve Oteli, 2010 European Property Awards'da hem "Konut / Çok Katlı Yapılar", hem de "Ticari / Karma Kullanımlı Yapılar" kategorilerinde ödül alma basarısını gösterirken, Folkart Narlıdere Evleri "Konut / Çok Katlı Yapılar", Tekfen Kağıthane Ofisleri projesi "Ticari / Ofis Yapıları", Raif Dinçkök Yalova Kültür Merkezi projesi ise "Ticari / Rekreasyon Yapıları" kategorisinde Avrupa'nın en iyileri arasına girdi.

Bu yıl toplam 39 ülkeden rekor sayıda projenin yarıstığı 2010 European Property Awards ödülleri, 24 Eylül 2010 gecesi Londra'daki Park Lane Hotel'de yapılan törenle sahiplerini buldu. Gayrimenkul alanında dünya üzerindeki en basarılı projeleri ödüllendirmeyi hedefleyen 2010 European Property Awards Bloomberg Television'ın ana sponsorluğunda gerçeklestirildi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz