maritbet girişmaritbet
Yüzde 1 KDV ile satışları devam eden 50 konut projesi!

Yüzde 1 KDV ile satışları devam eden 50 konut projesi!

Kurtköy'den Beylikdüzü'ne, Ataşehir'den Maslak'a kadar yüzde 1 KDV ile satışı devam eden 50 konut projesi...

 

1 Ocak 2013 tarihinde resmi gazete yayınlanan bildiriyle, konutta KDV hesaplama şekli ve oranı değişti. Maliye Bakanlığı'nın 2013 yılı ile birlikte gayrimenkulde KDV oranlarına ilişkin gerçekleştirdiği mevzuat değişikliği kapsamında bu yıldan itibaren konutlarda KDV oranları yüzde 18 üzerinden işlem görecek. 
 
Net alanı 150 metrekare altı olan konutları ilgilendiren KDV değişikliği; arsa emlak değeri 1.000 liranın üzerinde olan konut projeleri, lüks birinci sınıf binalardaki tüm yeni yapılacak konutlara metrekaresi bakılmaksızın uygulanacak.
 
Bu çerçevede projelerinin ruhsatını yeni düzenleme öncesi alan ve yüzde 1 KDV ile konut satışları devam eden 50 konut projesi;
 
Vadistanbul; Vadi İstanbul'da yüzde 1 KDV ile konut satışları devam ediyor. Arsa hariç yatırım bedeli 1 milyar 500 milyon lira olan Vadi İstanbul, toplamda 424 bin metrekare üzerinde geliştiriliyor. 3 etaptan meydana gelen Vadi İstanbul'un ciro hedefi 2 milyar dolar.
 
Eclipse Maslak; Avrupa Konutları markasını oluşturan Artaş İnşaat'ın hayata geçirdiği Eclipse Maslak projesinde yüzde 1 KDV artışı sürüyor. KDV artırımının dışında kalan Eclipse Maslak projesinde 550 konut, 44 ofis ve ticari alanlar yer alıyor.
 
Bizimevler 3 - 4 - 5; İhlas Holding tarafından Bahçeşehir - Ispartakule bölgesine inşa edilen Bizimevler 3, Bizimevler 4 ve Bizimevler 5 projelerinde KDV yüzde 1!
 
Marmara Evleri 3; Marmara Evleri 3'de KDV artışından etkilenmeyin yüzde 1 KDV'li dairenizi şimdi alın peşinatı 30 Kasım 2013'te ödeyin! İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 3'te 147 metrekare 2+1, 174-168 metrekare 3+1 ve 193 metrekare 4+1 konut seçenekleri mevcut.
 
Maslak 1453; 2015 yılının sonunda konut teslimleri yapılacak olan Maslak 1453 projesi Ağaoğlu Şirketler Grubu imzasıyla hayata geçiriliyor. Kasım 2012'de satışa sunulan Ağaoğlu Maslak 1453 projesi satış rekorları kırdı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2012 yılı şampiyonu olan Maslak 1453'te  2012 yılı içerisinde 967 milyon 539 bin liralık satış gerçekleşti. Maslak 1453'te yüzde 1 KDV ile konut satışları sürüyor.
 
Metropol İstanbul; Jennifer Lopez'in de bir daire sahibi olduğu Metropol İstanbul projesinin tamamında yüzde 1 KDV ile satışlar devam ediyor. En son KDV düzenlemesinden etkilenmeyen Metropol Kule tamamlandığında 250 metre yüksekliğe sahip olacak.
 
Corridor; Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Corridor konut projeside yüzde 1 peşinat, yüzde 1 KDV avantajı ile konut satışları sürüyor. Yüzde 5 fiyat artışından etkilenmeden evinizi seçmek için son gün 14 Ocak!
 
Exen İstanbul; Exen İstanbul'da yüzde 5 fiyat artışından etkilenmeden evinizi seçmek için son gün 14 Ocak! Yüzde 1 KDV ile konut satışlarının devam ettiği Exen İstanbul'dan yüzde 1 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.
 
Modern Collection; Dumankaya İnşaat projesi olan Modern Collection'da yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Vade farksız 30 aya varan sabit taksit fırsatı da sunan Modern Collection'da yüzde 1 peşinat ile konut sahibi olmak mümkün.
 
