maritbet girişmaritbet
WRoof Kurtköy'ün metrekaresi 2 bin 500 TL!

WRoof Kurtköy'ün metrekaresi 2 bin 500 TL!

WRoof Kurtköy projesi, 18 Kasım Pazartesi günü düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Projenin basın toplantısı, Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Kurtköy'ü kendilerine mesken tutan iki genç ortak, WBahçe projesinden sonra WRoof Kurtköy projesini de yine aynı bölgede hayata geçirme kararı aldı. WRoof, 12 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 33 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. İnşaatına Kasım 2013'de başlanan projenin Aralık 2015 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. 1500 metrekare ticari alanın yer aldığı proje, 9 katlı 2 blokta toplam 206 konut ve 5 adet ticari alandan meydana geliyor.

Metrekaresi 2 bin 500 TL'den başlıyor

77 milyon TL ciro öngörüsü ile hayata geçirilen WRoof Kurtköy' de alanları 68 metrekare olan 1+1'ler, alanları 80 ila 126 metrekare arasında değişen 2+1'ler, alanları 155 metrekare olan 3+1'ler ve alanları 190 metrekare olan 4+1'ler yer alıyor. Metrekare ortalama satış fiyatı 2 bin 500 TL olan projede, konut fiyatları 176 bin TL'den başlayarak 516 bin TL'ye kadar yükseliyor. Anlaşmalı bankalardan düşük faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılabiliyor. 

Tamamlandığında 600 kişinin yaşayacağı öngörülen WRoof Kurtköy' de; balkon, bahçe, teras ve loft tipi konutların bir arada olması dikkat çekiyor. WRoof Kurtköy projesinin bina oturum alanları yüzde 33'ü geçmeyecek şekilde yapılandırılıyor. Elde edilen dış yaşam alanları nitelikli dairelerde balkon, teras, bahçe olarak değerlendirilirken, ortak alanlar sosyal tesislerin ve yürüyüş, koşu, bisiklet parkuru, çocuk parkı gibi alanların ideal oranı korunacak şekilde tasarlanıyor. 

İstanbul'un gelişen merkezlerinden Kurtköy'e odaklanan Erguvan İnşaat- Demirbaş Yapı Ortaklığı, ilk projeleri WBahçe'nin satış başarısından sonra bölgede yeni projeler üretmeye devam ediyor. Kurtköy'ün gelişim potansiyeline inanan ortaklık, bölgede ardı ardına yeni projeler hayata geçirecek. Kurtköy'ün tamamına proje yapmayı isteyen ortaklar, konut projelerinin yanı sıra ticari yapılar ve alışveriş merkezleri de geliştirmeyi planlıyor.

"WRoofKurtköy ile bölgede bir ilke imza atıyoruz”

Sahip olduğu özelliklerle Kurtköy'de bir ilk olan WRoof Kurtköy'ün lansmanında konuşan Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, projenin yükseldiği Yenişehir bölgesi hakkında, “Yenişehir, planlı ve oldukça ferah. Ulaşım kolaylığına ve tertemiz bir havaya sahip” dedi. WRoof ile Kurtköy'ün ilk loft konseptine sahip projesini inşa ettiklerini belirten Maraşlı, “Yüksek tavanların yarattığı özgürlük hissi ve geniş yaşam alanlarının sağladığı rahat nefes alma ayrıcalığı WRoof'ta ev sahiplerini bekliyor” diye konuştu. 

Sabiha Gökçen Havalimanı, HABOM (Havacılık Bakım onarım Merkezi),Teknopark gibi devlet yatırımlarının bölgeye çok ciddi değer katmaya başladığını savunan Maraşlı, “Balkon, bahçe ve teras gibi alanlara büyük önem verdiğimiz W Roof ile Kurtköy'ün değerine değer katacağız” dedi. 

“Üçüncü proje yolda”

Kurtköy'ü kendilerine üs seçtiklerinin altını çizen Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, “İlk projemiz W Bahçe büyük bir ilgi gördü. Projedeki konutların neredeyse tamamının satışı gerçekleşti. 77 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz WRoof Kurtköy projemizin de yüzde 30'unu lansman öncesinde sattık. Üçüncü projemiz ise yolda, projeler ardı ardına gelmeye devam edecek. Kurtköy'de toplam 7 projede 400 bin metrekarelik inşaat yapmayı planlıyoruz” dedi. 

Balkon, bahçe, teras ve loft keyfi Kurtköy'de ilk kez WRoof'da…

Daha geniş, daha keyifli, daha balkon 

WRoof'ta 24 metrekareye varan genişlikleriyle nefes aldıran balkonlar, rahat bir yaşam için tasarlanıyor. 
Böylelikle açık havada olma hissi gerçek balkon keyfi ile yaşanabiliyor.  

Daha yeşil, daha doğal, daha bahçe

WROOF'ta yeşilin ve doğanın içinde yaşamanın, eve bahçeden girmenin ve günün stresini toprağa basarak
atmanın ayrıcalığına varılabiliyor. 

Daha yeşil, daha mavi, daha teras

Şehrin geri kalanı için gün biterken güne yeniden başlamak için tasarlanan teraslar, evde gün batımının tüm güzelliklerini izlemek için ailenin yeni buluşma mekanı oluyor. 

Daha özgür, daha modern, daha loft

Loft daireler; yüksek tavanların yarattığı özgürlük hissiyle modern, rahat ve geniş yaşam alanı alternatifleri ile nefes alma imkanı sunuyor.

Anadolu yakasının çekim merkezinde

Kurtköy'ün Yenişehir Mahallesi'nde inşa edilen WROOF Kurtköy projesi; Sabiha Gökçe Havaalanı'na 1.7 kilometre, Pendik Marina'ya 7.9 kilometre, Viaport AVM'ye 2.2 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 25 kilometre, Kurtköy Metrosu'na 200 metre ve Teknopark'a 750 metre mesafede yükseliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erguvan İnşaat, Kurtköy'de 5. projesine başlıyor!
  • 28.09.2015 13:18

Erguvan İnşaat, Kurtköy'de 5. projesine başlıyor!

Daha önce WBahçe, Avlu, Loft Dragos, WRoof ve QBahçe projelerini hayata geçiren ...

Erguvan Premium Residence projesinin foto galerisi yayında!
  • 22.02.2017 16:24

Erguvan Premium Residence projesinin foto galerisi yayında!

Erguvan İnşaat imzasıyla Kurtköy'de inşa edilen Erguvan Premium Residence'ta 1+1 ...

Wroof örnek daire görselleri
  • 29.11.2013 10:37

Wroof örnek daire görselleri

Kurtköy'de inşa edilen Wroof projesinin örnek daire görselleri için tıklayın ...

Wroof proje görselleri
  • 18.11.2013 14:13

Wroof proje görselleri

Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortak projesi Wroof'dan görseller. ...

Wroof basın toplantısından kareler
  • 18.11.2013 13:13

Wroof basın toplantısından kareler

Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortak projesi Wroof basın toplantısından görsell ...

Erguvan İnşaat, yeni satış ofisiyle de ezberleri bozuyor
  • 24.08.2017 12:51

Erguvan İnşaat, yeni satış ofisiyle de ezberleri bozuyor

12 bin kişinin katıldığı bir kamuoyu yoklaması ile karar verilen Erguvan Premium ...