maritbet girişmaritbet
Yalı Yeşilköy’ün mutfağı İtalyan stili: Ernestomeda

Yalı Yeşilköy’ün mutfağı İtalyan stili: Ernestomeda

Yeşilköy’de prestijli ve lüks yaşam arzu edenlerin tercihi Yalı Yeşilköy, tüm detaylarında üst markalara yer verdi

Farklı tasarımları ve kaliteye olan tutkusuyla İtalya'nın en önde gelen markalarından olan Ernestomeda, Yalı Yeşilköy'ün mutfağını taçlandırdı. Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, “Şık tasarımlar yapan İtalyan markası aynı zamanda Michael Jordan, Zinadine Zidane gibi dünyaca ünlü yıldızların da tercih ettiği bir marka. Biz de bu kaliteyi müşterilerimize de sunmak istedik” dedi.

Başta Yeşilköy olmak üzere İstanbul'un birçok farklı semtinde ayrıcalıklı konutlara imza atan Depar Teknik Yapı, “Yalı Yeşilköy”ü lüks konut sahibi olmak isteyenlere sunuyor. Yeşilköy sahilinin en güzel lokasyonunda inşa edilen binada birbirinden şık ve kaliteli tasarımlara yer verildi.

Yalı Yeşilköy'ü hayata geçiren Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Fırat, mutfaklarda kaliteye önem verdiklerini kaydetti. Ahmet Fırat, İtalya'nın önde gelen markalarından olan Ernestomeda firmasının “One” modelini net ve şık dizaynı nedeni ile tercih ettiklerini kaydetti. “One” modeli parlak lake kapakları, yalın hatları, güncel detayları ve zengin aksesuar seçenekleri ile mutfakta bir bütünlük sağlıyor. Ahmet Fırat, “Yalı Yeşilköy ile konutun ‘elmasını' sağlamayı hedefledik. Amacımız bizi tercih eden tüm müşterilerimizin bu değerden ve lüksten yararlanmasını sağlamak” dedi. 

Ünlülerin de tercihi

Ernestomeda'nın dünyanın en kaliteli evlerinde tercih edildiğini kaydeden Ahmet Fırat, “ABD'li sporcu Michael Jordan ile Fransız futbolcu Zinadine Zidane gibi dünyaca ünlü yıldızlar da İtalyan devi Ernestomeda'yı tercih ediyor. Kaliteden ödün vermemek kaliteli bir yaşam getirir” ifadelerini kullandı. Yalı Yeşilköy'de aynı zamanda Miele entegre cihazlar, Blanco eviye ve Belenco quartz tezgâhlar kullanılarak şık ve kullanışlı mutfaklar oluşturuldu.

İstanbul'un birçok farklı semtinde ayrıcalıklı konutlara imza atan Depar Teknik Yapı, Ağustos 2013'te inşaatına başladığı “Yalı Yeşilköy'ü tüketiciler için teslime hazır hale getirdi. Türkiye'nin en seçkin deniz kıyılarından biri olan Yeşilköy sahilinin en güzel lokasyonunda inşa edilen yekpare bina, butik bir yaklaşımla tasarlandı. Yalı Yeşilköy, 2 bahçe dubleks, 2 çatı dubleks ve ara kat iki daire olmak üzere toplam sadece 6 daireden oluşuyor. Binada dubleks şeklindeki 4+2 dubleks daireler 255 m2, 3+1 daireler ise 155 m2 olarak tasarlandı. 

Binada yaşayanlar, muhteşem bir bahçe içine yerleştirilen ve neredeyse deniz ile iç içe konumlanan özel yüzme havuzuyla doğayla bütün bir hayat sürüyor.

Tüm oda zeminlerinde Macar döşeme masif ve lamine parke, ıslak zemin/koridor ve tüm ortak alanlarda mermer malzeme, binanın tüm iç duvarlarında ise duvar kağıdı kullanıldı.  Güneşe ve deniz manzarasına hâkim olunması amacı ile boy doğramalar kullanıldı. Dairelerde, panjur kapalı iken bile deniz manzarasından mahrum kalınmaması amacı ile dış cephe jaluzisi tercih edildi.

Bezmenlerin yalısıydı

Dünyanın önde gelen akıllı ev ve otomasyon sistemleri uygulayıcısı “Berker” markasının akıllı ev sistemiyle donatılan evlerde yaşayanlar, cep telefonunu ile kombiden aydınlatmaya, jaluziden klimaya birçok sistemi kontrol etme olanağı bulacak. 

Bir dönem Bezmen ailesinin kullanımında olan yapının konumuna ve projenin butik bir proje olması özelliğine yakışır kalite ve şıklıkta olmasına özen gösterilen iç mimaride, tüm dekorasyon kararları mimari ile bir bütün oluşturacak şekilde düzenlendi. Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, uzun zamandır yer aldıkları inşaat sektöründe “Yalı Yeşilköy” ile çok seçkin bir müşteri kitlesine hitap ettiklerini belirterek “Eşsiz bir lokasyon ve deniz manzarası ile dairenin her ayrıntısında lüks ve konforun yer aldığı bir proje üretmek istedik” dedi.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yalı Yeşilköy’ün mutfağı İtalyan stili: Ernestomeda
  • 06.11.2014 12:24

Yalı Yeşilköy’ün mutfağı İtalyan stili: Ernestomeda

Yeşilköy’de prestijli ve lüks yaşam arzu edenlerin tercihi Yalı Yeşilköy, tüm de ...