maritbet girişmaritbet
Yüzde 60’ı satıldı..! Yoğun talep görüyor

Yüzde 60’ı satıldı..! Yoğun talep görüyor

İzmir’de inşaatı devam eden, Türkiye’nin ilk ve tek BREEAM Sertifikalı konut projesi 35.Sokak’ın ilk etap satışlarının % 60’ı tamamlandı. Fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor..

İzmir'de inşaatı devam eden, Türkiye'nin ilk ve tek BREEAM Sertifikalı konut projesi 35.Sokak'ın ilk etap satışlarının % 60'ı tamamlandı. Türkiye'nin çelik yapı sistemi ile inşa edilen en büyük konut projesi olan 35. Sokak, tüm Türkiye'den yoğun talep görüyor.

Türkiye'yi çelik yapı sistemleri ile tanıştıran Akşan Yapı tarafından, İzmir'de inşaatına başlanan 35. Sokak'ın ilk etabında bulunan konutların % 60'ı satıldı. 555 adet konutu içeren 35. Sokak'ta; 1+1 bahçeli evler, 2+1 daireler, 2+1 bahçe dubleksleri, 3+1 sıra evler, 3+1 bahçe dubleksleri ve 4+1 avlulu evler olmak üzere toplam 6 tip konut seçeneği bulunuyor. Konut seçeneklerinin metrekare büyüklükleri ise 81 m² ile 272 m² arasında değişiyor.

Proje büyüklüğünün 200.000.000 TL olduğu 35. Sokak'ta 1+1 daire fiyatları 149.000 TL'den başlarken 4+1 avlulu daire fiyatları 467.000  TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Daire fiyatına bahçeli konutlar 35. Sokak'ta

35. Sokak'ın ilk etap satışlarından son derece memnun olduğunu belirten Akşan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek şöyle konuştu: “35. Sokak'ta, konut sahibi olmak isteyenlere birçok avantajı bir arada sunuyoruz. Türkiye'nin çelik yapı sistemi ile inşa edilen en büyük konut projesi 35. Sokak'ta daire fiyatına bahçeli konut sahibi olmak mümkün. Şehir hayatından kopmadan bahçeli ev sakinliğini yaşamak isteyenler için 35. Sokak ideal bir proje oldu. Diğer taraftan fiyatlarımız İstanbul ile kıyaslandığında çok cazip bir tablo çiziyor. Gayrimenkul sektöründe yükselen bir grafik izleyen İzmir'de bulunan projemiz, satışa sunulduğu günden bugüne kadar İzmir'e sağladığı katkılarla da kentsel dönüşüm için örnek proje konumuna geldi. Bütün bu özellikleri ile 35. Sokak tüm Türkiye'den büyük ilgi görüyor.”

Bahçeli evleri, tek bir sokak üzerinde,  sosyal yönden zengin bir hayat sunmayı hedefleyen 35. Sokak'ın mimari tasarımını ödüllü Yüksek Mimar Mehmet Kütükçüoğlu yaptı. 

Karşıyaka çıkışında Ulukent'te yer alan 35. Sokak, Mavişehir'e 8 km, Konak'a 22 km, Havaalanına 33 km, Metro istasyonuna 1 km, otobüs durağına 300 metre, Bostanlı İskelesi'ne 11 km, İzmir Limanı'na 17 km, Alsancak İskelesi'ne ise 19 km mesafede yer alıyor

Türkiye'nin ilk ve tek BREEAM sertifikalı konut projesi

Uluslararası yeşil bina sertifikası BREEAM'e sahip ilk ve tek konut projesi 35. Sokak, konutların çevre dostu olarak inşa edilip, yaşam alanlarının çevresel izlerini azaltması, iç mekan hava kalitesini doğal ışık ve doğal havalandırmayla sağlaması, konut sakinlerine, daha sağlıklı, konforlu ve ekonomik yaşam koşulları sunmasıyla dikkat çekiyor.

Kullanılan çeliğin yüzde 90'ı geri dönüştürülebilir özellikte

35.Sokak'ta kullanılan 3 bin 600 ton çeliğin % 90'nı geri dönüştürülebilir özellikte. Proje, minimum inşaat atığıyla çevreye verilecek zararı ortadan kaldırarak, gelecek için daha yaşanabilir bir çevre vaadediyor. Öte yandan, Türkiye'de ilk defa kullanılan solar elektrik enerjisi sistemiyle yılda 400 bin kWh elektrik üreterek 290 ton daha az karbon salımı gerçekleştirmesi ve ayrıca proje evlerinde kullanılacak yüksek verimli ısıtma ve soğutma sistemi (hava kaynaklı ısı pompası) sayesinde de her yıl 376 bin kWh elektrik tasarrufu sağlanarak 272 ağaç kurtarılması hedefleniyor.

 

Sosyal donatıları ile dört dörtlük bir Ege Kasabası, 35. Sokak…

Her ayrıntının özenle tasarlandığı 35. Sokak'ta çocuklarınız için geniş oyun alanlarından şık restoran ve kafelere, organik sebze-meyve bahçelerinden spor alanlarına kadar sosyal bir yaşam için aradığınız her şey, bir arada sizi bekliyor.

