maritbet girişmaritbet
WINDOWIST TOWER’DAN BİR İLK

WINDOWIST TOWER’DAN BİR İLK

Ofis kavramına getirdiği farklı bakış açısıyla Türk iş dünyasına yeni bir boyut kazandıran Windowist Tower’da engelliler de hatırlandı.

Ağustos 2011 tarihinden bu yana Maslak'ta hizmet veren Windowist Tower'ın komple bir ofis katı, engellilerin “engel olmadan”, konforlu bir şekilde çalışabilmeleri için gereken özelliklerle donatıldı.

Windowist Tower Pazarlama Müdürü Nesrin Işıkal, bina girişinden itibaren her türlü kolaylığın engellilerin hizmetine sunulduğunu belirterek, “Yalnızca Windowist Tower'ı değil, binanın çevresindeki alanla ilgili düzenlemeleri de engellilere uygun şekilde kurguladık. Dolayısıyla diğer plazalarda çalışanlar da yaptıklarımızdan faydalanabilmektedirler.” dedi.

Işıkal konuşmasına şöyle devam etti: “Tüm projelerimiz engellileri topluma ve iş dünyasına kazandırmak üzere geliştirilmektedir. Açılışı Temmuz sonunda Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş tarafından yapılan ve yıllardır pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atmış bulunan Erdoğan Mustafa Akdağ Eğitim ve Kültür Vakfı'nın bir projesi olan Windowist Tower Meydanı ile metro çıkışının ve engellilerin kolayca yukarı çıkmasını sağlayan engelli platformlarının yapımı Windowist Tower tarafından üstlenilmiştir. Biz kurum olarak kendi alanımızda üzerimize düşeni gerçekleştirmek için bir adım attığımıza inanıyor ve her fırsatta konuyla ilgili işbirliklerine hazır olduğumuzu da belirtiyoruz. Gelişmiş bir toplumun en büyük göstergesi, tüm dünya vatandaşlarının ‘engelsiz' bir hayat sürmelerini sağlayacak koşulları organize etmekten geçmektedir. Bunun için herkes duyarlılık göstererek sorumluluklarını yerine getirmeli ve hep birlikte ortak bir toplumsal bilinçlenmeye kavuşmalıyız.”

10 Ağustos 2011'deki açılışından bu yana yüzde 20 doluluk oranıyla hizmetlerine devam eden Windowist Tower'ın ikincisinin Anadolu Yakası'nda – Ümraniye'de açılması planlanıyor. Hazır ofis konseptini İstanbul dışındaki illere taşıyacak olan Akdağ Turizm, Windowist markası ile yurtdışı yatırımlarına yön vermeyi de planlıyor.

Windowist'teki , ‘2 Sizden 1 Bizden' Kampanyası ile zaman ve yatırım bütçeleri açısından kârlı bir dünyanın kapıları aralanıyor. Bu kampanya ofisini değiştirmek veya yeni bir ofis tutmak isteyenler için ideal avantajlar sunuyor. Bir yıllık sözleşmeye imza atanlar 12 ay yerine 9 ay ödeme yapıyorlar yani 3 aylık ödeme Windowist tarafından karşılanıyor. Windowist'te bir ofise yerleşenler yalnızca aylık hizmet bedellerini ödüyor; aidat, stopaj, elektrik, su, güvenlik, temizlik, ofis sigortası, dekorasyon, teknolojik alt yapı gibi sorunlardan uzak kalıyorlar. Sekreterlik hizmetleri ile firmaya gelen telefonlar bile yanıtlanıp, yönlendiriliyor. Her şey dahil ofis hizmet bedeli aylık kişibaşı 600 euro dan başlayan Windowist Tower'da toplam 183 hazır ofis bulunuyor. Her kattaki 8-10 kişi kapasiteli 15 ayrı toplantı salonu ile 200 kişiye kadar kapasitesi olan 7 farklı toplantı salonu da binanın içinde yer alıyor. Katlarda bulunan 8 kişilik toplantı salonlarının saati yalnızca 20 euro.

Windowist Tower'da yüksekliği ayarlanabilen masalardan, otomatik kat giriş-çıkış kapılarına, geniş koridorlardan, günlük yaşamda önemli bir yer tutan tuvalet ve mutfağa, özel asistandan, tamamen tekerlekli sandalye kullananlara göre dizayn edilen Xerox Odası'na kadar hemen her şey engellilerin işlerini en verimli şekilde yürütebilmeleri için düşünülmüş. Kısa ve uzun vadeli ofis ihtiyaçlarına yönelik ideal seçenekler sunulan Windowist Tower'daki yüksek teknolojiye sahip, rahat, konforlu, sağlıklı ve çevreci bir yaklaşımla donatılan ofisler tüm sektördeki profesyonellere ve girişimcilere hitap edebilecek özelliklere sahip.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Windowist Tower'da ofis kiralayanlar ilk ay ücret ödemiyor!
  • 13.02.2015 16:08

Windowist Tower'da ofis kiralayanlar ilk ay ücret ödemiyor!

Hazır ofis konseptini 5 yıldızlı otel anlayışıyla sunan Windowist Tower’da Mayıs ...

Windowist, Tümsiad Genel Ticaret Fuarı’na katılıyor!
  • 11.09.2013 16:57

Windowist, Tümsiad Genel Ticaret Fuarı’na katılıyor!

Hazır ofis sektörünün güçlü oyuncusu Windowist, Tümsiad Genel Ticaret Fuarı’na d ...

Windowist Tower 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü sürdürülebilir çalışmalarıyla kutluyor!
  • 04.06.2013 11:31

Windowist Tower 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü sürdürülebilir çalışmalarıyla kutluyor!

Çevreye duyarlı ofis anlayışı ile gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakab ...

Windowist Tower, bir katı sanat galerisi yaptı!
  • 21.05.2013 08:19

Windowist Tower, bir katı sanat galerisi yaptı!

Windowist Tower, alternatif çözümleriyle dikkat çekiyor. Projede, teknik destek ...

Windowist Tower, TAV Passport üyelerine benzersiz fırsatlar sunuyor!
  • 17.05.2013 13:38

Windowist Tower, TAV Passport üyelerine benzersiz fırsatlar sunuyor!

İş dünyasının profesyonel çözüm ortağı Windowist Tower, sunduğu ayrıcalıklı hizm ...

Windowist Tower, Maslak’ta hazır ofis konseptini geliştirdi
  • 12.05.2013 07:40

Windowist Tower, Maslak’ta hazır ofis konseptini geliştirdi

Alternatif çözümleriyle, geleneksel ofis kavramına yepyeni bir bakış açısı kazan ...