maritbet girişmaritbet
Yeniköy Konakları'nda yeni bir etap, yeni bir heyecan!

Yeniköy Konakları'nda yeni bir etap, yeni bir heyecan!

Emlak Konut güvencesiyle Yeni Yapı tarafından hayata geçirilen Yeniköy Konakları İstanbul’da yenilikler 2. Etap’ta da devam ediyor.

İstanbul Eyüpsultan'da bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak, az katlı yatay mimari ile tasarlanan Yeniköy Konakları İstanbul'da büyük ilgi gören 1. Etap'ın ardından 2. Etap'ta yer alan 164 daire satışa çıktı.

2 Metro hattı ile tramvay hattının ortasında konumlanan proje Eyüpsultan-Alibeyköy Hasdal Kavşağı ile anayolların kesişim noktasında hayata geçiriliyor. Özel loklasyonu ile büyük kolaylık sağlayacak olan Yeniköy Konakları İstanbul, ayrıca yatırımcısına da yüksek kazanç getirecek. 

1. Etap'ında 210 daire yer alen ve yoğun ilgi ile karşılaşan projenin 2. Etap'ında ise 164 konut bulunuyor. Aileler için geliştirilen geniş ve ferah dairelerin yer aldığı Yeniköy Konakları İstanbul'da 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks daire seçeneklerine yer veriliyor.

Yüksek standartlarda donatı alanlarına sahip Yeniköy Konakları İstanbul uygun ödeme avantajları ile de dikkat  çekiyor. Peşinde yüzde 15 indirim avantajının yanı sıra kredili alımlarda 120 ay yüzde 0.98 vade oranı uygulanıyor. 

ESD, her detayını gezeceğiniz Yeniköy Konakları'nın 3+1 örnek dairesini 3D görüntüledi!