Tam “95 dönüm” yeşil alanıyla 35. Sokak, yaşamınızın her anında doğayı doya doya tatmanıza olanak tanıyor. Sürdürülebilir yaşam konseptiyle doğa dostu çözümler sunan 35. Sokak, 1350 m² spor merkezi, basketbol sahası, tenis kortu, fitness salonu, spa salonu, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, iki adet açık yarı olimpik havuz, bir adet yarı kapalı yarı olimpik havuz, kreş, kütüphane, organik sebze ve meyve bahçeleri manavını bünyesinde barındırıyor.

35. Sokak, otopark sorununa da kökten çözüm sunuyor ve yaşama daha fazla yer açılması için konutların altında bulunan 940 araçlık tamamen kapalı otopark imkanı sunuyor.

Çeliğin gücü 35. Sokak'ta

Yapısal çelik sistemleriyle inşa edilen 35. Sokak'ta çeliğin gücünü kullanıyor. Bilindiği gibi yapısal çelik sistemi, tüm duvarların döşeme ile birlikte taşıyıcı özellikte olduğu ve galvanize çelikten soğuk şekillendirme yöntemi ile üretilen yapı türüdür. Fabrikada modern makinelerle kontrol ve denetim altında üretilen çelik taşıyıcı sistem elemanları, korunaklı bir şekilde inşaat sahasına getirilip monte ediliyor.

Yapısal çelik sistemleri, gelecek nesillere duyarlı, evrene saygılı ve öncü çevreci kimliği ile yaşama değer katıyor. Homojen, izotropik, dayanıklı ve insan insiyatifi en az olan yapısal çelik sistemleri, hatasız ve hasarsız üretime olanak tanıyor. Yılın 365 günü, her hava koşulunda, sürdürülebilir bir inşaat yönetimini sağlayan sistem, fabrikada ve sahada kısa süreli ve kuru imalat olanağı ile verimli çözümler sunuyor. Hızlı ve kolay montaj olanağı ile yapım süresini kısaltan çelik yapılar, binaların dünyaya yüzde 40 oranında atık bıraktığı son yıllarda minimum inşaat atığı ile fark yaratıyor. Ayrıca, daha az enerji ihtiyacı ile işletilebilmesi sayesinde karbon salınımı benzer projelere göre daha azdır. Çelik yapılar sayesinde sahada meydana gelebilecek endirekt giderler azalırken, az işçi ve kısa sürede iş bitirme avantajı sağlanır. İnşaat sahası gürültüsüz, temiz bir şekilde kullanılır, çevre ve sosyal yaşam kalitesi etkilenmez. Sahada yapının inşası esnasında çevreci ve minimum su tüketimi ile tasarruf sağlanırken yeraltı sularının kirlenme oranı da azalır. Kullanılan yenilenebilir enerji kaynakları ve üstün yalıtım özellikleri ile minimum enerji kaybı sağlamaktadır.

Proje Künyesi

Proje Adı                                 : 35. Sokak

Proje Lokasyonu                    : İzmir – Ulukent

İnşaat Firması                         : Akşan Yapı

Toplam Proje Alanı                :130.000 m2

Projedeki Konut Sayısı          :555

Metrekare Aralığı                   :272, 81

Daire Tipi: 6 farklı tip (1+1 bahçeli evler, 2+1 daireler, 2+1 bahçe dubleksleri, 3+1 sıra evler, 3+1 bahçe dubleksleri ve 4+1 avlulu evler)

35. Sokak İletişim Bilgileri

Web: www.otuzbesincisokak.com

Telefon: 444 55 35

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Melih Şimşek sektörü değerlendiriyor
  • 07.05.2012 11:38

Melih Şimşek sektörü değerlendiriyor

Akşan Yapı’nın patronu Melih Şimşek inşaat sektörünü değerlendirdi ve gelecek pr ...

Akşan Yapı Değerlendirme Toplantısı
  • 25.01.2012 14:33

Akşan Yapı Değerlendirme Toplantısı

Türkiye’yi çelik yapı sistemleri ile tanıştıran, Türkiye’nin ilk çelik yapı sist ...

ÇELİK YAPILAR VE DÖNÜŞÜM
  • 05.01.2012 17:19

ÇELİK YAPILAR VE DÖNÜŞÜM

Akşan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek, kentsel dönüşümde çelik yapıları ...

35. Sokak İzmir projesi, dikkat çekiyor!
  • 02.09.2011 13:07

35. Sokak İzmir projesi, dikkat çekiyor!

Akşan Yapı'nın izmir'de hayata geçirdiği 35. Sokak projesi farklı bir konseptle ...

Akşan Yapı’nın acı günü!
  • 26.01.2016 14:16

Akşan Yapı’nın acı günü!

Akşan Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Şimşek’in eşi Seda Şimşek vefat etti. ...

35. Sokak'ta 12 ay tatil yapmanın püf noktası
  • 26.05.2014 16:16

35. Sokak'ta 12 ay tatil yapmanın püf noktası

Akşan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen 35. Sokak'ta 555 konut yer alıyor ...