Asma Bahçeler; Konumu, mimarisi ve sosyal olanakları ile İzmir'in son harikası olacak Asma Bahçeler, Narlıdere'de yükselmeye hızla devam ediyor. Dubleks, 3+1, 2+1 ve 1+1 dairelerden oluşan Asma Bahçeler'de bir yuva sahiib olmanız sadece yüzde 1 KDV oranı ile devam eden satışlardan yararlanmanız ve seçkin bir yaşam ilk adımı atmanız için satış ofisine gidebilirsiniz.
 
Torunlar GYO projeleri; Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yeni KDV oranlarının projelerine olan etkisiyle ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Mall of İstanbul Residence, Mecidiyeköy Ali Sami Yen Residence ve Korupark Evleri projesinde 150 metrekareye kadar olan evlerin KDV'si yüzde 1.
 
Dekon Silva; Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilen Dekon Silva'da ön ödemeler 1.500 TL'den başlıyor. Dekon Silva'da yüzde 1 KDV ve yüzde peşinat fırsatı sunuluyor. Alışveriş birimlerinin de bulunduğu Dekon Silva, Çekmeköy'de Reşadiye yolu üzerinde inşa ediliyor.
 
Egeyapı Group projeleri; EgeYapı Group, projelerine yüzde 1 KDV avantajıyla devam ediyor, hem yatırım hem de yaşamak için konut alacak olanlara daha da cazip hale getiriyor. EgeYapı Group'ta yüzde 1 KDV avantajının devam ettiği projeler; Batışehir, Pega Kartal ve İz Tower.
 
Biristanbul; Emlak Konut GYO & DPTÜ Konsorsiyumu tarafından hayata geçirilen 1stanbul'da 1.188 konut yer alıyor. 943 konutun satıldığı 1stanbul, Bahçeşehir'de yer alıyor. Arsa alanı 90 bin metrekare olan 1stanbul Ispartakule'de 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklı konut alternatifleri mevcut. 48 aya kadar sıfır faizli ödeme seçeneğinin sunulduğu 1stanbul Evleri'nde yüzde 1 KDV ile konut satışları devam ediyor.
 
Soyak; Soyak'ın İstanbul ve İzmir'de inşaası devam eden tüm projeleri yüzde 1 KDV taahhüdüyle satılıyor.
 
Gardenplanet; 20 dönüm arsa üzerine kurulan Gardenplanet'in lansmanı 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. İşbanka ve Bank Asya ile anlaşmalı olan Gardenplanet, Kurtköy'de konumlandırılıyor. 2014 yılının Haziran ayında yaşamın başlaması hedeflenen Gardenplanet'te inşaatın yüzde 80'i tamamlandı. KDV değişikliğinden etkilenmeyen Gardenplanet'de yüzde 1 KDV ile konut satışları devam ediyor. 
 
Nşehir; Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nşehir projesinde yer alan 2+1 daireler 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. KDV oranının yüzde 1 olduğu Nşehir'de toplam 578 konut bulunuyor.
 
Double Park Residence; Nanda Yapı ve Keleşoğlu İnşaat projesi olan Double Park Residence'ta konut teslimleri 2014 yılının Mart ayında başlayacak. Bağcılar-Mahmutbey Kavşağı'nda konumlandırılan Double Park Residence, 184 daireden meydana geliyor. 14 mağazanın bulunduğu Double Park Residence'ta 1+0'dan 3+1'e kadar farklı yaşam seçenekleri sıralanıyor. üzde 1 KDV ile konut satışlarının devam ettiği Double Park Residence, lüks detayları ile dikkat çekiyor.
 
Özak Hayat Tepe; Bayrampaşa'da konumlandırılan Hayat Tepe, Özak GYO projesi olarak hayata geçiriliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla satışların devam ettiği Özak Hayat Tepe, 23 katlı 3 bloktan meydana geliyor.
 
