maritbet girişmaritbet
Yüksek kira potansiyeli Elysium Art Şişli'de!

Yüksek kira potansiyeli Elysium Art Şişli'de!

Ofton İnşaat imzalı proje otel konsepti sayesinde yatırımcılarına kazandıracak.

Ofton İnşaat'ın yatırımı sanatla birleştiren projesi Elysium Art Şişli,otel konsepti sayesinde yatırımcılarına ister konforlu bir rezidans yaşamı, isterlerse de yüksek kira getirisi sağlıyor. 

Elysium Art Şişli, Avrupa'da yaygın olarak kullanılan sisteme İstanbul'un Şişli ilçesinde sahip tek rezidans olarak öne çıkıyor.

Ofton İnşaat'ın sanatla iç içe projesi Elysium Art Şişli, yükseldiği bölgede tek otel konseptine sahip rezidans olma özelliğiyle dileyenlere hem konforlu bir yaşam sunuyor hem de yüksek kira getirisi ile güçlü bir yatırım fırsatı sağlıyor. 

Daha çok Avrupa'da kullanılan otel konsepti, ev sahiplerine istedikleri zaman oturum amaçlı kullanma ya da istedikleri zaman kiralama hakkı tanıması dolayısıyla yaşam ve yatırımı birleştiren bir sistem sunuyor. Elysium Art Şişli, bulunduğu ilçede yönetim planı otel konseptine uygun olan ilk ve tek rezidans olarak yükseliyor. 

120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nın hemen yanı başında

Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nın hemen yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge,AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor.

Merkezi Konum ve Kompakt Tasarım ile Konfora Davet

Elysium Art Şişli, 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilecek, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşacak. Tamamı 1+1 tarzda tasarlanan ve isteğe bağlı olarak modüler mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 olabilen rezidansların alanları 67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişiyor. 

Dairelerin fiyatlarının 700 bin TL'den başladığı Elysium Art Şişli, merkezi konumu ve sosyal imkânları ile birçok alanda farklılıklar sunuyor. Rezidansların 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmeye başlanacağı Elysium Art Şişli, sakinlerini bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!
  • 29.07.2015 10:23

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!

Ofton İnşaat Proje Satış Koordinatörü Suzan Arar, Bomonti'de yer alan Elysium Ar ...

Ofton Elysium Art Şişli tanıtım filmi yayında!
  • 23.04.2015 16:59

Ofton Elysium Art Şişli tanıtım filmi yayında!

Ofton İnşaat tarafından Şişli - Bomonti'de konumlandırılan Elysium Art Şişli, 26 ...

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı
  • 17.11.2016 15:11

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı

Ofton İnşaat, 5 projesiyle katıldığı CNR Emlak Fuarı’nın ilk gününde satış gerçe ...

Ofton İnşaat, 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!
  • 15.11.2016 14:38

Ofton İnşaat, 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Ofton İnşaat, devam eden 5 Elysium markalı konut projesiyle CNR Emlak Fuarı’nda ...