maritbet girişmaritbet
Zamansız İzler sergisi, Mahall Bomonti Sanat’ta!

Zamansız İzler sergisi, Mahall Bomonti Sanat’ta!

Türkerler Holding yatırımı Mahall Bomonti İzmir projesi Vedat Kacar’ın, “Zamansız İzler” sergisine ev sahipliği yaptı.

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, “Daha fazla ilgiyi hak ettiğini düşündüğümüz güzel İzmir'e, yeni bir sanat etkinliğiyle, özel bir sergiyle daha hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Türkerler Holding yatırımı Mahall Bomonti İzmir projesi sanata ve sanatçıya destek olmaya devam ediyor. Yaklaşık iki yıldır birbirinden değerli sanatçıların eserlerini İzmirlilerle buluşturan Mahall Bomonti Sanat, yeni sergisini açtı. Seramik sanatının önemli isimlerinden Vedat Kacar'ın, “Zamansız İzler” sergisi özel bir davetle İzmirli sanatseverlerle buluştu. Vedat Kacar'ın geleneksel olandan sağladığı referansları kullanarak, estetik ve teknik ayrımlarla kişiliğini bulan seramiklerinin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı.

Seramik sanatının 800 yıllık derin bir geçmişi olduğunu hatırlatan Vedat Kacar, “Bu zengin kültür, yeniden üretimlerle değil, çağdaş tasarım ilkeleri doğrultusunda, yeni ürünlerle yaşatılmalıdır” dedi. Kacar sergisini şu sözlerle anlattı: “Dünyada değişmeyen tek şey kültürel izler. Bu izler olduğu yerde kalarak bir döneme tanıklık etmekte ve o dönemin izlerini, sözlerini, duygularını yansıtıyor.Kültür birikimlerine bugünün şu anından bakınca zamansızlaşabiliyor aslında. Bakıldıklarında geçmiş bir dönemin izleri olsalar da, bir döneme tanıklık etseler de bu günün estetik tavrı girince, düne ait olan bugüne de ait olabiliyor. Yani zamansızlaşıyor, zamansız izlere dönüşüyor.” Vedat Kacar'ın sergisi 15 Mayıs'a kadar görülebilecek.

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, “Mahall Bomonti İzmir, bu kentin yaşam kalitesini yükseltmeyi, kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı kendine görev edindi. Daha fazla ilgiyi hak ettiğini düşündüğümüz güzel İzmir'e, yeni bir sanat etkinliğiyle, özel bir sergiyle hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Kentin gözde sanat merkezi

İzmir'in en güzel mahalle ve ilçelerine, eğitim ve sağlık kurumlarına sadece birkaç dakika uzaklıktaki Mahall Bomonti İzmir; müze, sanat evi, tiyatro ve opera sahnesi, açık hava konser alanı ve etkinlikleriyle kentin gözde sanat merkezi olacak. Mahall Bomonti İzmir; kentin, yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak tasarlandı. Tarihle iç içe dokusu, konforlu rezidansları, uluslararası standartlarda ofis katları, seyir terası, alışveriş sokağı, güçlü markaların mağazaları, şık kafe ve restoranlarıyla sakinlerine keyifli bir yaşam sunacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mahall Bomonti İzmir foto galerisi!
  • 30.12.2016 14:03

Mahall Bomonti İzmir foto galerisi!

Türkerler Holding imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir proje ...

Yozgat'ta Millet Bahçesi için ilk adım atıldı
  • 02.03.2021 11:30

Yozgat'ta Millet Bahçesi için ilk adım atıldı

Yozgat'ta Millet Bahçesi Projesi kapsamında, eski Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ...

Rusya Devlet Başkanı Putin'den nükleer santral tepkisi!
  • 23.09.2020 21:21

Rusya Devlet Başkanı Putin'den nükleer santral tepkisi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, nükleer santralleri kapatan devletlere ''Od ...

"Belediyelere müracaat edip evlerinizin risk tespitini yaptırın"
  • 17.08.2020 12:43

"Belediyelere müracaat edip evlerinizin risk tespitini yaptırın"

Murat Kurum, "Riskli alanları ve yapıları tespit etmeye, afetlere dayanıklı konu ...

Türkerler Holding, 3 projesiyle Evim Türkiye Fuarı'na katılacak
  • 29.01.2019 11:52

Türkerler Holding, 3 projesiyle Evim Türkiye Fuarı'na katılacak

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde ...

Mahall Bomonti İzmir ofisleri, 60 aya sıfır faizle satışta!
  • 22.12.2018 10:34

Mahall Bomonti İzmir ofisleri, 60 aya sıfır faizle satışta!

Türkerler Holding tarafından inşa edilen ve tüm körfeze hakim konumda yükselen M ...