Viaport Houses; Yatırımın kalbi Viaport Houses & Suites'te dilediğiniz daireye sahip olmak için yarısını şimdi, yarısını Eylül 2013'te ödeme imkanı sunuluyor. 76 bin metrekare inşaat alanı bulunan Viaport Houses & Suites, Kurtköy'de yükseliyor. Viaport Houses & Suites'ta yüzde 1 KDV ve yüzde 1 peşinat avantajı sunuluyor.
 
Evinpark Residence Çamlıca; 15 katlı iki bloktan oluşan Evinpark Rezidans, Çamlıca'da konumlandırılıyor. 2013 Aralık'ta yaşamın başlayacağı Evinpark Rezidans'ta konutların tamamı brüt 137, net 107 metrekare 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 88 konutluk bir proje olan Evinpark Rezidans Çamlıca'da yüzde 1 KDV ile ön satışlar başladı.
 
Elit Grand Palas; Dünyanın en iyi projesi ödüllü Elit Grand Palas'tan kaçırılmayacak yatırım fırsatı! 15 Şubat'a kadar tüm sevgililere özel indirim imkanı sunan Elit Grand Palas, Kurtköy'de yükseliyor. 15 Şubat'a kadar devam edecek cazip fiyat, 48 ay vade, 0 faiz ve yüzde 1 KDV fırsatını kaçırmayın, sevdiklerinizle birlikte mutlu bir hayatın keyfini çıkarın!
 
Deluxia Dragos; Deluxia Dragos'ta yüzde 1 KDV avantajıyla son 135 daire için son gün 28 Şubat! 72 aya kadar vade farksız ödeme imkanı sunan Deluxia Dragos, Maltepe'de yer alıyor. Teknik Yapı projesi olan Deluxia Dragos'ta stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor.
 
İstanbul Prestij Park; 26 bloktan meydana gelen İstanbul Prestij Park, Beylikdüzü-Esenyurt aksında konumlandırılıyor. 2 bin 400 konutun yer aldığı İstanbul Prestij Park, 2 etap halinde inşa ediliyor. 1.400 konutluk ilk etap satışlarının yapıldığı İstanbul Prestij Park'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri bulunuyor. İstanbul Prestij Park'ta yüzde 1 KDV ile konut satışlarının devam ediyor.
 
By Concept Home; 60 aya kadar vade farksız ödeme seçeneğinin sunulduğu ByConcept Home'da 120 aya yüzde 0,56 faiz oranı uygulanıyor. Ofis, otel ve konut alternatiflerini birleştiren ByConcept Home, 336 konutluk bir proje. ByConcept Home'da yüzde 1 KDV ile konut satışları devam ediyor. 
 
KoruFlorya; KoruFlorya, yeni bir projeden ev satın almak isteyenler için yüksek KDV maliyetini ortadan kaldıran yüzde 1 KDV'li daireleri ile dikkat çekiyor. KoruFlorya 150 metrekarenin altında sınırlı sayıdaki yüzde 1 KDV'li daireleriyle ev sahibi olmak isteyenlere de avantaj sunuyor.
 
Unikonut; Emlak Konut G.YO. AŞ. Güvencesiyle hayata geçen Unikonut projesi, Yeni Doğuş İnşaat tarafından yapılıyor. Unikonut'ta yüzde 1 KDV avantajı da devam ediyor.
 
Bahçetepe İstanbul; 1.476 konuttan meydana gelen Bahçetepe İstanbul'da yüzde 1 KDV ile konut satışları devam ediyor. Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleler olarak 2 bölümden meydana gelen Bahçetepe İstanbul, Başakşehir'de yükseliyor. Makro İnşaat ve Akyapı İnşaat ortaklığında inşa edilen Bahçetepe İstanbul'da 1+1'den 5+1'e kadar her zevke hitap eden konutlar bulunuyor.
 
Mai Residence; Mai Residence'ta 60 aya 0,59 faiz oranı ve yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. 2014 yılının Aralık ayında tamamlanması hedeflenen Mai Residence, Kartal'da konumlandırılıyor. Fer Yapı projesi olan Mai Residence, iki bloktan meydana geliyor. 
 
