maritbet girişmaritbet
Windowist Tower'da toplantılarınız için profesyonel çözümler!

Windowist Tower'da toplantılarınız için profesyonel çözümler!

İş hayatının vazgeçilmez bir parçası olan toplantılar için uygun alan bulabilmenin yanında Windowist Tower profesyonel bir hizmet sunuyor

Windowist Tower Konferans ve İş Merkezi; seminer, organizasyonve toplantı hizmetlerine odaklanarak size adanmış uzman kadrosu ve tecrübesi ile bu ihtiyacınıza çözüm sağlıyor.

Windowist Tower, Istanbul'un finans ve rezidans merkezi Maslak'ta kendi işletmesi olan binasında sunduğu 7/24 tüm ofishizmetleri ile günümüzün hazır ofis konseptine sınıf atlatan, yenilikçiçözümleri ile sınırlı zamanlamalarda akılcı toplantılar yapmayı hedef edinenbir çözüm ortağı.
 
Windowist Tower, iş dünyasının sürekli değişendinamiklerine anında uyum sağlayarak, günümüzün anlık ihtiyaçlarının nedenolduğu boşluğu doldurarak, iş dünyasının İstanbul'daki penceresi oluyor vedünyanın en uğrak ticaret merkezlerinden biri olan şehrin profesyonel imajınadeğer katıyor. Yenilikçi anlayışını araştırma ve geliştirme ile besleyen WindowistTower, 21. yüzyılın gerektirdiği duruşunu sunduğu konferans ve toplantısalonları ile de gösteriyor. Windowist Tower sunduğu yüksek standarttaki hizmetleri ile prestiji ve özgürlüğü bir arada sunuyor.
 
 
İstanbul'un yoğun iş trafiği arasında bir nefesalıp, kendine özel bir çalışma ortamı isteyen ve son dakika değişiklikleriyletoplantı mekanı bulmakta zorlanan yöneticiler ve geleceğine önem verenşirketler için Windowist Tower özel bir konsept. Kafelerde, otel lobilerinde,çağ dışı kalmış ofislerde sıkışıp kalan toplantılar ve ek çalışma alanı arayışıWindowist Tower ile son buluyor.
 
Windowist Tower Konferans ve İş Merkezi; seminer,organizasyon ve toplantılar için özel tasarlanmıştır. Ayrılabilir duvarlararacılığıyla 10 kişiden 200 kişiye kadar misafir ağırlayabilmektedir. Gün ışığıalan, en modern teknoloji ile donatılmış, şık ve konforlu, esnek zamanlıkiralama seçenekleriyle, tüm ihtiyaçlara uygun olarak hizmet vermektedir.Toplantı ihtiyaçlarına göre alternatif çözümler sunan bina, 1 saat veya daha uzunsüreli kiralama seçenekleri ile de fark yaratmaktadır.
 
Hareketli duvarlar sayesinde aynı anda birkaçtoplantının gerçekleştirilebildiği akıllı binada, duvarların ses geçirmezözelliği, fuaye alanları, toplantı aralarındaki kahve molaları için sunulan terasopsiyonu, daha exclusive toplantılar için sabit bir boardroom olması, bütünsalonlarda yerleşik olarak projeksiyon ve projeksiyon perdesinin olması gibihizmetler ve son teknolojiyi kullanarak sürekli yenilikçi hizmetler yaratmasısunduğu imkanlar arasında yer almaktadır.
 
 
İş merkezlerinin bulunduğu lokasyonda konumlanmışolması dolayısıyla; toplu taşıma alternatifleri, metroya doğrudan erişim, valeparking hizmetleri ve çatıda Heliport hizmetleri ile kolay erişilebilir birnoktadadır. Toplantılarınız süresince ikramlarınız, tercihleriniz doğrultusundabünyemizdeki Catering Departmanı tarafından sağlanır. Windowist çatısı altındabulunan Gezi İstanbul Maslak, Bistro ve Patisserie yerel ve dünyamutfaklarından seçmeler sunmaktadır. Açık alan ve teraslar gibi misafirlerininiyi vakit geçirebileceği deneyimler sunmaktadır.
 
Toplantınıza odaklanın
 
Sunduğu özel hizmetlerinin yanı sıra tabletbilgisayar veya masaüstü bilgisayardan, kontrol edilebilir ışık, ses &video sistemi, kumanda ile kontrol edilebilir LCD projektörler ve projektörperdelerine, el, yaka ve konferans mikrofonundan, telekonferans ekipmanı,kablosuz sunum cihazı, siyah/beyaz yazıcı ve fotokopi, gerekli yazılımlarıiçeren dizüstü bilgisayarlar, konferans teknisyen hizmetleri, kablolu vekablosuz internet erişimi ve isteğe bağlı sekreterlik hizmetleri gibi de tümteknik ekipmanlarına kadar bünyesinin altında isteğe bağlı olarak hazırbulunduruyor.
 
Konferans ekipmanları kiralama, sekreterlik hizmetleri, kopya ve ciltleme hizmetleri, tercümanlık hizmetleri, eğlenceönerileri, çiçek ve dekorasyon hizmetleri, concierge hizmetleri ve transferhizmetleri gibi sunduğu birçok ek hizmetleriyle müşterilerinin ihtiyaçlarınaanında cevap vermektedir.
 
Windowist Tower İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 214 70 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Windowist Tower'da ofis kiralayanlar ilk ay ücret ödemiyor!
  • 13.02.2015 16:08

Windowist Tower'da ofis kiralayanlar ilk ay ücret ödemiyor!

Hazır ofis konseptini 5 yıldızlı otel anlayışıyla sunan Windowist Tower’da Mayıs ...

Windowist Tower 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü sürdürülebilir çalışmalarıyla kutluyor!
  • 04.06.2013 11:31

Windowist Tower 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü sürdürülebilir çalışmalarıyla kutluyor!

Çevreye duyarlı ofis anlayışı ile gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakab ...

Windowist Tower, bir katı sanat galerisi yaptı!
  • 21.05.2013 08:19

Windowist Tower, bir katı sanat galerisi yaptı!

Windowist Tower, alternatif çözümleriyle dikkat çekiyor. Projede, teknik destek ...

Windowist Tower, TAV Passport üyelerine benzersiz fırsatlar sunuyor!
  • 17.05.2013 13:38

Windowist Tower, TAV Passport üyelerine benzersiz fırsatlar sunuyor!

İş dünyasının profesyonel çözüm ortağı Windowist Tower, sunduğu ayrıcalıklı hizm ...

Windowist Tower, Maslak’ta hazır ofis konseptini geliştirdi
  • 12.05.2013 07:40

Windowist Tower, Maslak’ta hazır ofis konseptini geliştirdi

Alternatif çözümleriyle, geleneksel ofis kavramına yepyeni bir bakış açısı kazan ...

Windowist Tower Konferans ve İş Merkezi toplantılara çözüm sunuyor!
  • 09.01.2013 15:20

Windowist Tower Konferans ve İş Merkezi toplantılara çözüm sunuyor!

İş hayatının vazgeçilmez bir parçası olan toplantılar için uygun alan bulabilmen ...