maritbet girişmaritbet
Yeni nesil mahalle AND Pastel satışa çıktı

Yeni nesil mahalle AND Pastel satışa çıktı

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, ilk konut projesi AND Pastel için lansman toplantısı gerçekleştirdi.

Kartal'ın en büyük konut projelerinden biri olacak AND Pastel'de, özlem duyulan mahalle yaşamı yeni nesil bir anlayışla yeniden yorumlanıyor.

Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Kartal'da, Anadolu Grubu'nun eski üretim tesislerinin yerinde AND Gayrimenkul tarafından ilham veren bir yaşam alanı hayata geçiriliyor. Gayrimenkul sektöründe genel kabul görmüş SAT-YAP modeline, YAP-YAŞAT felsefesi ile yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen AND Gayrimenkul, ilk konut projesi AND Pastel ile “yeni nesil bir mahalle'' kuruyor.

9 Firma ile 11 Farklı Araştırma 

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, temelleri sosyolojik ve ekonomik analizler, araştırmalar ve uzman görüşleri üzerine atılan AND Pastel ile ilgili açıklamalarda bulundu. İnsanların ve bölgenin gerçek ihtiyaçlarını analiz etmek amacıyla 9 firma ile 11 farklı araştırma yaparak yola çıktıklarını belirten Usta; “Yaptığımız araştırmalar sonucunda,  insanların bir taraftan sıcak mahalle yaşamına özlem duyarken, diğer taraftan da ihtiyaçlarınının farklılaştığını gördük. Geçmiş ve günümüz arasındaki ilişkiden ilham alarak AND Pastel'de yeni nesil bir mahalle kurguladık. AND Pastel'de iyi bir yaşamın güvencesi olacak alanlar tasarladık. Çünkü biliyoruz ki, iyi yaşamlar kaynağını iyi mekanlardan alır.” dedi.

and pastel
Ali Baki Usta - Batuhan Tarkan

AND Pastel, İstanbul'un ana ulaşım akslarından E-5'in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan konumu ile, şehir merkezinden uzaklaşmadan, şehrin karmaşasından kaçmak isteyenlere; renkli ve aynı zamanda sakin bir hayat vaadediyor. 

Orta ölçekli bir mahalle büyüklüğüne sahip AND Pastel ile Kartal'da rengarenk bir  yaşam kuruluyor. İçerisinde yer alacak küçük bir markalı sağlık kurumundan, okul öncesi eğitim kurumuna, alışveriş alanlarından, yeme – içme alanlarına, kullanıcılarına ve çevresine değer katmayı hedefliyor. Açık ve kapalı havuz, spor merkezi, oyun parkları, yürüme yolları, meydanı ve daha bir çok sosyal aktivite alanları ile “yeni nesil mahallesiyle”  bir mahalle kuruluyor.

Adalar ve deniz manzarasının yanı sıra doğaya açılan bahçeleri ile AND Pastel, yeşili ve maviyi bir araya getiriyor.

and pastel

Evinizin bir odası bahçenizde

Proje ile ilgili daha detaylı bilgiler aktaran AND Gayrimenkul Proje Geliştirme Müdürü Batuhan Tarkan ise, “AND Gayrimenkul olarak, tüm projelerimizde içten dışa bir tasarım yaklaşımını benimsiyoruz. Geliştirme aşamasında sadece binaların dış cephesine odaklanmadık. Asıl yaşam alanları olan daire içlerini de en ince detayına kadar düşünerek tasarladık. En uygun çözümü geliştirebilecek mimarın seçimi için de bir yarışma düzenledik. Dünyaca ünlü 5 mimarlık ofisinin katılım gösterdiği bu yarışma sonucunda, dünyanın dört bir köşesinde birçok eşsiz mimari projeye imza atan mimarlık ofislerinden HPP Architects ile çalışma kararı aldık.” dedi. 

and pastel

AND Pastel'in peyzaj alanları, Türkiye'de ilk projesini gerçekleştiren ve 4 kıtada 28 farklı ülkede birçok dev projenin peyzaj mimarlarından Martha Schwartz Partners tarafından tasarlandı. AND Pastel'de doğa ile yaşam, farklı bir yaklaşım ile yeniden kurgulandı. “Açıkhava Odaları'' konsepti ile sosyal alanlar ile evimizin odaları doğanın içine taşınıyor olacak. Sosyal yaşamın ortasında, açıkhavada mahremiyet sağlayan bu yaklaşım, kullanıcılarına farklı bir deneyim yaşatacak.

Çocuk Dostu Proje 

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladıktan sonra AND Pastel'in ‘'Çocuk Dostu Proje'' olduğunu da ifade eden Usta; “Çocuklar bizim için çok kıymetli. Bu yüzden AND Pastel'i çocuk dostu bir proje olarak geliştirdik. Onların sadece büyüklere göre tasarlanmış evlerden, şehrin gürültüsünün eksik olmadığı küçük çocuk parklarından çok daha fazlasını hak ettiklerine inanıyoruz. Sadece açık alanlarımızı değil, evlerin içini ve ortak kapalı alanları da çocukları düşünerek tasarladık. Artık çocuklarınız hem özgürce eğlenecek, hem de güven içinde bir yaşama adım atacak.” dedi.   

and pastel

AND Pastel'de teslimler Haziran 2018'de 

AND Gayrimenkul, Kartal'da yer alan Anadolu Grubu'nun eski üretim tesislerinin 45.000m2'lik kısmı üzerinde, 250.000m2'lik inşaat faaliyeti ile yeni bir yaşam kuruyor. Farklı kimliklere sahip 7 farklı bloktan oluşan AND Pastel'de, 1+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde 1.200 konut bulunuyor.

Henüz lansmana çıkmadan büyük ilgi ile karşılanan AND Pastel için 4.000 üzerinde talep toplandı. Bu yoğun talebe cevap verebilmek için lansman ile birlikte 3 blok satışa açılıyor olacak. 

Haziran 2018 tarihinde teslimlerin yapılacağı projede, yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olma şansı sunuluyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Baki Usta, 16. Gayrimenkul Zirvesi'ni değerlendirdi!
  • 17.04.2018 17:45

Ali Baki Usta, 16. Gayrimenkul Zirvesi'ni değerlendirdi!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, DNA temalı 16. Gayrimenkul Zirvesi'n ...

Gülsem Arslan, AND Pastel projesini anlattı!
  • 11.03.2017 12:49

Gülsem Arslan, AND Pastel projesini anlattı!

AND Pastel Proje Satış Müdürü Gülsem Arslan, emlaktasondakika.com mikrofonlarına ...

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!
  • 02.06.2016 17:37

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, AND Pastel projesine Ataşehir, Kadık ...

Ali Baki Usta, Kartal'ın geleceğini değerlendirdi!
  • 02.06.2016 16:37

Ali Baki Usta, Kartal'ın geleceğini değerlendirdi!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, Kartal'ın geleceğini emlaktasondakik ...

Ali Baki Usta: AND Pastel'in 3'te 1'ini sattık
  • 14.05.2016 15:09

Ali Baki Usta: AND Pastel'in 3'te 1'ini sattık

Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, 15. Gayrimenkul Zirvesi'nde Emla ...

Kartal'ın yemyeşil projesi AND Pastel basına tanıtıldı
  • 22.04.2016 17:36

Kartal'ın yemyeşil projesi AND Pastel basına tanıtıldı

Anadolu Gayrimenkul, adalar ve deniz manzarası sunan yemyeşil projesi AND Pastel ...