maritbet girişmaritbet
Yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenler için son fırsat!

Yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenler için son fırsat!

Ankara’nın cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen Mebuskent, ev sahibi olmak isteyenlerin bütçesine uygun bir kampanya hazırladı.

Projeyi hayata geçiren AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, kaliteli ve konforlu yaşam için istenen her ayrıcalığın bir arada olduğu Mebuskent'in satışa sunulduğu günden bu yana Ankaralılar'ın büyük ilgisiyle karşılaştığını söyledi.

Projenin bölgenin öncüsü konumunda olduğunu ifade eden Ayhan, “Eski ve şuan Meclis'te görevine devam eden milletvekilleriyle komşu olma olanağı sunan Mebuskent projemiz, her bütçeye uygun konut seçenekleri sunduğu için büyük ilgi gördü. Toplam 602 konutluk 15 katlı 10 blok ve 332 farklı kat tiplerinde villalardan oluşan projemiz doğayla huzuru bir arada sunuyor” dedi.

Ayhan, projenin gördüğü ilgiye karşılık, yeni yılda yeni bir yaşamın kapılarını açmak isteyenler için özel bir kampanya başlattıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle çıktığımız yolda, kaliteli ve konforlu yaşama herkesin ulaşabilmesi için yılın son kampanyasını hayata geçiriyoruz. 4+1 ev sahibi olmak isteyen herkes bütçesine uygun peşinatı kendisi belirleyerek, yüzde 0 faiz avantajı ile taksitlerini kolayca ödeme olanağı bulacak. Konut almak isteyenleri bu önemli fırsatlar hakkında detaylı bilgi almak için Mebuskent satış ofisine bekliyoruz.”

 

Yorum Yaz