Mavera Başakşehir; 274 konuttan oluşan Mavera Başakşehir'de 70 adet ticari birim de bulunuyor. Makro İnşaat tarafından inşa edilen Mavera Başakşehir'de yaşam 2014 yılında başlayacak. Arsa hariç yatırım maliyeti 70 milyon TL olarak açıklanan Mavera Başakşehir'in 8 bin 406 metrekaresi yeşile ayrıldı. Mavera Başakşehir'de yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor.
 
City Line; Semerkand Yapı, İstanbul'un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Bayrampaşa'da inşa ettiği Bayrampaşa City Line projesinden ev alanlara yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra yüzde 10 da indirim fırsatı sunuyor. 
 
Elite Side; Şua İnşaat imzası taşıyan Elite Side projesi Pendik Tavşantepe bölgesinde hayata geçiriliyor. İçerisinde 400 dairenin yer aldığı Elite Side projesinde 4+1 daireler 600 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Elite Side'da yüzde 1 KDV ile konut satışları devam ediyor.
 
Elite City; Arsa alanı 37 bin metrekare olarak belirlenen Elite City'de A bloklar 20 katlı, B bloklar 3 katlı, C blok 30 katlı, D bloklar 7 katlı olmak üzere toplam 9 blok halinde yükseliyor. 590 konuttan oluşan Elite City'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri yer alıyor. Elite City'de KDV yüzde 1 olarak belirlendi. 
 
İnanlar İnşaat projeleri; 48 yıllık İnanlar tecrübesiyle seçilmiş, İstanbul'un ulaşım kolaylığı ve yatırım değeri en yüksek lokasyonlarında, yüzde 1 KDV avantajı hala devam ediyor. Hemen harekete geçin, bu benzersiz fırsatı herkesten önce siz yakalayın. İnanlar İnşaat'ın Halkalı'daki Terrace Tema, Şişli/Feriköy'deki Terrace Feri, Zekeriyaköy'deki Terrace Doğa, Esenyurt'taki Terrace Mix, Kartal'daki Asl-ı Bahçe projelerinde yüzde 1 KDV fırsatı devam ediyor.
 
Kayacity Residence; Kayacity Residence'ta yüzde 1 KDV ile satışlar devam ediyor. Başakşehir'de konumlandırılan Kayacity Residence'ta 3+1 daireler yüzde 10 peşinat ile sizleri bekliyor. Yüzde 80'i yeşile ayrılan Kayacity Residence'ta Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market tarafından inşa ediliyor. 
 
Çukurova Tower; Yeni bir ev sahibi olmak isteyenlerin yanı sıra yatırımını gayrimenkule yapmak isteyenlere de cazip fırsatlar sunan Çukurova Tower'da, yüzde 1 peşinat ödendikten sonra peşinatın yüzde 12'si bir yıl sonra, diğer yüzde 12'lik kısmı ise iki yıl sonra teslim sırasında ödeniyor. Kalan yüzde 75'lik kısım içinse projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi alınabiliyor.
 
Denge Ataşehir; 56 bağımsız birimden meydana gelen Denge Ataşehir, Denge İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 1.535 metrekarelik 3 kat mağaza alanı ile dikkat çeken Denge Ataşehir'de yüzde 1 KDV ile konut satışları devam ediyor.
 
Semerkand Line; Semerkand Yapı'nın Beylikdüzü projesi Semerkand Line'da yüzde 1 KDV avantajı ve cazip kredi oranları sizi bekliyor. 555 konutluk bir proje olan Semerkand Line'da teslimler 2013 Mart'ta yapılacak. 
 
Elysium Serene Kandilli; 25 bin metrekare arsa üzerine kurulan Elysium Serene Kandilli'nün yüzde 85'i yeşile ayrıldı. Mimari tasarımını REM Mimarlık'ın üstlendiği Elysium Serene Kandilli'de konutların teslim tarihi 2013 Aralık olarak belirlendi. Çağdaş yaşam koşulları sunan Elysium Serene Kandilli, 136 bağımsız birimden meydana geliyor.
 
Work Square; KDV artışından etkilenmediği için yatırımcılarına önemli bir maliyet avantajı sunan proje, 50 metrekare'den, 180 metrekareye kadar farklı büyüklüklerdeki daire planları ile dikkat çekiyor. Dairelerin 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede, toplam 351 daire bulunuyor.
 
