maritbet girişmaritbet
Yüzde 10 indirimle satışa sundu!

Yüzde 10 indirimle satışa sundu!

Avenue Residence’ta yatırımcılarına yüzde 75 kazandıran Karden İnşaat, yeni projesi Symbol İstanbul’u satışa çıkardı

Avenue Residence'ta yatırımcılarına yüzde 75 kazandıran Karden İnşaat, yeni projesi Symbol İstanbul'u satışa çıkardı. Ömer Çamoğlu tarafından çizilen ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satılan projeden ayda 847 lira taksitle konut alınabilir

Karden İnşaat ikinci projesini satışa çıkardı. Beylikdüzü'ndeki Avenue Residence projesiyle kısa sürede iyi bir satış grafiği yakalayan Karden İnşaat, Esenyurt'ta 1.242 rezidans, 510 busidence ve 48 mağazadan oluşan Symbol İstanbul projesini satışa sundu.

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, projede özel bir konsept yaratmak için mimariye büyük önem verdiklerini belirterek, “İstanbul'a değer katacak bir proje için yola çıktık. Bunun için çok başarılı bir mimar olan Ömer Çamoğlu ile anlaştık” dedi.

Türkiye'nin dünyanın gözbebeği olduğunu ve yabancı ilgisinin her gün arttığını vurgulayan Karadeniz, “Bu ilgi de projelerin daha kaliteli olmasını sağlıyor. Symbol İstanbul da her anlamda kalitesiyle adından söz ettirecek” diye konuşan Karadeniz, Türkiye'nin bölgede parlayan bir yıldız haline gelmesinin de bu kararda etkili olduğunu vurguladı.

Symbol İstanbul için 150 milyon lira yatırım yapılacağını ifade eden Karadeniz, projenin inşa süresi boyunca 500 kişiye istihdam sağlanacağını bildirdi. Karadeniz, Symbol İstanbul'da yaşam başladıktan sonra da ofis ve alışveriş-yaşam merkezlerinde 2 bin kişiye istihdam olanağı yaratılacağına işaret etti.

600 ön talep geldi

Karden Proje Geliştirme ve Pazarlama Genel Koordinatörü Hakan Buvan ise, doğru lokasyon, doğru proje, doğru fiyat ve doğru tanıtım prensibi ile hareket ederek müşterilerinin beklentilerini maksimum seviyede karşılayan bir proje ürettiklerine dikkat çekti. Symbol İstanbul'un yoğun bir ön talep aldığını ifade eden Buvan, “600'e yakın kesin talep aldık. Bunları değerlendirmeye başlıyoruz” dedi.

Buvan, satışta olan ilk etaptaki daire fiyatlarının 85 bin liradan başladığını belirterek, kullandıkları özel yazılım sayesinde her bütçeye uygun ödeme planı oluşturduklarını vurguladı. Lansmana özel olarak yüzde 10 indirimle satılan dairelerin ayda 847 lira taksitle alınabileceği ifade eden Buvan, teslimlerin ise 2014 Aralık'ta yapılacağını kaydetti.

‘m2'si 10 bin lira olur' iddiası

Hedeflerinin yatırımcılarına kazandıran projeler üretmek olduğunu ifade eden Buvan, Avenue projesinde bu hedeflerine ulaştıklarını ve Symbol İstanbul'da da bunu başaracaklarını söyledi. Buvan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlk residence projemiz Avenue'de, yatırımcılarımıza ortalamada yüzde 75 kazanç sağladık. 59 bin liralık daireler bugün 160 bin lira oldu. Bu kazancı her projemize yaymayı hedefliyoruz. Symbol İstanbul projemizin ilk etabında satışlarımız metrekarede 1.700 liradan başlıyor. Bu rakam bir süre sonra 3 bine, teslimde ise 5 bin liraya çıkacak. Son 5 katta metrekaresini 10 bin liradan satmayı hedefliyoruz.”

Projeyle ödül getiririz

Projenin mimarı Ömer Çamoğlu, Symbol'ün karma kullanımlı bir proje olduğunu belirterek, “Her katı birbirinden farklı tasarladık. Bu da projeyle çok fazla uğraşmamıza neden oldu. Ama ortaya çok iyi bir tasarım çıktı” dedi. Çamoğlu mağaza, konut ve ofis karmasından oluşan projede çok geniş sosyal tesis  yelpazesi sunduklarının da altını çizdi.  Bu projeyle de yarışmalara katılacaklarına dikkat çeken Çamoğlu, “Dünyada ödülleri kovalayacağız ve daha önce başka projelerde kazandığımız gibi yine ödül kazanacağımızı düşünüyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Milliyet Emlak
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Self İstanbul'un okul temalı reklamı!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'un okul temalı reklamı!

Karden İnşaat'ın yeni projesi Self İstanbul'un okul temalı reklam filmi yayında. ...

Self İstanbul projesi görücüye çıktı!
  • 11.10.2017 19:25

Self İstanbul projesi görücüye çıktı!

Karden İnşaat'ın 203 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği yeni projesi Self ...

Self İstanbul'un tanıtım filmi!
  • 11.10.2017 17:27

Self İstanbul'un tanıtım filmi!

Karden İnşaat imzası ile Beylikdüzü – Bahçeşehir Ekspres yolu bitişiğinde hayata ...

Paşa Karadeniz, Self İstanbul projesinin detaylarını anlattı
  • 29.04.2017 14:03

Paşa Karadeniz, Self İstanbul projesinin detaylarını anlattı

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, Self İstanbul projesinin de ...

Paşa Karadeniz, canlı yayınımıza katıldı - 2. bölüm
  • 27.11.2014 09:53

Paşa Karadeniz, canlı yayınımıza katıldı - 2. bölüm

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, Emlaktasondakika.com canlı ...