maritbet girişmaritbet
Yeni nesil Kasaba'ya İş Altınhas imzası!

Yeni nesil Kasaba'ya İş Altınhas imzası!

Çekmeköy Ömerli'deki Kasaba 3. ETap, İş Altınhas ortaklığında inşa ediliyor. Projede fiyatlar 715 bin liradan başlıyor.

İş Altınhas tarafından Ömerli'de hayata geçirilmekte olan Kasaba 3. Etap projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. İlk iki etabı İş Koray ortaklığında hayat bulan projenin son etabı 156 konuttan meydana geliyor.

Yatırım bedeli dikkat çekiyor

Kısa sürede 3'te biri satılan Kasaba 3. Etap, 3. Köprü bağlantı yollarının yanı başında yer almakta. İlk iki etabıyla birlikte üç etabı toplamda 500-600 milyon liralık yatırım değerine sahip proje, yatırımcılardan yoğun ilgi görmekte.

Son bölüme 150 milyon lira

Maksimum 20 aylık süreç içerisinde sahiplerine teslim edilecek olan Kasaba 3. Etap'ta Altınhas şirketi, Koray'ın sadece bu bölümdeki hisselerini 55 milyon liralık bedelle satın aldı. Sadece 3. Etap için 150 milyon liralık yatırım değerine sahip dev projenin yeşil alanları, dikkat çekici bir büyüklüğe sahip.

Dev arsada yükseliyor

Kasaba 4 ve 5 dahil olmak üzere tüm planları hazırlanan dev projede 850 villa yer alacak. Toplamda 1.3 milyon metrekare alana kurulacak olan projenin son etabında 10'a yakın ödeme seçeneği sunuluyor.

Fiyatlar hangi seviyede?

En küçük 1+1 dairelerin 715 bin liradan, en büyük 3+1 dairelerin 1 milyon 125 bin liradan, en küçük villanın 1 milyon 645 bin liradan ve en büyük villanın 3 milyon 900 bin liradan başladığı projede son etap 45 bin metrekare metrekareye yakın inşaat büyüklüğüne sahip. Yüzde 35 peşinat ödeyip kalan bölümün 24 ayda sıfır faizle tamamlandığı projede konut kredisi kullanma fırsatı da sunulmakta.

Dünyaca ünlü mimarlar çalıştı

Mehmet Karaören, Ebru Kantaşı, Cemal Mutlu, Charles Legler, Jorge Hernandez, Juan Caruncho, Şefik Birkiye, Tony Phillipson gibi dünyaca ünlü mimarlar tarafından tasarlanan Kasaba'nın peyzaj mimarı ise Sevilay Altaç olarak belirlendi.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İş Altınhas'ın 'Kasaba'sı lokasyonu ile dikkat çekiyor
  • 29.12.2015 10:52

İş Altınhas'ın 'Kasaba'sı lokasyonu ile dikkat çekiyor

İş Altınhas'ın Çekmeköy'de hayata geçirilen villa projesi Kasaba, konumuyla yatı ...

Yeni nesil Kasaba'ya İş Altınhas imzası!
  • 20.04.2015 16:33

Yeni nesil Kasaba'ya İş Altınhas imzası!

Çekmeköy Ömerli'deki Kasaba 3. ETap, İş Altınhas ortaklığında inşa ediliyor. Pro ...

Kasaba projesinin 3. etabı görücüye çıkıyor!
  • 10.04.2015 14:40

Kasaba projesinin 3. etabı görücüye çıkıyor!

Türkiye İş Bankası A.Ş'nin iştirakleri ve Altınbaş Holding A.Ş ortaklığında kuru ...