Ormanada; İlk etabı Nisan 2013'te teslim edilecek Ormanada'da ruhsat işlemleri, Ocak 2013'ten önce tamamlandığı için 150 metrekarenin altındaki konutlar, yüzde 1'lik KDV oranıyla önemli avantaj sunuyor. Ormanada'daki sosyal tesis, Adameydan ve parkın yanında yer alan yüzde 1 KDV avantajlı çatı veya bahçe dublekslerini satın alanlar, Aralık 2013'ten itibaren Ormanada'da yaşamaya başlayacak. 
 
Bahçeli Vadi; Çengelköy Bahçeli Vadi'de yüzde 1 KDV avantajı ile satışı devam eden bahçe dublekslerinin örnek evi hazır ve sizi ekliyor! Dekar Yapı projesi olan Bahçeli Vadi, Çengelköy'de inşa ediliyor. Konut teslimlerinin 30 Eylül 2013'te yapılacağı Bahçeli Vadi'de 3+1 konut satışları tamamlandı.
 
Helenium Wings; Helenium Wings'te 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için KDV oranı yüzde 1 olarak devam ediyor. Villa+rezidans+konut konseptini birleştiren Helenium Wings, Kurtköy'de yükseliyor. Yüzde 1 peşinat ödendiği takdirde, yüzde 75'lik banka kredisi kullanılabilen Helenium Wings'te konut bedelinin yüzde 24'ü 18 ay sonra teslim tarihine ertelenebiliyor.
 
Rings İstanbul; Müstakil yaşam konforu sunan daireleri ile Anadolu yakasının en iddialı projesi Rings İstanbul'da satışlar hızla devam ediyor. Aralık ayında sunduğu dört farklı ödeme seçeneğiyle satışlarını bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 30 artıran proje, yeni dönemde de birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor. Ayrıca proje KDV artışından da etkilenmedi.  
 
Toya Vista; Yüzde 1 KDV ile Toya Vista'nın 900 TL taksit imkanını ya da yüzde 1 peşinatla sınırlı sayıdaki dairelerini değerlendirebilirsiniz. Avcılar'a hayata geçirilen Toya Vista, Toya Yapı imzasıyla inşa ediliyor. 132 konutun bulunduğu Toya Vista'da 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri mevcut.
 
QStudio; Q Studio'da yüzde 1 peşinat ödedikten 6 ay sonra yüzde 12'lik bir ara ödeme ve 12 ay sonra yüzde 12'lik ikinci bir ara ödeme ve banka kredili konut sahibi olmak mümkün. 2014 Şubat'ında tamamlanması hedeflenen Q Studio, 37 konutluk bir proje. Esentepe'de konumlandırılan Q Studio, metroya 2 dakika, Büyükdere Caddesi'ne 1 dakika, metrobüse ise 5 dakika mesafede yükseliyor. Projede yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor.
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yüzde 1 KDV ile konut satışları devam eden 25 konut projesi!
  • 08.02.2013 08:09

Yüzde 1 KDV ile konut satışları devam eden 25 konut projesi!

Maliye Bakanlığı’nın yeni uygulamasına göre, büyükşehirlerde metrekare fiyatı 50 ...

Yüzde 1 KDV ile satışları devam eden 50 konut projesi!
  • 05.02.2013 15:04

Yüzde 1 KDV ile satışları devam eden 50 konut projesi!

Kurtköy'den Beylikdüzü'ne, Ataşehir'den Maslak'a kadar yüzde 1 KDV ile satışı de ...

Ertürk Mavuk: Yüzde 1 KDV'li projelerde stoklar 2 yıl içinde eriyecek!
  • 29.01.2013 10:00

Ertürk Mavuk: Yüzde 1 KDV'li projelerde stoklar 2 yıl içinde eriyecek!

MVK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk, yeni KDV düzenlemesinden sonra, yüzd ...

İnşaatta KDV ne zaman hak edilir?
  • 14.05.2012 17:10

İnşaatta KDV ne zaman hak edilir?

İnşaat taahhüt hizmetlerinde KDV yönünden vergiyi doğuran olayın meydana geldiği ...